- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
amaan bende akılmı kaldı izmire canım hemde felaket yağıyor
hadi gözünaydın canımm çok sevindim senin adına
izmir sabahtan beri böyle kapalıydı şimdi çok fena yağıyo anam bitek burasımı yağmurlu yaa
Konuştuuuuuummmm konuştuuuuummm çok mutluyum yaa konuştum anlattı,şimdilik iyiymiş rahatmış eğitim pazartesi başlıcak dedi.Sesi biraz yorgundu güneşten başım ağrıdı ondan dedi kıyamam yaaaaayy görmüş gibi oldum çok çok çok mutlu olduum
evet ya sorma
deli oldum mektubu okuyunca
ve şunu çok iyi anladım "bizlere gerçekden çok ihtiyaçları var!"
tamamen hayat bağları bizleriz, hatta aileleri bile ikinci planda kalıyor
zaman oluyor sadece beni arıyor
ayy çok romantiikk
bende yazmak istiyorum da 2. günden olmaz tabi :)
gözün aydın canım valla bende çok sevindim hadi bakalımm acemi birliği biraz böle geçicek usta birliğine geçince rahatlar
nasıl moral oldu bana bu,sizde konuşmuşsunuz oohh ne güzel :)
evet canım bu konuda kesinlikle katılıyorum sana bizlere çok ihtiyaçları var ehh bir süprizde benden benim askerimde bugün aradı beni iki gündür üstü üste arıyor ve bugün bir saat konuştuk öyle mutlu oldumki anlatamam
hayatında sadece ve sadece 1 kez mektup yazdı, o da bana, acemilikte... O da ilk ve son oldu galiba. Ben mektup adresini sordum, walla benden bekleme dedi, yazmam için efkarlanmam lazım, bugün de hiç efkarlı değilim dedievet ya sorma
deli oldum mektubu okuyunca
ve şunu çok iyi anladım "bizlere gerçekden çok ihtiyaçları var!"
tamamen hayat bağları bizleriz, hatta aileleri bile ikinci planda kalıyor
zaman oluyor sadece beni arıyor
valla bacım benimkide öyle dedi bana hatta küstüm bir süre mektup yollamadım
sanırım trip attım diye yazdı bu mektubu
ben gittiğinden beri 2 haftada bir yazıp yolluyordum
hatta hergün yazıyordum 2. hafta gönderiyordum
hea burdada manyak güzel yağıyor
gözün aydın canım, sevindimKonuştuuuuuummmm konuştuuuuummm çok mutluyum yaa konuştum anlattı,şimdilik iyiymiş rahatmış eğitim pazartesi başlıcak dedi.Sesi biraz yorgundu güneşten başım ağrıdı ondan dedi kıyamam yaaaaayy görmüş gibi oldum çok çok çok mutlu olduum
ayy tuanacım, gözün aydın, çok sevindim wallaevet canım bu konuda kesinlikle katılıyorum sana bizlere çok ihtiyaçları var ehh bir süprizde benden benim askerimde bugün aradı beni iki gündür üstü üste arıyor ve bugün bir saat konuştuk öyle mutlu oldumki anlatamam
valla ben gittiği günden itibaren yazıyordum
hergün yaz istersen yada 2-3 günde bir yaz arada gönder
inanılmaz moral oluyor onlara
benimkini fena alıştırdım ben
kıyamam her mektup aldığında açıp telefonda ağlıyordu
eveeett canımm
nasıl moral oldu bana bu,sizde konuşmuşsunuz oohh ne güzel :)
ana bende izmirdeyim
bide latilokum var izmirden
ana bende izmirdeyim
bide latilokum var izmirden
hayatında sadece ve sadece 1 kez mektup yazdı, o da bana, acemilikte... O da ilk ve son oldu galiba. Ben mektup adresini sordum, walla benden bekleme dedi, yazmam için efkarlanmam lazım, bugün de hiç efkarlı değilim dedi
şimdi kız kulesine bakıp bakıp efkarlanır, bol bol yazar artık bana
bana mektup yazarsın artık demi dediğinde dalga geçiyo sanıp gülmüştümayy demekki yazılıyomuş yazarım tabi hem yazdıkca da rahatlarım.Sevdim bu mektup işini
ahh canımm saol :78: sendemi izmirlisin yoksaahmm sende izmirli güzellerdensinnn yaaa ben çok özledim oraları
şükür canım konuştukk ama hiç iyi şeyler söylemedi o ayrı mesele ortalık karışık dedik bizde heran bir süpriz bekliyoruz dedi herşeye hazırlıklı ol bol bol haber izle dedi
ben de varıım
ne güzelll, askerin kıymet biliyor. Beklemenin de askerlik kadar zor olduğunu ve güç gerektirdiğini anlıyor, maşallah, çok şanslısın canımkıyamam demişki 2 asker bekliyorsun ama senin en çok bu yönünğ seviyorum güçlüsün yazmış.
bu arada benim kardeşimde askerdeyakında tırlatıcam zaten
telefonda konuşmayı çok seviyorum bende ama anca haftasonu o kadar uzun konuşuyoruz
hoş bazen haftasonuda konuşamıyoruz belli olmuyor sağı solu
valla bizim şu durumumuza acıyarak bakanlara gülüyorum
aslında o kadar güzel şeylerki bunlar, ömrümüzce yaşayacağımız hem güzel hem acı herşeyi içinde tartışmasız eşsiz günler
ben de varıım
evet canım oda izmirde oturuyorr ne tarafta oturuyorsun sennn
ana amma çok izmirli varmış yahu
ben manavkuyudayım sizler nerelerde oturuyorsunuz
ahh canımm saol :78: sendemi izmirlisin yoksaa
hadi yaaa benim hemşeriler arttı burda
ne güzelll, askerin kıymet biliyor. Beklemenin de askerlik kadar zor olduğunu ve güç gerektirdiğini anlıyor, maşallah, çok şanslısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?