Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyy al benden de o kadar:85:

aramıza hoşgeldin, Allah kavuştursun cnm
Kızın kaç yaşında?

hoşbulduk.. sabır dileyen herkese teşekkür ederim. kızım 2.5 yaşında babasının yokluğunun farkında ama annemlerde kaldığımız için şimdilik pek sıkıntısı olmadı. ama babasını sordukça göğsüme bi ağırlık çöküyo ,boğazımda bişeyler düğümleniyo.. aslan babamız kötü adamları dövüp gelecek diyorum bu sabah ta ona bi oyuncak alıp kapının önüne koydum. sonra baban sana bişey göndermiş galiba bak bakalım kapının önündemi dedim.. görünce çok mutlu oldu. şimdi kimi görse babam bana hediye göndermiş diyo :)

canım öncelikle aramıza hoşgeldin
Bir şekilde bitiyor saya saya ama allahdan sana gani gani sabır diliyorum
sen arada süprizleri eksik etme kızından

kızlaaar ben de geldim aranıza ama sanırım en kötü durumda benim şafak daha 455:)
biraz erken bunalmak ve özlemek için ama günler çok zor geçiyor ne zormuş dertleşmeye çok ihtiyacım var

..... 1 yıldır beklemenin verdiği bir sabırsızlık mıdır bu bilemiyorum... saçma sapan salakça kuruntulara kapılıyorum ... gelseydi ahh ahhh.. ... neyse artık... hayırlısıyla 3 ay bir geçseydi allahım ....... bugün bir arkadaşım daha evlendi:) hem mutlu oldum hem bir hüzün çöktü içime.. askerim gelse bizde böyle olacağız diye dua ettim hep.... beklemek ne zormuş! inşallah beklediğimize gözyaşlarımıza sinir krizleri geçirmelerimize fazlasıyla değer...... biz asker olsak onlar bizi bu kadar bekler miydi acaba? zannetmem :) herkese öpücükler.......

böyle düşünme canım çoğu gitmiş azı kalmış 3 ay hemencecik geçer darısı başımıza :) sen doğru olanı yapıyosun sevgine sahip çıkıp bekledin ve değcek merak etme çok güzel olcak her şey canını sıkma

kızlaaar ben de geldim aranıza ama sanırım en kötü durumda benim şafak daha 455:)
biraz erken bunalmak ve özlemek için ama günler çok zor geçiyor ne zormuş dertleşmeye çok ihtiyacım var

ilk günler zordur hepimiz yaşadık... günler geçmezmiş gibi gelir umutsuzluklara kapılırsın belki ama... bu geçici ayrılık ilişkiye ilaç gibi geliyor sakın unutma... birbirinizin gerçek yüzlerini görüyorsunuz... ve birbirinize daha bir aşkla bağlanacaksınız seni daha bir özleyecek değerini daha bir anlayacak :) sadece sabır.... ona telefonda güzel hayallerden bahsederek zaman bir bakmışsın geçmiş:) benim gibi sabırsızın önde gideni için bile zaman geçtiyse herkese geçer:) sevgiler......

sizin ne kalmış ki şunun şurasında 3 ay.Allah bian önce kavuştursun.Hiç o açından düşünmemiştim.Bekler miydi acaba? beklerdi tabi yani bilmem beklemeliii aa kafam karıştı ve üzüldüm şimdi bekler miydi ki

hoşbulduk:) biz zaten uzak olduğumuz için görüşmemeye alışkındım ama mesajlaşırdık falan hep şimdi telefonum çalmıyor bile ve insanlık hali insanın aklına bin türlü şey geliyor ya unutursa ya o psikolojiyle vazgeçerse falan..bide daha ilk günler ya o arayıp yemekler kötü aç kaldım yorgunum dedikçe içim parçalanıyor ne zormuş ya allah sabrını verir ve bu beklemelerimizn karşılığını en güzel şekilde alırız inşallah kızlar

işte askerlik bir sınavdır ilişki için..... birbirinize gerçekten değer veriyorsanız ancak bu süreçte belli olur... özellikle kadınlar maalesef bu 15 aylık süreyi çok fazla dayanamayıp ayrılıyorlar ve erkekler bunu biliyor... allah korusun allah hayırlısını versin herkese ama insanın içinde varsa askerde yada sivil hayatta farketmez unutacaksa unutur aldatacaksa aldatır.... şimdi sen onun sana olan sevgisini test etmiş olacaksın bu bekleme sürecinde inşallah mutlulukla sonuçlanır.. sende 15 ay sonunda bizlerle düğün haberlerini paylaşırsın :) .... artı hiç üzülme askerlikte öyle bir olgunlaşıyorlar ki o garip yemekleri yiyerek gerçek hayatın kıymetini anlıyorlar... ilişkiniz gerçek şeklini bir şekilde alacak.... bazen sana soğuk davranırsa bu da çok normaldir... orda komutanlardan sürekli azar işitiyorlar çünkü :)

haklısın tatlım alttan almaya çalışıcam kötü davransa bile zaten.umarım düğün haberlerimi paylaşırım dediğiniz gibi:) hepimizin yüzü gülsün kızlar allah sabır versin asker yolu gözleyenlere

bugün 2 kez konuştuk şimdilik bi problem yok dedi.Sesi de sabaha göre daha iyiydi DIPTISDIPTIS'ın önerisiyle bugün mektup yazmaya başladım.Çok rahatlatıcı oldu.Sanki yanımdaymış,dertleşiyomuşuz gibi yazdım da yazdım.Gönderip göndermemek de karasızım.
Göndersem mektup ulaşmadan önce okuyorlardır birileri dimi?
Birde yazdığım mektupların 3-5 tanesini birlikte gönderebilir miyim? tek tek gönderirsem tüm yazdıklarımı gönderemem aralarından seçmem gerekir.Hergün 1 mektup yazmak istiyorum günlük gibi.Beni çok rahatlattı.DIPTISDIPTIS iyiki dün söyledin saol gerçekten

çok iyi düşünmüşsün canım bence gönder onların orda morale ihtiyacı var.bende şafak kağıdı tutuyorum hergüne ait bikaç cümle yazıyorum şafak 457 şu oldu şafak 456 bu oldu diye.. geldiğinde vericem ama ben ömür boyu saklasın anı olsun diye

ilk gittiğinde ben de mektup yazmayı düşündüm ama sevgilim bana" sakın yazma burda açıp okuyorlar kimsenin özel şeylerimizi okumasını istemiyorum" demişti.. hevesimi kursağımda bıraktı deli..:) yani askeriye sonuçta herşeyi titizlikle kontrol ediyorlar.... varsa facebookuna yazın.. ben öyle yapıyordum.. hergün face sine duygularımı hislerimi yazıyordum o da haftasonları izinde cevap veriyordu :) artık sıkıldım yazmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…