ilk günler zordur hepimiz yaşadık... günler geçmezmiş gibi gelir umutsuzluklara kapılırsın belki ama... bu geçici ayrılık ilişkiye ilaç gibi geliyor sakın unutma... birbirinizin gerçek yüzlerini görüyorsunuz... ve birbirinize daha bir aşkla bağlanacaksınız seni daha bir özleyecek değerini daha bir anlayacak :) sadece sabır.... ona telefonda güzel hayallerden bahsederek zaman bir bakmışsın geçmiş:) benim gibi sabırsızın önde gideni için bile zaman geçtiyse herkese geçer:) sevgiler......
ben de hatıra olarak saklamak istiyorum göndermesem bile.Ne kadar güzel olur yıllar sonra bakmak için hatıra.Bu kadar rahatlatcağını düşünmüyordum yazmanın.Gerçekten o an yanımdaymış gibi hissettim.Onları benden duyduğunda yüzünün alacağı şekli düşündüm.Ben de her şafak için 1 mektup yazmayı istiyorumçok iyi düşünmüşsün canım bence gönder onların orda morale ihtiyacı var.bende şafak kağıdı tutuyorum hergüne ait bikaç cümle yazıyorum şafak 457 şu oldu şafak 456 bu oldu diye.. geldiğinde vericem ama ben ömür boyu saklasın anı olsun diye
ben de ondan çekiniyorum.Başkaları okuyordur diyeilk gittiğinde ben de mektup yazmayı düşündüm ama sevgilim bana" sakın yazma burda açıp okuyorlar kimsenin özel şeylerimizi okumasını istemiyorum" demişti.. hevesimi kursağımda bıraktı deli..:) yani askeriye sonuçta herşeyi titizlikle kontrol ediyorlar.... varsa facebookuna yazın.. ben öyle yapıyordum.. hergün face sine duygularımı hislerimi yazıyordum o da haftasonları izinde cevap veriyordu :) artık sıkıldım yazmıyorum :)
iyiiiii akşammlarrrr bayanlarrrr
şafak 84
aynı şafağı paylaşıyoruz şekerim:) allah bizleri de hepimizide mutlulukla kavuştursun bir an önce :)))))))))
Selaaamm kizlaaar,
Safakk 250
aaa nedennn kimsee yokk bakimmm burdaa ıstemm ben öleee sessızzz topiikk bayanlarrr
zatenn morelim bozukkkaskerlıgımızz uzayabılırrr heran cokk kotuyummm bılmıyorum nasıl dayancam ve nasıl destek verıcem o ıstıyokı senın uzulmenıı ıstemm bende dıyorum sen uzulme 20 gün neki ben 457 gün beklemişim onumu beklıycem baslıyo sesıı gıdıyoo sona aglıcaklı oluyooo
hıç bişii bilmiyorumm allhımm yardımcıısı olsunn ne acımasızzlar bu askerıyedekılerr yaa adam tutamamişş tuvaletını nöbet yerını boş bırakmıss tesadufen 3 arkdası daha yanında ve komutan gelıyoo hıç biri kulelerde dııl hemn savunma yazdırıyooodırekt mahkemeyee cıkıcaksınız dıoo yaa ama napsınn haber verıp bırakıp gıdicekkk kımsede yokkmuss ya ne sacma bısı hadı çarşisini kıtle ne uzatıyoonn aaskerlıgıı be adammm sinirr oluyorummmmmmmmmmm baya boşalttım içimdekilerii buarada
hoşşgelldin cnımm az kalmışşş yarılamayaaa
uzulme canimm yaa gercekten kotu olmus ama neyapabilirsin ki iste komutanin domuzlugu tutmuss. Sen morelini bozma..... Ne gicikkk komutanmiss yaa 20 gun haksizlikkk
kızlar az sonra şafakları yayınlayacam
yeni gelen arkadaşlar listeye girmek isterlerse burdan silüs tarihlerini yazsınlar hemen ekleyeyim
hosbuldukk canim .... AYYYY yarilayanaaa kadarrrrr organikkkk bende bittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?