ayyy kızlar ilk günlerim geldi aklıma yaa, ben başka sayıyodum askerim başka sayıyordu şafağı, burdaki kızlar başka hesaplıodu, kafayı yemiştim, ecm hatırladın mı? ilk günler böyle karışıklıklar olur demiştiniz bana, hatta sen bana da söylemiştim şafaksöyle.com u...
ayyy eskiyorum ben de yaa
hemşooo kestele gel, burda yağmiyiiikızlar bursada hava yağmurlu kapalı off 2gün güzel 2 gün yağmurlu havalarda dengesizleşti
zaten biri zır dese ağlacak moddayım hava da tuzu biberi oldu yahu
ayyy kızlar ilk günlerim geldi aklıma yaa, ben başka sayıyodum askerim başka sayıyordu şafağı, burdaki kızlar başka hesaplıodu, kafayı yemiştim, ecm hatırladın mı? ilk günler böyle karışıklıklar olur demiştiniz bana, hatta sen bana da söylemiştim şafaksöyle.com u...
ayyy eskiyorum ben de yaa
ben de eskimek istiyoruuumm
eskirsin eskirsin, walla sabredince herşey oluo canımben de eskimek istiyoruuumm
ayy ewet walla, seda da diyordu biri bu askerleri uyarsın, fazla hesaplıolar dieayy hatırlamazmıyız canım ya hatta ben en sonunda bırak o ayrı saysın ozaman demiştiimm:86::86: Eskiyoruz dimii yaa azıcıkta olsaa eskidikk
Canımm aynısını bizde çok söyledikk biraz zaman sadecee yeniler geldiğinde sizde eskimiş olucaksınızz
ewet canım, kestelde çalışıorum, sağol tatlımhemşo uzakmışsın yahu kesteldemi çalışıyosun canım sen kolay gelsin
bu arada hemşom sen zaten usta birlğine geçtğin an eskidin artık günler dha çabuk geçecek
ahh ahh ne günlerdi dimiiieskirsin eskirsin, walla sabredince herşey oluo canım
ayy ewet walla, seda da diyordu biri bu askerleri uyarsın, fazla hesaplıolar die
ben söyledikçe askerim hayır diodu, ama sonra öğrenmiş de ortak şafak saymaya başlamıştık
ewet canım, kestelde çalışıorum, sağol tatlım
artık hızlansın walla zaman, yoksa ben onu bi hızlandırcam kiiiii
ahh ahh ne günlerdi dimiiisanki üstünden bir sene geçmiş ama neyse böyle söyleyelimde moral bulalım canımm
alt tarafı 3 aygeçmiş ama bana 3 yıl gibi geliyor walla
latilokumum 10 dk engeline takılmak istemedim iyi olmaya çalışıyrum işte evt listede hayli değişiklik var tşk ederim dikkate aldığın için az daha sabır 13gün nedirki 100leri bitirmek için
kesinlikleOlsun canım bunada şükürr:97::97:
sonlara doğru insanda tükenmişlik sendromu başlıo galiba, ondandır durucumşu askerliğin en bitmek bilmez günleri sanırım acemilik zamanı ve 100lermiş cnmmm..
az kaldı ama çok yoruldum artıkk
sonlara doğru insanda tükenmişlik sendromu başlıo galiba, ondandır durucum
yoksa sen de benim gibi ikizler misin?Evet cnm kesinlikle öyleee
iyice dengesizleştim artık bi anım bi anımı tutmuyorr.. bi iyiyim bi kötü
yoksa sen de benim gibi ikizler misin?
ben de öyleyim, sabah çok mutluydum mesela, bak şimdi depresif oldum
ben zaten dengesizdim, bütün hava mualefetlerinden doğa olaylarından etkilenirdim, saati saatime uymazdı, askerlik daha da fena etti, yani çekilir yanım yok şuanyok cnm aslan ım ben
zaten burçla alakası yok şu tavırlarımın.. yani normalde ben böyle değildim
nişanlım askere gittiğinden beri allak bullak oldum
ben zaten dengesizdim, bütün hava mualefetlerinden doğa olaylarından etkilenirdim, saati saatime uymazdı, askerlik daha da fena etti, yani çekilir yanım yok şuan
HAHAHA alemsin kısss
noldu kuzum yaa, nie yiyemiosuuun?:26:off off açım yemek yiyemiyorum varmı böyle bişeyy
hoşgeldin eski şafakçı:80:lokummmmmmmuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?