Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gözün aydın canım valla bende çok sevindim hadi bakalımm acemi birliği biraz böle geçicek usta birliğine geçince rahatlar

evet canım bu konuda kesinlikle katılıyorum sana bizlere çok ihtiyaçları var ehh bir süprizde benden benim askerimde bugün aradı beni iki gündür üstü üste arıyor ve bugün bir saat konuştuk öyle mutlu oldumki anlatamam

ayy çok romantiikk
bende yazmak istiyorum da 2. günden olmaz tabi :)

valla ben gittiği günden itibaren yazıyordum
hergün yaz istersen yada 2-3 günde bir yaz arada gönder
inanılmaz moral oluyor onlara
benimkini fena alıştırdım ben
kıyamam her mektup aldığında açıp telefonda ağlıyordu

kıyamam demişki 2 asker bekliyorsun ama senin en çok bu yönünğ seviyorum güçlüsün yazmış.
bu arada benim kardeşimde askerde yakında tırlatıcam zaten
telefonda konuşmayı çok seviyorum bende ama anca haftasonu o kadar uzun konuşuyoruz
hoş bazen haftasonuda konuşamıyoruz belli olmuyor sağı solu
valla bizim şu durumumuza acıyarak bakanlara gülüyorum
aslında o kadar güzel şeylerki bunlar, ömrümüzce yaşayacağımız hem güzel hem acı herşeyi içinde tartışmasız eşsiz günler

hayatında sadece ve sadece 1 kez mektup yazdı, o da bana, acemilikte... O da ilk ve son oldu galiba. Ben mektup adresini sordum, walla benden bekleme dedi, yazmam için efkarlanmam lazım, bugün de hiç efkarlı değilim dedi
şimdi kız kulesine bakıp bakıp efkarlanır, bol bol yazar artık bana

gözün aydın canım, sevindim

ayy tuanacım, gözün aydın, çok sevindim walla

bana mektup yazarsın artık demi dediğinde dalga geçiyo sanıp gülmüştüm ayy demekki yazılıyomuş yazarım tabi hem yazdıkca da rahatlarım.Sevdim bu mektup işini

kızlaar bu şarkı çok hoşuma gitti benimm bilmem beğenirmisiniz ama

[video=youtube;NOE6KHk4Rw8]http://www.youtube.com/watch?v=NOE6KHk4Rw8[/video]

hmm sende izmirli güzellerdensinnn yaaa ben çok özledim oraları

nasıl moral oldu bana bu,sizde konuşmuşsunuz oohh ne güzel :)

şükür canım konuştukk ama hiç iyi şeyler söylemedi o ayrı mesele ortalık karışık dedik bizde heran bir süpriz bekliyoruz dedi herşeye hazırlıklı ol bol bol haber izle dedi

ahahahahha
bunlar vallahi odun
benimkide aynı şeyi demişti bana

bana mektup yazarsın artık demi dediğinde dalga geçiyo sanıp gülmüştüm ayy demekki yazılıyomuş yazarım tabi hem yazdıkca da rahatlarım.Sevdim bu mektup işini

tabi canım beklemezmi
acaip rahatlatıyor

ahh canımm saol :78: sendemi izmirlisin yoksaa

hadi yaaa benim hemşeriler arttı burda

ne güzelll, askerin kıymet biliyor. Beklemenin de askerlik kadar zor olduğunu ve güç gerektirdiğini anlıyor, maşallah, çok şanslısın canım

ne güzelll, askerin kıymet biliyor. Beklemenin de askerlik kadar zor olduğunu ve güç gerektirdiğini anlıyor, maşallah, çok şanslısın canım

bu konuda gerçekden şanslıyım çok şükür
ne saçma kaprislere girdi ne tartıştı benimle
aksi gibi benim moralim bozukken o ordan yetişmeye çalıştı
ben asker öncesi korkuyordum değişir garip olur sürekli tartışırız diye ama yan yanayken daha fenayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…