Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

heeh aferin sizeee:86: canım haklı çocuk yeter artık diye kaçmadığına şükrett sen

valla benimde öyle iyi güldümm sayende Yazık dedelerimize yahuu iyi ozamanlarda yaşamamışız

bakkk yaa dımıı ama haklıı ama cocukk valla bızz nekadar dayanıırzzz bılemıycemm artukunnn

Sonuna kadar canım sonuna kadar..ay ne kaldı şurda zaten Selinnn hadi gidin artık sizde

Ben oynamadım ya ondan devretti:82::82:

yaa canımmm ahh bı gıtsemdeee peşimmdennn fılızzzım sonaa senn gelsenn ahh gıtsemmm bııı daha gelemedım bılee kıneeplakalaraaa nesee az kaldıııı demiiiüü:90::90::90::90:

oyna oyna tüm topiki evlendircez para çıkarsaa

o parayla topikteki kızların hepsini evlendirir bide balayına gönderirimm ahh bir çıksaaaa:97::97:

yaa canımmm ahh bı gıtsemdeee peşimmdennn fılızzzım sonaa senn gelsenn ahh gıtsemmm bııı daha gelemedım bılee kıneeplakalaraaa nesee az kaldıııı demiiiüü:90::90::90::90:

Siz gidin benim biraz daha vaktim var malesefffff daha 300lerde sürünüyorumm..
şurda 4 5 gün sonra plakalardasın canım

olsunnn balımmm sen merakkk etmeee senıı kocşiineee sag salımmm kavusturmadannn bıyereee giitmemm bennn yahuuu aminnn allhınn izniylee olcam oralarda canım

eweett 85 im tatlişşş ama var daha 5 günnn gecermiikiii aceebaaa:26::26:

olsunnn balımmm sen merakkk etmeee senıı kocşiineee sag salımmm kavusturmadannn bıyereee giitmemm bennn yahuuu aminnn allhınn izniylee olcam oralarda canım

kızımm seni döverim 5 gün geçermi diyooo kaç 5 gün geçirdin sen burdaaaa
tabiki gitmek yook benim şafak bitene kadar şaka bir yanaaa kuzummm ya ne düşüncelisin sen öyleee hem severim hem döverim gibi oldu buda

BİTEN ŞAFAKIM 373
ATARSA
KALAN ŞAFAKIM 84
kuzularrrr benn dayanamadımmm attırrdımm şafakımııı
veee plakalaaaraa ssooonn 3 GÜÜÜNNCÜKKK

oh oh kızlar kaynatmışsınız gene maşallah zengin olmalar tüm topiği evlendirmeler ehh bizimki gibi evli olanlara ne gibi bir kıyak geçeceksiniz bakayım

şafağıda attırayım... atarsa 278

tammm kızssmaa bakk baannaa 3 günn kalmişşş bennn faslaa attımm galıbaa
sennn dööv kzu yıterrrkiii

oh oh kızlar kaynatmışsınız gene maşallah zengin olmalar tüm topiği evlendirmeler ehh bizimki gibi evli olanlara ne gibi bir kıyak geçeceksiniz bakayım

evli olanlara ev alıyoruz hatta tüm topiğe toptan site alıp işi bitircez komşu olcazz komşuuu

bugünde bitti ohh ohhh mayısıda yedik valla

valla bitti mayısta ama şu yazda bitsin biran önce

hoşgeldin canım sizide ikinci balayına yollarız artık olurmuu:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…