yanlış mı anlamında demek istedim canım çift çift sayar mıyım hiçyok yahu çift çift olur mu kız
iyi akşamlaar
bir gün daha geçti oh ne güzel 2. günü de atlattık
ben bu şafağı çift çift mi sayıyorum onu anlayamadımsilüs 23mayıs ben şimdi 454 gün kaldı demeye başladım öylemi üstadlar yardıııımmm
kızzz valla hayali bile güzel
yanlış mı anlamında demek istedim canım çift çift sayar mıyım hiçayy öyle saysak ne güzel olurdu aslında hoop askerlik düşer 230 güne
valla güzell ama ilk iş kimin askeri nerdeyse orda ev alıp kocişlerimizi evci çıkarmak olurduahh işte umut dünyası napıcaksın hayal kurmadan olmuyoo:86:
yanlış mı anlamında demek istedim canım çift çift sayar mıyım hiçayy öyle saysak ne güzel olurdu aslında hoop askerlik düşer 230 güne
valla süperr olur haydi bitti gitti yedik askerliği deriz
bende ilk gittiğinde gittiği günden itibaren sayıodum ikinci gün üüçüncü gün diye:) her günü yaz bir deftere onunla buluştuğunda ona yazdır o gün için ajandaya inan okuması çok zevkli oluyo:)
o zaman ben kahramanmaraşta dondurma fabrikası açardım
bebişşler kuzucuklar ben yavaştan yatar sabah duruşmam varröperim tek tek hepiniziiiii
kuzzuuularımmm uyku zamanııııı yarınn iş var cıcışşlerrr kaçimm opuyorumm siiziiii hoşşcakalınnn
güzelllrimmmm benımmm ıyı gecelerrrr herkeeseee optummmm
84
bebişşler kuzucuklar ben yavaştan yatar sabah duruşmam varröperim tek tek hepiniziiiii
kuzzuuularımmm uyku zamanııııı yarınn iş var cıcışşlerrr kaçimm opuyorumm siiziiii hoşşcakalınnn
güzelllrimmmm benımmm ıyı gecelerrrr herkeeseee optummmm
84
bende daha ne hayaller var ama işteeeeeee
kızlar bende çıkıyorum sırtım ağrıdı otur oturr
kendinize çok iyi bakın iyi geceler tatlı rüyalar
şafak atarsa 320Çooookkk özledim hayatımı çookk
iyi geceleeeerrr
benimde şafak atarsa (şimdilik ne demek olduğunu bilmesemde) 454
6 gün gitmiş bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?