kızlar benim şafak biraz karanlık:445
kuzum hoşgeldin ve güle güle, denk gelemiyoruz artıkçıkış vakti artık.. İyi akşamlar diliyorum
Tatlım sana da başarılar diliyorum, inşallah yine süpper geçecek sınavlarınhafta sonu sınava girecek hatuncuklara başarılar diliyorum
herşey gönlünüzce olsunn
ayyy al benden de o kadar:85:
aramıza hoşgeldin, Allah kavuştursun cnm
Kızın kaç yaşında?
hoşbulduk.. sabır dileyen herkese teşekkür ederim. kızım 2.5 yaşında babasının yokluğunun farkında ama annemlerde kaldığımız için şimdilik pek sıkıntısı olmadı. ama babasını sordukça göğsüme bi ağırlık çöküyo ,boğazımda bişeyler düğümleniyo.. aslan babamız kötü adamları dövüp gelecek diyorumbu sabah ta ona bi oyuncak alıp kapının önüne koydum. sonra baban sana bişey göndermiş galiba bak bakalım kapının önündemi dedim.. görünce çok mutlu oldu. şimdi kimi görse babam bana hediye göndermiş diyo :)
kızlaaar ben de geldim aranıza ama sanırım en kötü durumda benimşafak daha 455:)
biraz erken bunalmak ve özlemek için ama günler çok zor geçiyor ne zormuş dertleşmeye çok ihtiyacım var
..... 1 yıldır beklemenin verdiği bir sabırsızlık mıdır bu bilemiyorum... saçma sapan salakça kuruntulara kapılıyorum ... gelseydi ahh ahhh.. ... neyse artık... hayırlısıyla 3 ay bir geçseydi allahım ....... bugün bir arkadaşım daha evlendi:) hem mutlu oldum hem bir hüzün çöktü içime.. askerim gelse bizde böyle olacağız diye dua ettim hep.... beklemek ne zormuş! inşallah beklediğimize gözyaşlarımıza sinir krizleri geçirmelerimize fazlasıyla değer...... biz asker olsak onlar bizi bu kadar bekler miydi acaba? zannetmem :) herkese öpücükler.......
hoşbulduk:) biz zaten uzak olduğumuz için görüşmemeye alışkındım ama mesajlaşırdık falan hep şimdi telefonum çalmıyor bile ve insanlık hali insanın aklına bin türlü şey geliyor ya unutursa ya o psikolojiyle vazgeçerse falan..bide daha ilk günler ya o arayıp yemekler kötü aç kaldım yorgunum dedikçe içim parçalanıyor ne zormuş ya allah sabrını verir ve bu beklemelerimizn karşılığını en güzel şekilde alırız inşallah kızlar
hasret özlem bekleyiş belki gözyaşları.... bizlere koccccaman bir mutluluk olarak geri dönecek inşallah..... allah hepimize sabır versin...şafak kaç bilmiyorum bulanık ama bildiğim bişi var ki kocaman bi özlem,hasret gayet net !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?