tskkk ederimmm canimm benimmm hergun 2 dakika olsada yine gorusuyorduk. Simdi ilk defa aramadi ondann biraz morelim bozuldubeklemeden baska care yok insallah bugun arar:26:
sen nasilsin kuzum? hersey yolunda bakiyorumdaneguzel sevindim gercekten
selam kızlar, şafak 358
iyi haberlerini bekliyorum canım
gözün aydın şekerim yaacanımm askerımınn askerlıgı uzamasııı mevzu bahısstıııamaaa aradıı vee komutanı vazgeççmişşş onaa sewındımmm sekerüümmm:87::87::87:
hoşbuldum tatlım, ben de arada girip bakıp çıkıorum zaten, öptüm cnm, kolay gelsin sana..Deryacım hoşgeldin :) Ben çıkıyorum ama temizlik bekliyor beni :86: Öptüm kızlar hepinizii Şafak 319
selam filizcim nasılsın, patrona sinirin geçti mi?selam canımmmmmmm
mentol canım nasıldı sınavv
canımm askerımınn askerlıgı uzamasııı mevzu bahısstıııamaaa aradıı vee komutanı vazgeççmişşş onaa sewındımmm sekerüümmm:87::87::87:
canımmm aynenn benım gıbı olmusun sendee az daha sabrett kesınn bıı işi vardırrr bak gorursunnn yoksa araar nıe aramasınnnbenn ıyıımm bırasdaha dune bakarakk cokk ııyımm ama sende benım gıbı olcan bırasdannn merakk etmeee canım sagolasınnn
INSALLAH canimm :97:
canım benim merak etme beni en özel günümüzde arayamadı eğitimdeydii arar arar
gözün aydın şekerim yaa
hoşbuldum tatlım, ben de arada girip bakıp çıkıorum zaten, öptüm cnm, kolay gelsin sana..
ohh ohh buna oynanırr:)
selam kızlaaaaarr
bugün içimde kocaman bi sıkıntı var
kader arkadaşlarım beni anlar diye buraya attım kendimi
selam kızlaaaaarr
bugün içimde kocaman bi sıkıntı var
kader arkadaşlarım beni anlar diye buraya attım kendimi
hooşşgeldın canımmm tertıbımmm neyınnn varr bakımm bugunnn hep sıkıntıı var atalımm o sıkıntılarııı ustumuzzdennn olee dıyerekk sıkıntıyı daha cok cekıyoruzz bızz ustumuzee
al bendende o kadar tatlım ya nazar mı değdi bize
hoşbuldum tertibimm valla sebebsiz bi sıkıntı işte bide havalar çok boğucu onun da etkisi var galiba
bilmiyorum canım yaa neden böyle olduk ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?