kızlar kaynatmışlar ohh ne sohbet muhabbet
uykuya giden yarenlere iyi geceler askerlerinizi görün rüyanızda şimdi sesini duydum da geldim askerimin feci enerjik oldum tutmayın beni
şafak 79 kilise selam yola devam
amiiiinnn aminnnnn inşallah:44: ben de henüz imrenme aşamasındayım hem çok hoş bi duygu insanın sorumluluğu oluyo beni bu bekleyişin olgunlaştıracağını düşünüyorum,hem de kendimde enn nefret ettiğim şey sabırsızlığımdı böylece sabretmeyi de öğrencem artık öyle böyle geçcek zaman başka yolu yokah canım... zaman öyle hızlı geçiyor ki... ilk gittiğinde bende burdaki arkadaşların az kalan şafaklarını okuyarak imrenirdim onlara:) altı üstü bir yıl hızlıca geçiyor rahat ol :) hem bakarsın seçimden sonra jest yaparlar da askerlik düşer :) sağlam dedikoduar var böyle :) bir an önce kavuşmak dileğiyle sevdiklerimize...
evet kızlar şafaklar atsın mı liste uçarak gelsin mi
eveeeet benim ki 454 olcak torpil geçip 1 gün fazla attırıyosun benimkini
Selam kızlar
eminmisin silüs 23 mayıs 454 olması lazım:44: sonra 1 gün erken gidip askeriyenin kapısına dayanırsam seni hedef gösteririmyok yok senin 453 oluo
benim şafak programım var ordan ayarlıyorum
eminmisin silüs 23 mayıs 454 olması lazım:44: sonra 1 gün erken gidip askeriyenin kapısına dayanırsam seni hedef gösteririm
eminmisin silüs 23 mayıs 454 olması lazım:44: sonra 1 gün erken gidip askeriyenin kapısına dayanırsam seni hedef gösteririm
Kızlarrrrrr iyi gecelerrrrrr :)))
Şafak artık 174sadece 174 :))))9
Allahımmmm galıba gecıyo gunler... Bu hafta benım için çabuk gectı daha bi umutlandım cabuk gecıcek bu yaz dıye :)
Su gibi akıp gıtsın bu gunlerrrr artıkkkk
eminim yavrum
hatta programı indiridiğim yerin linkini özelden yollarım kendinde bakarsın
12 2 nöbette askerim ah ah kızlar enerjim bitti
yarın size çok güzel şeyler yazacağım geçen sene bugün bu saatlerde uyuyamıyordum askerimi uğurlayacağım diye ağlıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?