mesela askerimin suçu ne
heeh aferin sizeee:86: canım haklı çocuk yeter artık diye kaçmadığına şükrett sen
valla benimde öyle iyi güldümm sayendeYazık dedelerimize yahuu iyi ozamanlarda yaşamamışız
Sonuna kadar canım sonuna kadar..ay ne kaldı şurda zaten Selinnn hadi gidin artık sizdebakkk yaadımıı ama haklıı ama cocukk valla bızz nekadar dayanıırzzz bılemıycemm artukunnn
üff ya süper loto yine devretmiş bişi kazanamadımbu da gol değil yaaa
Sonuna kadar canım sonuna kadar..ay ne kaldı şurda zaten Selinnn hadi gidin artık sizde
Ben oynamadım ya ondan devretti:82::82:
Sonuna kadar canım sonuna kadar..ay ne kaldı şurda zaten Selinnn hadi gidin artık sizde
Ben oynamadım ya ondan devretti:82::82:
yaa canımmm ahh bı gıtsemdeee peşimmdennn fılızzzım sonaa senn gelsenn ahh gıtsemmm bııı daha gelemedım bılee kıneeplakalaraaa nesee az kaldıııı demiiiüü:90::90::90::90:
oyna oyna tüm topiki evlendircez para çıkarsaa
yaa canımmm ahh bı gıtsemdeee peşimmdennn fılızzzım sonaa senn gelsenn ahh gıtsemmm bııı daha gelemedım bılee kıneeplakalaraaa nesee az kaldıııı demiiiüü:90::90::90::90:
kız sen 85 diil misin plakaya kaç kalmış behhh
eweett 85 im tatlişşş ama var daha 5 günnn gecermiikiii aceebaaa:26::26:[/QU
yiirummmmmmm 81 den başlıooo kızzzzzzz 4 varr dörttt
o parayla topikteki kızların hepsini evlendirir bide balayına gönderirimmahh bir çıksaaaa:97::97:
Siz gidin benim biraz daha vaktim var malesefffff daha 300lerde sürünüyorumm..
şurda 4 5 gün sonra plakalardasın canım
eweett 85 im tatlişşş ama var daha 5 günnn gecermiikiii aceebaaa:26::26:[/QU
yiirummmmmmm 81 den başlıooo kızzzzzzz 4 varr dörttt
ayyyy kzuuubennn nerdeenn kalmayımm aceppp 5 dıommm yaaa allahh benıı netmeyeee :86::86::86::86:
ayyyy kzuuubennn nerdeenn kalmayımm aceppp 5 dıommm yaaa allahh benıı netmeyeee :86::86::86::86:
hatta biz 3 diyelim , 3 gün sonra düzceye selamlatt yuppiii sonra yavaş yavaş sıra bana gelecekkkkkkkkkkk
eweett 85 im tatlişşş ama var daha 5 günnn gecermiikiii aceebaaa:26::26:
olsunnn balımmm sen merakkk etmeee senıı kocşiineee sag salımmm kavusturmadannn bıyereee giitmemm bennn yahuuuaminnn allhınn izniylee olcam oralarda canım
kızımm seni döverim 5 gün geçermi diyoookaç 5 gün geçirdin sen burdaaaa
tabiki gitmek yook benim şafak bitene kadarşaka bir yanaaa kuzummm ya ne düşüncelisin sen öyleee hem severim hem döverim gibi oldu buda
oh oh kızlar kaynatmışsınız gene maşallahzengin olmalar tüm topiği evlendirmeler ehh bizimki gibi evli olanlara ne gibi bir kıyak geçeceksiniz bakayım
şafağıda attırayım... atarsa 278
bugünde bitti ohh ohhh mayısıda yedik valla
oh oh kızlar kaynatmışsınız gene maşallahzengin olmalar tüm topiği evlendirmeler ehh bizimki gibi evli olanlara ne gibi bir kıyak geçeceksiniz bakayım
şafağıda attırayım... atarsa 278
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?