Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Evett yaa tabikide iste bazilari biraz gicik oluyorrrr... insanin zorunada gider yaa okadar beklemissin gunleri saymissin elin komutani gelsin haksiz yere bir 20 gun daha eklesinn ama neyapabilirsin canim sabiiirr sabiirr herseyin basi sabirrr... takma kafana uzulme

canımmm organikimmm merak etme sen hiç bir şey olmaz Allahın ıznıyle sıkma sen canını sakın

kızlarrrrr keyıfler nasıl ? şafak attırmaya son yarım saat :)

canımmm hoşşgeldinnn:2::2: allahımm bılıyoo sucsuzz oldugunu dua etmekten baska caremm yokkk nedıımmkıı kzuumm bı gorsenn nasıl üzülüyoo kıymamm yaa sesıı tıtrıyoo ben senı fasla bekletcem benımm hatadıı neolurr uzulme ben cezayıı dusunmımm dıoo off off kahbee felekk geldii çattı yınee banaa dondu durduuu 12 den vurduuu namussuzz

sagolll dınledıgınn içinn canımm benımmm ıstee sabırdan baska bısıı olmıycakkk bılıyorumm
belkı bolesıı hayırlıymıss ama işte insan 20 gün öncesını bıde sonasnıı dusuncee kotu oluyoo dayancaz artıkk sagoll tatlımm benım

deli ya bıde dalga gecıyo kendısıyle

sen böyle keyfını yerınde tut ve askerınede böyle destek ol bu kadar zaman gecmıs 20 gun gecmez mı be canım

amiiinn canımm benımm sen yenı geldın sanırımm yoksa tanısmadıkk herhel aynı şafakımızz demek nee mutlu bızııı ehhh ozmann Terrtiiipppiim demii sana benn
diyelim tertibim :)
romeo larımız aynı gün hürgeneral olacak inşallah bi aksilik olmazsa:) tüm asker yolu bekleyenlere gelsin..gel teskere gel. bitsin bu gurbeeeeettttt şapppii şappiiiii dayanacak gücümüz tükenmedennnnn :)

Vallahiiii gelsin artikkkk su teskereee.... bazen okadar imkansiz okadar uzak geliyor ki o teskere gunu.... :97::97::97:

deli ya bıde dalga gecıyo kendısıyle

sen böyle keyfını yerınde tut ve askerınede böyle destek ol bu kadar zaman gecmıs 20 gun gecmez mı be canım

napımm canımm hayat sevınce güselll
sende bakıyorummmm hemennn 20 ekeldınnn banaaa yaaa daha kesın dııl diki ama
20 gün gecerde o gelcegıı gunu aklında hesaplamışşken 20 gün sona gelmesii gecmess ıstee yapcazz artıkkk nedıyebılırızkııı onlarınn sesııı bızıdenn daha gür oyusdenn bolee kırarım dızımı oturur beklerımm dattlumm benüm

ana ciddimisin
ben birinin başına gelmişde sende duymuşsun anlatıyorsun sandım
Allah sabrını verir canım benim belkide uzamaz askerliği içini ferah tut

aminnnn tertibimmm benımmm bı aksılıkk olmadannn kavusalımmda baska bıı sııı ıstemmm

varya yazdıktan snrada aklıma geldı :) dedım daha kesınleşmemişki keısn gbii yazmısım :)

bence olmıycak öyle bişey gec gelmıycek askerın sıkma sen canını tatlım

ana ciddimisin
ben birinin başına gelmişde sende duymuşsun anlatıyorsun sandım
Allah sabrını verir canım benim belkide uzamaz askerliği içini ferah tut

ewet canımmm benım maaleseff geldıı bırkezzz basımaıza sagolll ıcımıı son ana kadar ferah tutuyorumm bakalımm daha da aramdııı neolduuu anlamdımmm yaa en son 7 aramıstııı ama daha yok normalde 3 kere daha aramasıı lazımdııı off:26::26::26:

varya yazdıktan snrada aklıma geldı :) dedım daha kesınleşmemişki keısn gbii yazmısım :)

bence olmıycak öyle bişey gec gelmıycek askerın sıkma sen canını tatlım

anammmm sagolll azındannn ball damlıyann arkadasımmm benımmm inşallahh dıdıgın gıbııı olurrr şekerımmm benimmm

anladımm canımmm nese artık özelden yazarım sanaa

kızlaaar ben de geldim aranıza ama sanırım en kötü durumda benim şafak daha 455:)
biraz erken bunalmak ve özlemek için ama günler çok zor geçiyor ne zormuş dertleşmeye çok ihtiyacım var

aramıza hoşgeldin canım buradaki her arkadaşımın derdine derman olabilmek için elinden geleni yapacağından şüphen olmasın hep birlikte atlatacağız bu zamanı üzülme sen

organikk kuzumm benimm yaaa ayyy inş uzamaz askerliği dua edicem senin için bol bol

bu arada atarsa şafak 277

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…