Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende ilk gittiğinde gittiği günden itibaren sayıodum ikinci gün üüçüncü gün diye:) her günü yaz bir deftere onunla buluştuğunda ona yazdır o gün için ajandaya inan okuması çok zevkli oluyo:)

kuzzuuularımmm uyku zamanııııı yarınn iş var cıcışşlerrr kaçimm opuyorumm siiziiii hoşşcakalınnn
güzelllrimmmm benımmm ıyı gecelerrrr herkeeseee optummmm
84

bebişşler kuzucuklar ben yavaştan yatar sabah duruşmam varr öperim tek tek hepiniziiiii

kuzzuuularımmm uyku zamanııııı yarınn iş var cıcışşlerrr kaçimm opuyorumm siiziiii hoşşcakalınnn
güzelllrimmmm benımmm ıyı gecelerrrr herkeeseee optummmm
84

iyi geceler şekerlerrr bende öpüyorum sizi

kızlar bende çıkıyorum sırtım ağrıdı otur oturr
kendinize çok iyi bakın iyi geceler tatlı rüyalar
şafak atarsa 320 Çooookkk özledim hayatımı çookk

bende daha ne hayaller var ama işteeeeeee

zaten bize kalsa çook farklı olurdu eminim.Dün evdekilere yakınıyodum işte bisürü tanımadığı insanla aynı yerde yatcak tek tek odası olsa her askerin,banyosu falan diye bi an nerde yaşadığımızı unutmuşum..

kızlar bende çıkıyorum sırtım ağrıdı otur oturr
kendinize çok iyi bakın iyi geceler tatlı rüyalar
şafak atarsa 320 Çooookkk özledim hayatımı çookk

iyi geceleeeerrr

benimde şafak atarsa (şimdilik ne demek olduğunu bilmesemde ) 454

6 gün gitmiş bile

Son düzenleme:
kızlar kaynatmışlar ohh ne sohbet muhabbet
uykuya giden yarenlere iyi geceler askerlerinizi görün rüyanızda şimdi sesini duydum da geldim askerimin feci enerjik oldum tutmayın beni
şafak 79 kilise selam yola devam

hayırlısıyla gel artık bizde evlenelim be sevgili :) herkesin düğününe nişanına gidiyorum içimde tatlı bir hüzün.... Allah herkesi kavuştursun... seneye bu zamanlar bu satırları mutlulukla gülümseyerek okuyalım...... beklemek çok zor ama meyvesi inşallah güzel olur:)

iyi geceleeeerrr

benimde şafak atarsa (şimdilik ne demek olduğunu bilmesemde ) 454

6 gün gitmiş bile

ah canım... zaman öyle hızlı geçiyor ki... ilk gittiğinde bende burdaki arkadaşların az kalan şafaklarını okuyarak imrenirdim onlara:) altı üstü bir yıl hızlıca geçiyor rahat ol :) hem bakarsın seçimden sonra jest yaparlar da askerlik düşer :) sağlam dedikoduar var böyle :) bir an önce kavuşmak dileğiyle sevdiklerimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…