kızlar benim fena içim sıkılıyo biri ters bişey dese hüngür hüngür ağlıycam neden bilmiorum yaaa
noldu bakiyim kuzum ben dün ağladım rahatladım sıkma kendini ağlamak istiyorsa canın ağla
kuzularrrrrrr askımm araddıııı yuupplyyy :119::119::119::119: veee morelımmm feeennnaaa iyiii:87::87: askım dıdııkı mujdemmii isterımmm dedımm neooldu hemnn sülee :90::90: komutanııyla araalrıı ıyııdıı konusmusslar halletmısslerr sonundaa 4 haftalıkk cazaya bağlanmişşşşceza
benn dundee dedımmm bu komutanlarrr insan yaa gercektennn cokk iyii insanlarrrr
sizlereeee cokk teekkurr ederımmmm yewrullarrrrr
iş yerindeyim yapamam öyle bişeyde:) anlamadım ben karakter olarak hiç sinirimi üzüntümü dışar vurmam içime atarım birikti sanırım aslında ortada bir nedende yok ama noldu anlamadım
kuzumm geçmişi okudum şimdi hadi gözün aydın çok şükür uzatmamışlar
hmm işteysen tamam canım :) seni çok iyi anlyorum çünkü bende hep içime atarım bir süre sonra birikiyor ağır geliyor insana içine attıkları bundan sonra içine atmamaya çalış zor biliyorum ama sonra böyle sıkıntı yapıyor
kuzumm geçmişi okudum şimdi hadi gözün aydın çok şükür uzatmamışlar
hmm işteysen tamam canım :) seni çok iyi anlyorum çünkü bende hep içime atarım bir süre sonra birikiyor ağır geliyor insana içine attıkları bundan sonra içine atmamaya çalış zor biliyorum ama sonra böyle sıkıntı yapıyor
sagollll tatlımmm benımmm cokk şukurrr yaa uzatmadılarr ıcımee soguk su serpıldıı valla 83+20 dusunemessdımmm:90::90:
kuzularrrrrrr askımm araddıııı yuupplyyy :119::119::119::119: veee morelımmm feeennnaaa iyiii:87::87: askım dıdııkı mujdemmii isterımmm dedımm neooldu hemnn sülee :90::90: komutanııyla araalrıı ıyııdıı konusmusslar halletmısslerr sonundaa 4 haftalıkk cazaya bağlanmişşşşceza
benn dundee dedımmm bu komutanlarrr insan yaa gercektennn cokk iyii insanlarrrr
sizlereeee cokk teekkurr ederımmmm yewrullarrrrr
haklısın sürekli idareci olmaya çalışmak zor işte
sagollll tatlımmm benımmm cokk şukurrr yaa uzatmadılarr ıcımee soguk su serpıldıı valla 83+20 dusunemessdımmm:90::90:
iyi haberlerini bekliyorum canımhemşom yalnız değilsin bnde fırladım yataktan 9 civarı
Allah hepimizi korusun
özel msjında içinde çok tşk ederim canım uyudum cvp veremedim hayrlı sonuçları yazarım inşallah
Dunden beri hala askimla gorusemedim yaaaaaarasin artik yaaa morelimmm cok bozukkkkk insallah iyidirrrr onu cok ozledimmmm
selam kızlarrr...
organikimmmm ben demiştin uzamaz dıye :)
çok sevındım cnmmm
tatlımmm bendee gorussmemısstımm ıslerr cokk yogunn dedıı belkı oledıırr araaa sen merakkk etmmeee bakk tamam arıycakk ana senn morelını bozmaaa
neler oluyor yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?