Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Son düzenleyen: Moderatör:
evet şimdilik özlüyorum kocişi bekliyorum kavuşmak için belki kociş gelince izmirli olma ihtimalimiz var orada yaşamayı istiyoruz

ayy gelin tabi gelin ne güzel olurrr ama gerçekten yaşanılacak bir şehir izmir memleketim diye demiyorumm

minnikkk bu arada avatarına bayıldımmm yerim ben onları yaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
evett yakınız canımm ben hiç kk buluşmasında bulunmadım bende isterimmm görüşmeyi

süper olur şu havalar dengeye girsinde karşıyaka sahilde yapalımböyle bişi harika olur

evet şimdilik özlüyorum kocişi bekliyorum kavuşmak için belki kociş gelince izmirli olma ihtimalimiz var orada yaşamayı istiyoruz

ay ne güzel
izmir zaten tartışmasız türkiyenin en medeni en güzel şehri
ben üni. zamanında geldim bir daha gidemedim ailemide taşıdım buraya

ayyy ne süprizi ki acaba:26:

süpriz pek hoş bir süpriz değil cnm hergün bomba sesleriyle uyanıyoruz diyor malum şahıslarlada okadar burunburunalarmışki kankilerim diyor hergün görüyorum diyor biraz önce karşımızı bastılar bizede bir süpriz bekliyoruz diyor ya hayırlısı

ayy gelin tabi gelin ne güzel olurrr ama gerçekten yaşanılacak bir şehir izmir memleketim diye demiyorumm

minnikkk bu arada avatarına bayıldımmm yerim ben onları yaaa

evet canım bilmezmiyim yaşanılacak yer gerçekten

oh ne güzel yapmışsın

olur canımm dediğin gibi şu havalar düzelsinde :))

Allah korusun hepsini tüylerim diken diken oldu okuyunca sağsalim kavuşursun inşallah eşinee

maşallah
gerçi bugün benim askerim de beni teselli etti ama, herzaman olmuo tabi
ama şimdi morali çok düzgün maşallah
artık sürekli teselli eden o olacak galiba

olur canımm dediğin gibi şu havalar düzelsinde :))

Allah korusun hepsini tüylerim diken diken oldu okuyunca sağsalim kavuşursun inşallah eşinee

amin canım bütün askerlerimizi korusun birçok şeyide yazamıyorum buralara eşimde çoğunu söylemiyor bana ama herşey göründüğü gibi değil zor gerçekten yani bizimde kaderimizde bu varmış Rabbim herşeyin hayırlısı versin

maşallah
gerçi bugün benim askerim de beni teselli etti ama, herzaman olmuo tabi
ama şimdi morali çok düzgün maşallah
artık sürekli teselli eden o olacak galiba

ahh canım sen yinede çok umutlanma benimki de bir gün arıyo beni teselli ediyo çok güzel sonra bir arıyo morali yerlerde sürünüyo.. Seninkini bilmemde benim hayatım saolsun çok dengesiz bu konuda

Allahıma emanet olsunlar, Allah eşini de tüm askerlerimizi de korusun inşallah. O malum şahısları da bildiği gibi yapsınnn
Askerimizden, topraklarımızdan, bayrağımızdan uzak dursunlar

eminim buna hiçbirşey göründüğü gibi değill bilmediğimiz çok şey vardır canım uzaktan konuşmakla orda olayların içinde olmak çok farklıdır
geliin ne güzel tüm kk teskerecileri yaşar gideriz izmirde

bende sevdim kendimi buldum avatarda

çok fena bakıyorlar amaa

Bi yakınını askere göndermeden anlaşılmıyo zorluğu,öyle herşey güllük gülistanlık gibi geliyo uzaktan. Allahım tüm askerleri korusun inşallah sağ salim bize kavuştursun,bize de bol bol sabır versin

ahh canım sen yinede çok umutlanma benimki de bir gün arıyo beni teselli ediyo çok güzel sonra bir arıyo morali yerlerde sürünüyo.. Seninkini bilmemde benim hayatım saolsun çok dengesiz bu konuda
ewet kötüye alıştırmak lazım, iyi olursa şansımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…