Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben de eskimek istiyoruuumm

latilokumum 10 dk engeline takılmak istemedim iyi olmaya çalışıyrum işte evt listede hayli değişiklik var tşk ederim dikkate aldığın için az daha sabır 13gün nedirki 100leri bitirmek için

ayy hatırlamazmıyız canım ya hatta ben en sonunda bırak o ayrı saysın ozaman demiştiimm:86::86: Eskiyoruz dimii yaa azıcıkta olsaa eskidikk

Canımm aynısını bizde çok söyledikk biraz zaman sadecee yeniler geldiğinde sizde eskimiş olucaksınızz

hemşo uzakmışsın yahu kesteldemi çalışıyosun canım sen kolay gelsin
bu arada hemşom sen zaten usta birlğine geçtğin an eskidin artık günler dha çabuk geçecek

eskirsin eskirsin, walla sabredince herşey oluo canım

ayy ewet walla, seda da diyordu biri bu askerleri uyarsın, fazla hesaplıolar die
ben söyledikçe askerim hayır diodu, ama sonra öğrenmiş de ortak şafak saymaya başlamıştık

hemşo uzakmışsın yahu kesteldemi çalışıyosun canım sen kolay gelsin
bu arada hemşom sen zaten usta birlğine geçtğin an eskidin artık günler dha çabuk geçecek
ewet canım, kestelde çalışıorum, sağol tatlım ama eve giderken sizin ordan geçiyoruz servisle..
artık hızlansın walla zaman, yoksa ben onu bi hızlandırcam kiiiii

Son düzenleme:
ahh ahh ne günlerdi dimiii sanki üstünden bir sene geçmiş ama neyse böyle söyleyelimde moral bulalım canımm

latilokumum 10 dk engeline takılmak istemedim iyi olmaya çalışıyrum işte evt listede hayli değişiklik var tşk ederim dikkate aldığın için az daha sabır 13gün nedirki 100leri bitirmek için

şu askerliğin en bitmek bilmez günleri sanırım acemilik zamanı ve 100lermiş cnmmm..
az kaldı ama çok yoruldum artıkk

yoksa sen de benim gibi ikizler misin?
ben de öyleyim, sabah çok mutluydum mesela, bak şimdi depresif oldum

yok cnm aslan ım ben
zaten burçla alakası yok şu tavırlarımın.. yani normalde ben böyle değildim
nişanlım askere gittiğinden beri allak bullak oldum

Son düzenleme:
yok cnm aslan ım ben
zaten burçla alakası yok şu tavırlarımın.. yani normalde ben böyle değildim
nişanlım askere gittiğinden beri allak bullak oldum
ben zaten dengesizdim, bütün hava mualefetlerinden doğa olaylarından etkilenirdim, saati saatime uymazdı, askerlik daha da fena etti, yani çekilir yanım yok şuan

kızlarrr, topiğin başlarını okuyorummm, ahh yaa neler neler yaşamışız hepimizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…