noldu kuzum yaa, nie yiyemiosuuun?:26:
hoşgeldin eski şafakçı:80:
hoşgeldin eski şafakçı:80:
ayy stres mideyi çok etkiliyor canım wallahi, çok geçmiş olsun, bitki çayları fln içip biraz rahatlamaya çalışsanmidem almıyo ya bu stress beni mahvetti canım:44:
nasıl olsun walla, şafak 359olduhoşbuldum nasıl gidiyor şafak saymaca
lokummmmmmmuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmm
ayy stres mideyi çok etkiliyor canım wallahi, çok geçmiş olsun, bitki çayları fln içip biraz rahatlamaya çalışsan
nasıl olsun walla, şafak 359oldu
ayy stres mideyi çok etkiliyor canım wallahi, çok geçmiş olsun, bitki çayları fln içip biraz rahatlamaya çalışsan
nasıl olsun walla, şafak 359oldu
yavrummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nerdesin bakim sennn
benim aşkım sınava giremicek yaa:85:ay yarın sınaaav var kızlar allahım sınava gıren herkeze kolaylık versınnn ben kesın butunlemeye kalcam ama olsun artık kısmettttt takmıorum kafama sınıfta bıle kalsam uzulmem yanıbu askerlık benı mahvettı kendımı tanıyamaz oldum yahuu ıcım bır tuhaff neler hayal edıodum neler oldu bundan sonra koyverdım gıtı her neolursa olsun kadeeer
canım bu kadar stres yapmana neden olan şey ne?çok saol kuzumm denicem artık birşey iki gündür bişey yiyemiyorum çünkü
aminnn inşallahhhgünler su gibi geçsin sizin için inşallah
canımm iyiyim sen nasılsın
özledim la buradaki muhannetleri geliyorum bakıyorum tanımadığım kişiler olunca çıkıyorum
düğün hazırlıkları had safhada tatlım,telaş hazırlıklar tam gaz
sende ne var ne yok tatlım ne kadar kaldı
benim aşkım sınava giremicek yaa:85:
sınava giren bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum..
kızzz ne hayallerine daldın bakiim
ayyy al benden de o kadarhiiiç öyle bır gecmıse gıdıp geldım kuzum bır duygulandım oyle ıste
aramıza hoşgeldin, Allah kavuştursun cnmeşimi çarşamba günü burdur'a teslim edip geldim. bir kolumu aldılar sanki benden.nasıl geçecek 15 ay??? kızım babam nerde diyor ne cevap vereceğimi şaşırdım...
çok şükür canım bende sallan yuvarlan gidiyorum işte
evet ama eskisi gibi kalabalık olmuyor be hejarımm.. bende özledim eskileri:84:
valla tıkırına baktımda ne kadar az kalmış anam valla süperr.. heyecan durumları nasıl..herşey hazır mı?
şafak atarsa 112 canım 100ler mahvetti benii
eşimi çarşamba günü burdur'a teslim edip geldim. bir kolumu aldılar sanki benden.nasıl geçecek 15 ay??? kızım babam nerde diyor ne cevap vereceğimi şaşırdım...
şafağın süpermiş canım az daha sık dişini
100den sonrası yokuş aşşağı iniyor helede plakalara geldin mi tamamdır
heyecan yok şuandapazar günü mobilya siparişi vericez
evimizi tuttuk
önümüzdeki haftada perde diktiricez
gelinliğimide seçtim
2 sefer provaya gidicem öyle işte canımm
he kına kıyafetimide aldım
rabbim sizede bu telaşları göstersin inşallah durum
offf kızlar ya annem hastanede babam aradı bir doktor ismi verdi randevu içn ama verdği isim listede yok ve ne anneme nede babama ulaşabiliyorum deli ediyo bu doktor hastane yoğunluğu beni
sıka sıka diş kalmadı anam
hımm baya azaltmışsınız işlerii ne güzel yaaaa
gelinliğin nasıl anlat hemennnnnnnnnnnnnn
bide kına abiyen ne renkkkkkkkk resim mesim yokmu meraklandımmmm
AMİN inşallah canımm yaa inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
eşimi çarşamba günü burdur'a teslim edip geldim. bir kolumu aldılar sanki benden.nasıl geçecek 15 ay??? kızım babam nerde diyor ne cevap vereceğimi şaşırdım...
geçmiş olsun hemşooo :26:offf kızlar ya annem hastanede babam aradı bir doktor ismi verdi randevu içn ama verdği isim listede yok ve ne anneme nede babama ulaşabiliyorum deli ediyo bu doktor hastane yoğunluğu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?