Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hoşbulduk canım
Gercekten çok zormuş
Aglamamak icin kendimi zor tutuyorum dedi

canım hoşgeldin..
ilk günler böyle olması çok normal..ben ilk günler o kadar çok neşeli açardım ki telefonu o da neşelensin diye..sende öyle yap..senin üzgün olman onu daha çok üzer..

hoşbuldukk canım naberr

iiyiiim canımm benımm askerımm nobettee bende onu bekklımm beklee dıdıı ama bı yandandaa erkn yatım dıyorum sgk yarın teftişee gelıcekmıss ıs yerınde olmam lazımm bakalımm kupurlerı sakladıkk ama ınsallah bulmazzsslarr:90::90::90:

çokşekerimm, seni görmedkteyim aşağıda :)) kırklareli yolcusu kalmasın bir iki bir ikiD benim babam kırklarelili yaa çok severim orayı:)

aman amannn mutlu olalımm :86::86: askerlerini yeni gönderen arkadaşlarımızıda etkilemiş oluruz hemm

tabi canımm geçecek bu günler valla anneannem 4 yıl beklemiş dedem annem 4 yaşındayken gelmiş neydeyse okula gitçek buna şükür

düşünsene şafak kaç çok şükür 900 leri gördük

Son düzenleme:

teftişleri ilkokuldan beri sevmem yaa :86::86: kuzumm sizin ara verme durumu ne oldu bakıyımmm

Son düzenleyen: Moderatör:
tabi canımm geçecek bu günler valla anneannem 4 yıl beklemiş dedem annem 4 yaşındayken gelmiş neydeyse okula gitçek buna şükür

düşünsene şafak kaç çok şükür 900 leri gördük

ayyy ben herhalde hastaneyi boylardımm anaaamm düşünmesi bile kötü şafağı yarıladık 400lerdeyiz falan derdikk ozamann

kabus gibi yaa 1000 küsür gün edio haydi bee bugünde 4 rakamlar bitti oyy berbat bişiD:

Hayy Allahım ya :86::86: filizz kendimizle dalga geçiyoruz valla çok şükür halimize yoksa bizimkiler gelene kadar kız kurusu olurdukkk.. Ama bakk seninki ozaman 2 sene yapardı kısa döneeemm

Hayy Allahım ya :86::86: filizz kendimizle dalga geçiyoruz valla çok şükür halimize yoksa bizimkiler gelene kadar kız kurusu olurdukkk.. Ama bakk seninki ozaman 2 sene yapardı kısa döneeemm

gülmekten gözlerim yaşardı yaa D evet aşkım derdimm ohh ne güzel bak kısa dönem 2 yıl ne hoşş

bendee canımmm sewmemm vallaa yaaa suann vazgectıkk durdukk olee bakalımm canımmm cokk bunlamıss ordaa oyussdenn stress içindeee

heeh aferin sizeee:86: canım haklı çocuk yeter artık diye kaçmadığına şükrett sen
gülmekten gözlerim yaşardı yaa D evet aşkım derdimm ohh ne güzel bak kısa dönem 2 yıl ne hoşş

valla benimde öyle iyi güldümm sayende Yazık dedelerimize yahuu iyi ozamanlarda yaşamamışız

heeh aferin sizeee:86: canım haklı çocuk yeter artık diye kaçmadığına şükrett sen

valla benimde öyle iyi güldümm sayende Yazık dedelerimize yahuu iyi ozamanlarda yaşamamışız

aynen tatlımm:)))) ya annem şu fatmagülün suçu neyi izlioz bıktım valla fatmagülden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…