Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

oh oh kızlar kaynatmışsınız gene maşallah zengin olmalar tüm topiği evlendirmeler ehh bizimki gibi evli olanlara ne gibi bir kıyak geçeceksiniz bakayım

şafağıda attırayım... atarsa 278

evli olanlara ev alıyoruz hatta tüm topiğe toptan site alıp işi bitircez komşu olcazz komşuuu

oh oh kızlar kaynatmışsınız gene maşallah zengin olmalar tüm topiği evlendirmeler ehh bizimki gibi evli olanlara ne gibi bir kıyak geçeceksiniz bakayım

şafağıda attırayım... atarsa 278

evli olanlara ev alıyoruz hatta tüm topiğe toptan site alıp işi bitircez komşu olcazz komşuuu

bak bu güzel fikir harika olur valla

valla bitti mayısta ama şu yazda bitsin biran önce

hoşgeldin canım sizide ikinci balayına yollarız artık olurmuu:86:

hoşbulduk canım kuzum yaff biz daha ilk balayına çıkamadıkki ikincisine çıkalım siz bizi ilkine göndermiş olursunuz kociş askerden gelince

hoşşşgellldinnnn canımmm tuanammm

hoşbulduk selinim nasılsın canım benim hadi hadi plakara bişe kalmamış ben geldiğimde bu topiğe şafaklarımız nerelerdeydi

böyle kafanı karıştırırım bebeğim

evet çok kafa karıştırdın kuzucumm hayal gördüğümü sandım

Ozaman hem ev hem balayı size hadi yine iyisinizzz:82::90::90:

hoooşşbuldukk canıııımm ıyıımmm sen nasılsınnn askerınn nasılll ıısınn dımıı bısıyınn yokk
gelldimm sayılırrrr az kaldııı bu sıteyee 250 lerde gelmişştimmm şimdi nerdeyimmm durupp dusunmekk lazımmm zamnıı :26::26: senınde az kaldııı ha gayrettt pesimdesiinnn bakk nekaa güseelll

iyi akşamlaar
bir gün daha geçti oh ne güzel 2. günü de atlattık
ben bu şafağı çift çift mi sayıyorum onu anlayamadım silüs 23mayıs ben şimdi 454 gün kaldı demeye başladım öylemi üstadlar yardıııımmm

canım hoşgeldin iyi akşamlarr senin şafak atarsa 454 olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…