Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

eminim buna hiçbirşey göründüğü gibi değill bilmediğimiz çok şey vardır canım uzaktan konuşmakla orda olayların içinde olmak çok farklıdır

çok fena bakıyorlar amaa

460 günü atlattıktan sonraki ilk gün halimiz olcak o şaşkın balık gibi

kızlar ben kaçar gece yine listeleri koymaya gelirim
hepiniz kendinize iyi bakın
güle güle canımmm:80:
kızlar ben de kaçar, bu tatlı sohbeti tam da topik hareketlenmişken bırakmak istemezdim ama...
yarın görüşürüz, öpüldünüz...
Şafak atarsa 359

güle güle canımmm:80:
kızlar ben de kaçar, bu tatlı sohbeti tam da topik hareketlenmişken bırakmak istemezdim ama...
yarın görüşürüz, öpüldünüz...
Şafak atarsa 359

yarın görüşürüz canım topik bana emanettt kendine iyi bakkk

Son düzenleme:
nişan düğün ne zaman düşünüosunuz canımm

askerden gelir gelmez vakit kaybetmeden nişan düşünüyoruz canım. 4 yıl oldu artık nikahıma bastonla gitmek istemiyorum eşyalarımızı tamamlayana kadar da (1 yıl kadar sürer) düğün istiyoruz

askerden gelir gelmez vakit kaybetmeden nişan düşünüyoruz canım. 4 yıl oldu artık nikahıma bastonla gitmek istemiyorum eşyalarımızı tamamlayana kadar da (1 yıl kadar sürer) düğün istiyoruz

hayırlısı canımm herşey istediğiniz gibi olur inşallah önce bir sağsalim dönsünlerde

naptın canım yazdığın mesajı sildiğini görürlerse şutlarlar.
geri getir öyle kalsın yada kendine günlük bişeyler yaz

aaa oyuncak ettin beniii
bişi yazdım ağzıma yüzüme bulaştırdım heee
daha da yazmamm

neyse saçma bişey yazdımm bu kez olmuşmu sevgili kankam

Son düzenleme:
aaa oyuncak ettin beniii
bişi yazdım ağzıma yüzüme bulaştırdım heee
daha da yazmamm

neyse saçma bişey yazdımm bu kez olmuştu sevgili kankam

kız sana sil mi dedim
konu içinde asla boş yazı bırakma tatlım konu yöneticisi gördüğü anda direk uzaklaştırma cezası verir.
böyle ben 2 kez uzaklaştırıldım eskiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…