oh oh kızlar kaynatmışsınız gene maşallahzengin olmalar tüm topiği evlendirmeler ehh bizimki gibi evli olanlara ne gibi bir kıyak geçeceksiniz bakayım
şafağıda attırayım... atarsa 278
oh oh kızlar kaynatmışsınız gene maşallahzengin olmalar tüm topiği evlendirmeler ehh bizimki gibi evli olanlara ne gibi bir kıyak geçeceksiniz bakayım
tammm kızssmaa bakk baannaa 3 günn kalmişşş bennn faslaa attımm galıbaa
sennn dööv kzu yıterrrkiii
evli olanlara ev alıyoruzhatta tüm topiğe toptan site alıp işi bitircez komşu olcazz komşuuu
bende diorum ki bu mesajı beğenmemişmiydim beeennn meğerse bi daha yazmışsınkızlar arada kilitlenio 3 kere yazmışım aynı şeyii dikkate almayınız
evli olanlara ev alıyoruzhatta tüm topiğe toptan site alıp işi bitircez komşu olcazz komşuuu
valla bitti mayısta ama şu yazda bitsin biran önce
hoşgeldin canım sizide ikinci balayına yollarız artık olurmuu:86:
hoşşşgellldinnnn canımmm tuanammm
kızlar arada kilitlenio 3 kere yazmışım aynı şeyii dikkate almayınız
böyle kafanı karıştırırım bebeğim
bak bu güzel fikir harika olur valla
hoşbulduk canım kuzum yaff biz daha ilk balayına çıkamadıkki ikincisine çıkalım siz bizi ilkine göndermiş olursunuz kociş askerden gelince
hoşbulduk selinim nasılsın canım benim hadi hadi plakara bişe kalmamış ben geldiğimde bu topiğe şafaklarımız nerelerdeydi
bak bu güzel fikir harika olur valla
hoşbulduk canım kuzum yaff biz daha ilk balayına çıkamadıkki ikincisine çıkalım siz bizi ilkine göndermiş olursunuz kociş askerden gelince
hoşbulduk selinim nasılsın canım benim hadi hadi plakara bişe kalmamış ben geldiğimde bu topiğe şafaklarımız nerelerdeydi
evet çok kafa karıştırdın kuzucumm hayal gördüğümü sandım
Ozaman hem ev hem balayı size hadi yine iyisinizzz:82::90::90:
balayı içinde otel kapatalım kız para var huzur varr demii
iyi akşamlaar
bir gün daha geçti oh ne güzel 2. günü de atlattık
ben bu şafağı çift çift mi sayıyorum onu anlayamadımsilüs 23mayıs ben şimdi 454 gün kaldı demeye başladım öylemi üstadlar yardıııımmm
iyi akşamlaar
bir gün daha geçti oh ne güzel 2. günü de atlattık
ben bu şafağı çift çift mi sayıyorum onu anlayamadımsilüs 23mayıs ben şimdi 454 gün kaldı demeye başladım öylemi üstadlar yardıııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?