Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

geçicek biticek bugünlerde susum beklemekten başka birşey gelmiyor elden
siyah-inci hoşgeldin canım
lalem ne oldu ya

selam kızlarrrrrr nasılsınız

askerim bugün teslim oldu yazıcı olucakmış galiba yerini sevmiş arkadaşlarıda çok iiymiş aranızda askeri yazıcı olan varmı :26:

askerlik bitti ama hiç bir şey eskisi gibi değil daha kötü hatta..sadece bir kere geldi yanımaa oda bir gün bile değil...hiç başbaşa kalmadık hiç bişey yapmadık..şimdi de haftasonu arkadaşlarıyla eskişehire gitti öğlen aradım nerdesin dedim bursadayım dioo.bütün hayallerim herşeyim yıkıldı..buz gibi resmen..güzel konuşmuo benimlee sanki mecburiyetten konuşuormuş gibi..her şey çok kötüü allahım inşallah düzelirr yaa napmam gerekio bilmiorum..hiç bir planındaa ben yokum..

sarılalem herşey yoluna girer inşallah..
düşündüklerini onunla paylaştınmı?
nişanınız var dimi ?birde

18 aralıkta nişanımız var birdee konuşuoruzz şöle olsun böle olsun diee ama canki mecburiyetten konuşuoyo...alyansını da çıkardı takmıcam artık dedi.sıkılıorum dedi..sen bilirsin dedim ne diyeyim bilemedim..460 gün bekledimm bana bir gün bile ayırmadı haketmedim mi benn sadece bir günü..

hoşbuldum Tatlımm
günler bitiyor tabi kızlarrr kaçışı yokk

seninde çok az kaldı canım ohh ohh

ahh canım ya çok üzüldüm askerlik psikolojisinden çıkamamış seninki sanırım,biraz bekle bakalım,ne yapacak,sen aramadığında falan..
inşallah bir an önce düzelir canım,sen ferah tut gönlünü lalem

sarılalem herşey yoluna girer inşallah..
düşündüklerini onunla paylaştınmı?
nişanınız var dimi ?birde
paylaştım tabii kavga ettik çok fenaa birde bana bir ton laf söledii arama beni fln dio rahat bırak dioo arkadaşlarıylaa takılıo..çok önemli bişi olmadıkça beni gün içinde arama dedi..napcam ben bilmiorum..bir yandan öle dio bir yandan da salı günü senin için uygun mu nişan alışverişine çıkalım dio anlamadım gitti..dedimki 15 ay ben bekledim seni hiç kimse beklemedi senin benim yanımda olman lazımdı diorum..zorla mı beklettim beklemeseydin dio bir de banaa..rahat mı bırakmam lazım biraz..heyecanım hevesim normal değil mi?

saol tatlım inan napcağımı bilmiorum çok sabırsızım birde aramadan duramıorum da..inşallah düzelirr allahım yaa dua ediorum çok

allah allah neden böle oluoki bi kaç arkadaşda ayrıldı sevgilileri askerden gelince acaba disiplinli yerden gelince normal hayata dönmelerindenmi kaynaklanıorki inş bir an önce eskisi gibi olursunuz tatlım üzme sen kendini herşeyin hayırlısı olsun hakkında

sıkıntılı günler gerçekten ama bu duruma ne denirki artık bilemicem canım benim..
emir altındaki günlerden sonra napıcanı bilememek,şaşırmak diyelim sadece senin için çok üzücü ama nişanınızda var konusulup halledılcek bi durum.
alyansı parmağından çıkarıp sıkıldım takmicam demek ne demek sen yapsaydın bunu neolurdu?

aa öle çıkardım sıkıldım olurmu hiç o aşkınızın simgesi neden böle vurdumduymaz davranıoki?

saol tatlım inan napcağımı bilmiorum çok sabırsızım birde aramadan duramıorum da..inşallah düzelirr allahım yaa dua ediorum çok

devremmm
bırak birazcık kendini toplasın üzerindeki stresi atsın henüz sudan çıkmış balık o çırpınıo.. bu yüzden sana böyle davranıyordur.. sürekli olarak emir altında olduğu için şuan serbestim düşüncesini kendisine aşlıo ve ufacık bir sıkıntıya katlanamıo..biraz zaman ver sevgiline herşey yoluna giricektir..üstüne gitme fazla..

lalem akıl vermek haddime düşmez belki ama ben ufak bir tavsiyede bulunacağım
bence sen arama bir süre nasıl olsa nişanınız var ve alışverişe çıkacaksınız
mutlaka arayacak seni..
alyans meselesine gelince,nişandan önce mi taktınız alyansı anlamadım orasını?
benim nişanlım yüzük vs takmaktan nefret eden bir insandı saat bile takmazdı
alyansa alışma süreci oluyor mesela bazen takıyor bazen unutuyordu
ama şimdi askerde ve orada bile çıkarmıyor,şimdi diyor alyansım olmadan asla:))takında beni yanında hissesiyormuş..
bence askerlik psikolojisinden daha kurtulamamış bir an önce düzelir umarım,seni bu kadar kırmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…