Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Deryacım hoşgeldin :) Ben çıkıyorum ama temizlik bekliyor beni :86: Öptüm kızlar hepinizii Şafak 319

Bende bugun askerımle camda konuştum uzun uzunnnn...

Çarşı ıznımız vardı bugun tam 1 ay olmuştu görmeyelı ..

Çooook özlemişim aşkımı çooook

Son düzenleme:
tskkk ederimmm canimm benimmm hergun 2 dakika olsada yine gorusuyorduk. Simdi ilk defa aramadi ondann biraz morelim bozuldu beklemeden baska care yok insallah bugun arar:26:
sen nasilsin kuzum? hersey yolunda bakiyorumda neguzel sevindim gercekten

canımmm aynenn benım gıbı olmusun sendee az daha sabrett kesınn bıı işi vardırrr bak gorursunnn yoksa araar nıe aramasınnn benn ıyıımm bırasdaha dune bakarakk cokk ııyımm ama sende benım gıbı olcan bırasdannn merakk etmeee canım sagolasınnn

canımm askerımınn askerlıgı uzamasııı mevzu bahısstııı amaaa aradıı vee komutanı vazgeççmişşş onaa sewındımmm sekerüümmm:87::87::87:
gözün aydın şekerim yaa

Deryacım hoşgeldin :) Ben çıkıyorum ama temizlik bekliyor beni :86: Öptüm kızlar hepinizii Şafak 319
hoşbuldum tatlım, ben de arada girip bakıp çıkıorum zaten, öptüm cnm, kolay gelsin sana..

kızlarr sevgilime sölemedim 4 kilo vermişimm ohh ohh 54 ümm bunada oynanır hergün en az 2 lt su içiorum valla

selam kızlaaaaarr

bugün içimde kocaman bi sıkıntı var

kader arkadaşlarım beni anlar diye buraya attım kendimi

selam kızlaaaaarr

bugün içimde kocaman bi sıkıntı var

kader arkadaşlarım beni anlar diye buraya attım kendimi

hooşşgeldın canımmm tertıbımmm neyınnn varr bakımm bugunnn hep sıkıntıı var atalımm o sıkıntılarııı ustumuzzdennn olee dıyerekk sıkıntıyı daha cok cekıyoruzz bızz ustumuzee

hoşbuldum tertibimm valla sebebsiz bi sıkıntı işte bide havalar çok boğucu onun da etkisi var galiba

al bendende o kadar tatlım ya nazar mı değdi bize

bilmiyorum canım yaa neden böyle olduk ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…