- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
canim benide eklermisinsafak 250
aynennn olee canımm yaa bozmamakk eldee dıııll napsınn yanııı altınamıı yapsınn oyasstaa tamm yapptıgı belkıı hata ama ınsan nhayetınde nekadar dayanabılırkııı ozamnn koy yanına arkadas yada telsiz ver bısı ver yanıı nekadarrr dusuncesızlıkk :84::84::84: buu yanıı anlıyısslarıı bukadarmıı olurr pess hanı çarşi kıtle yada baska bı caza ver ne uzatıyonn askerlıgınıı cocukkumm zatenn bunalmısss orda iicee kotuu olup gelcekk şeytann dıooo gıtama allhımm yardımcısıı olsunn sucsuz yeree bole yapması koyuyoo:26::26:
canımmm organikimmm merak etme sen hiç bir şey olmaz Allahın ıznıyle sıkma sen canını sakın
kızlarrrrr keyıfler nasıl ? şafak attırmaya son yarım saat :)
sen eklemiştim ben canım baya oldu
Evett yaa tabikide iste bazilari biraz gicik oluyorrrr... insanin zorunada gider yaa okadar beklemissin gunleri saymissin elin komutani gelsin haksiz yere bir 20 gun daha eklesinn ama neyapabilirsin canim sabiiirr sabiirr herseyin basi sabirrr... takma kafana uzulme
canımmm hoşşgeldinnn:2::2: allahımm bılıyoo sucsuzz oldugunu dua etmekten baska caremm yokkk nedıımmkıı kzuumm bı gorsenn nasıl üzülüyoo kıymamm yaa sesıı tıtrıyoo ben senı fasla bekletcem benımm hatadıı neolurr uzulme ben cezayıı dusunmımm dıoo off off kahbee felekk geldii çattı yınee banaa dondu durduuu 12 den vurduuu namussuzz
diyelim tertibim :)amiiinn canımm benımm sen yenı geldın sanırımm yoksa tanısmadıkk herhelaynı şafakımızz demek nee mutlu bızııı ehhh ozmann Terrtiiipppiim demii sana benn
sagolll dınledıgınn içinn canımm benımmm ıstee sabırdan baska bısıı olmıycakkk bılıyorumm
belkı bolesıı hayırlıymıss ama işte insan 20 gün öncesını bıde sonasnıı dusuncee kotu oluyoo dayancaz artıkk sagoll tatlımm benım
diyelim tertibim :)
romeo larımız aynı gün hürgeneral olacak inşallah bi aksilik olmazsa:) tüm asker yolu bekleyenlere gelsin..gel teskere gel. bitsin bu gurbeeeeettttt şapppii şappiiiii dayanacak gücümüz tükenmedennnnn :)
deli ya bıde dalga gecıyo kendısıyle
sen böyle keyfını yerınde tut ve askerınede böyle destek ol bu kadar zaman gecmıs 20 gun gecmez mı be canım
beni de ekler misin :)
sagolll dınledıgınn içinn canımm benımmm ıstee sabırdan baska bısıı olmıycakkk bılıyorumm
belkı bolesıı hayırlıymıss ama işte insan 20 gün öncesını bıde sonasnıı dusuncee kotu oluyoo dayancaz artıkk sagoll tatlımm benım
beni de ekler misin :)
diyelim tertibim :)
romeo larımız aynı gün hürgeneral olacak inşallah bi aksilik olmazsa:) tüm asker yolu bekleyenlere gelsin..gel teskere gel. bitsin bu gurbeeeeettttt şapppii şappiiiii dayanacak gücümüz tükenmedennnnn :)
napımm canımm hayat sevınce güselll
sende bakıyorummmm hemennn 20 ekeldınnn banaaa yaaa daha kesın dııl diki ama
20 gün gecerde o gelcegıı gunu aklında hesaplamışşken 20 gün sona gelmesii gecmess ıstee yapcazz artıkkk nedıyebılırızkııı onlarınn sesııı bızıdenn daha gür oyusdenn bolee kırarım dızımı oturur beklerımmdattlumm benüm
şafak 84 .. ........................eklerim tabi silüs tarihiniz kaç?
ana ciddimisin
ben birinin başına gelmişde sende duymuşsun anlatıyorsun sandım
Allah sabrını verir canım benimbelkide uzamaz askerliği içini ferah tut
varya yazdıktan snrada aklıma geldı :) dedım daha kesınleşmemişki keısn gbii yazmısım :)
bence olmıycak öyle bişey gec gelmıycek askerın sıkma sen canını tatlım
anladımm canımmm nese artık özelden yazarım sanaacanım iş değişikliği sebebiyle artık kk ya uğramam pek mümkün olmuoo yüzden uzak kaldım iszlerden.. msj atabilirsin bana en azından oradan yazışırız
hoşbuldum canımbende çok özledim seniii
kızlaaar ben de geldim aranıza ama sanırım en kötü durumda benimşafak daha 455:)
biraz erken bunalmak ve özlemek için ama günler çok zor geçiyor ne zormuş dertleşmeye çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?