Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok güzel anlatmışşın. gerçektende ilk günler zor ama öyle yada böyle zaman geçicek. ve en sonunda onun gözündede bambaska biri olucaksın o kadar bekleme sıkıntıya katlanma. herşey çok güzel olucak Allahın izniyle

ben de hatıra olarak saklamak istiyorum göndermesem bile.Ne kadar güzel olur yıllar sonra bakmak için hatıra.Bu kadar rahatlatcağını düşünmüyordum yazmanın.Gerçekten o an yanımdaymış gibi hissettim.Onları benden duyduğunda yüzünün alacağı şekli düşündüm.Ben de her şafak için 1 mektup yazmayı istiyorum

Son düzenleme:
ben de ondan çekiniyorum.Başkaları okuyordur diye

evet kızlar mektubun yeri ayrı ama birileri okuduğu için istediklerimizi yazamayız ben buyüzden hergün mail de atıyorum çarşı izni başlayınca bi açıcak 30 tane mail hergün için.güzel olcanı düşündüm..hatta bazen sanki hiç gitmemiş gibi kendi kendime kapalı hattına mesaj atıyorum günaydın aşkım diye kafayı yedim bu aşk neler yaptırıyor insana

aaa nedennn kimsee yokk bakimmm burdaa ıstemm ben öleee sessızzz topiikk bayanlarrr
zatenn morelim bozukkk askerlıgımızz uzayabılırrr heran cokk kotuyummm bılmıyorum nasıl dayancam ve nasıl destek verıcem o ıstıyokı senın uzulmenıı ıstemm bende dıyorum sen uzulme 20 gün neki ben 457 gün beklemişim onumu beklıycem baslıyo sesıı gıdıyoo sona aglıcaklı oluyooo
hıç bişii bilmiyorumm allhımm yardımcıısı olsunn ne acımasızzlar bu askerıyedekılerr yaa adam tutamamişş tuvaletını nöbet yerını boş bırakmıss tesadufen 3 arkdası daha yanında ve komutan gelıyoo hıç biri kulelerde dııl hemn savunma yazdırıyooo dırekt mahkemeyee cıkıcaksınız dıoo yaa ama napsınn haber verıp bırakıp gıdicekkk kımsede yokkmuss ya ne sacma bısı hadı çarşisini kıtle ne uzatıyoonn aaskerlıgıı be adammm sinirr oluyorummmmmmmmmmm baya boşalttım içimdekilerii buarada

İyi geceler kızlar...
çok özledim ruhumu...
Bu gece yine onun yastığını koklayarak uyuyacağım

uzulme canimm yaa gercekten kotu olmus ama neyapabilirsin ki iste komutanin domuzlugu tutmuss. Sen morelini bozma..... Ne gicikkk komutanmiss yaa 20 gun haksizlikkk

birazdan şafak attırmaya gelirim kızlar, burda olursanız konuşuruz...:80:

kızlar az sonra şafakları yayınlayacam
yeni gelen arkadaşlar listeye girmek isterlerse burdan silüs tarihlerini yazsınlar hemen ekleyeyim

uzulme canimm yaa gercekten kotu olmus ama neyapabilirsin ki iste komutanin domuzlugu tutmuss. Sen morelini bozma..... Ne gicikkk komutanmiss yaa 20 gun haksizlikkk

aynennn olee canımm yaa bozmamakk eldee dıııll napsınn yanııı altınamıı yapsınn oyasstaa tamm yapptıgı belkıı hata ama ınsan nhayetınde nekadar dayanabılırkııı ozamnn koy yanına arkadas yada telsiz ver bısı ver yanıı nekadarrr dusuncesızlıkk :84::84::84: buu yanıı anlıyısslarıı bukadarmıı olurr pess hanı çarşi kıtle yada baska bı caza ver ne uzatıyonn askerlıgınıı cocukkumm zatenn bunalmısss orda iicee kotuu olup gelcekk şeytann dıooo gıt ama allhımm yardımcısıı olsunn sucsuz yeree bole yapması koyuyoo:26::26:

canımmm organikimmm merak etme sen hiç bir şey olmaz Allahın ıznıyle sıkma sen canını sakın

kızlarrrrr keyıfler nasıl ? şafak attırmaya son yarım saat :)

canımmm organikimmm merak etme sen hiç bir şey olmaz Allahın ıznıyle sıkma sen canını sakın

kızlarrrrr keyıfler nasıl ? şafak attırmaya son yarım saat :)

hosbuldukk canim .... AYYYY yarilayanaaa kadarrrrr organikkkk bende bittim

olsunnn canımm bekk nekalmıskıı hedefff 100 lerr şimdikk sonaa bı baslıycan 199 gerısııı gelcekk bırazz streslı ama olsunnn stresııı bılee ayrıı güzel oluyooo sen merak etme bende senın şafakında baslamısııtım bu topıkte bakk ben nerdeyımm kacc kısıı depukledıkkk burdaaa ooo bı bılsennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…