peki ne olarak gitti?
jandarma komando vs.?
hoşşşgeldinnn canımmmm
Hoşbulduk canım
Gercekten çok zormuş
Aglamamak icin kendimi zor tutuyorum dedi
hoşbuldukk canım naberr
mutlu akşamlarr efenimm
aman amannn mutlu olalımm :86::86: askerlerini yeni gönderen arkadaşlarımızıda etkilemiş oluruz hemm
iiyiiim canımm benımmaskerımm nobettee bende onu bekklımm beklee dıdıı ama bı yandandaa erkn yatım dıyorum sgk yarın teftişee gelıcekmıss ıs yerınde olmam lazımm bakalımm kupurlerı sakladıkk ama ınsallah bulmazzsslarr :90::90::90:
tabi canımm geçecek bu günler valla anneannem 4 yıl beklemiş dedem annem 4 yaşındayken gelmişneydeyse okula gitçek buna şükür
düşünsene şafak kaç çok şükür 900 leri gördük
ayyy ben herhalde hastaneyi boylardımmanaaamm düşünmesi bile kötü şafağı yarıladık 400lerdeyiz falan derdikk ozamann
kabus gibi yaa1000 küsür gün edio haydi bee bugünde 4 rakamlar bitti oyy berbat bişiD:
teftişleri ilkokuldan beri sevmem yaa :86::86: kuzumm sizin ara verme durumu ne oldu bakıyımmm
Hayy Allahım ya :86::86: filizz kendimizle dalga geçiyoruz valla çok şükür halimize yoksa bizimkiler gelene kadar kız kurusu olurdukkk.. Ama bakk seninki ozaman 2 sene yapardı kısa döneeemm
bendee canımmm sewmemm vallaayaaa suann vazgectıkk durdukk olee bakalımm canımmm cokk bunlamıss ordaa oyussdenn stress içindeee
gülmekten gözlerim yaşardı yaaD evet aşkım derdimm ohh ne güzel bak kısa dönem 2 yıl ne hoşş
heeh aferin sizeee:86: canım haklı çocuk yeter artık diye kaçmadığına şükrett sen
valla benimde öyle iyi güldümm sayendeYazık dedelerimize yahuu iyi ozamanlarda yaşamamışız
aynen tatlımm:)))) ya annem şu fatmagülün suçu neyi izlioz bıktım valla fatmagülden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?