Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hemşom yalnız değilsin bnde fırladım yataktan 9 civarı
Allah hepimizi korusun
özel msjında içinde çok tşk ederim canım uyudum cvp veremedim hayrlı sonuçları yazarım inşallah

günaydınnn canlarımmm nasılsınızz bakımmm
benımmm aşkıtommmdan haylannn haberr alamadımm offf inşallahhh bişiii yokturrr:26:
83

kızlar benim fena içim sıkılıyo biri ters bişey dese hüngür hüngür ağlıycam neden bilmiorum yaaa

Son düzenleme:
kuzularrrrrrr askımm araddıııı yuupplyyy :119::119::119::119: veee morelımmm feeennnaaa iyiii:87::87: askım dıdııkı mujdemmii isterımmm dedımm neooldu hemnn sülee :90::90: komutanııyla araalrıı ıyııdıı konusmusslar halletmısslerr sonundaa 4 haftalıkk cazaya bağlanmişşşş ceza
benn dundee dedımmm bu komutanlarrr insan yaa gercektennn cokk iyii insanlarrrr
sizlereeee cokk teekkurr ederımmmm yewrullarrrrr

noldu bakiyim kuzum ben dün ağladım rahatladım sıkma kendini ağlamak istiyorsa canın ağla

iş yerindeyim yapamam öyle bişeyde:) anlamadım ben karakter olarak hiç sinirimi üzüntümü dışar vurmam içime atarım birikti sanırım aslında ortada bir nedende yok ama noldu anlamadım

kuzumm geçmişi okudum şimdi hadi gözün aydın çok şükür uzatmamışlar
iş yerindeyim yapamam öyle bişeyde:) anlamadım ben karakter olarak hiç sinirimi üzüntümü dışar vurmam içime atarım birikti sanırım aslında ortada bir nedende yok ama noldu anlamadım

hmm işteysen tamam canım :) seni çok iyi anlyorum çünkü bende hep içime atarım bir süre sonra birikiyor ağır geliyor insana içine attıkları bundan sonra içine atmamaya çalış zor biliyorum ama sonra böyle sıkıntı yapıyor

haklısın sürekli idareci olmaya çalışmak zor işte

sagollll tatlımmm benımmm cokk şukurrr yaa uzatmadılarr ıcımee soguk su serpıldıı valla 83+20 dusunemessdımmm :90::90:

neler oluyor yahuu

selam kızlar, şafak 358

hemşom yalnız değilsin bnde fırladım yataktan 9 civarı
Allah hepimizi korusun
özel msjında içinde çok tşk ederim canım uyudum cvp veremedim hayrlı sonuçları yazarım inşallah
iyi haberlerini bekliyorum canım

selam kızlarrr...

organikimmmm ben demiştim uzamaz dıye :)

çok sevındım cnmmm

Son düzenleme:
tatlımmm bendee gorussmemısstımm ıslerr cokk yogunn dedıı belkı oledıırr araaa sen merakkk etmmeee bakk tamam arıycakk ana senn morelını bozmaaa

tskkk ederimmm canimm benimmm hergun 2 dakika olsada yine gorusuyorduk. Simdi ilk defa aramadi ondann biraz morelim bozuldu beklemeden baska care yok insallah bugun arar:26:
sen nasilsin kuzum? hersey yolunda bakiyorumda neguzel sevindim gercekten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…