Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

merhaaba kızlar haberlerde pilot cevdet türkeli die bir şahıs askeri hedef tahtası yapıyor die bir haber çıktı asker aynı benimkine benzio yada ben benzetiom yaaa içim yandı birden görünce pek belli olmuo fotosu ama balıkesir deki pilot dedi ama biilmiorum benimki urfada ufff aşkımda aramadı bugün çok kötü oldum ben yaaa napcam bilmiorummm

Son düzenleme:

cnm ii düşün ii olsunnn senn ki deildir tabi urfa nere balıkesir nere rahat ol

çok beğendim.yazın çok etkileyiciymiş.davetiye yi hakkınla kazanmışsın.tebrik ederim

iyi diyelim ii olalım tatlım

ıyı canım benım bende uzun zamandır gıremıyorum dahada gıremıycektım ama cezam kalktıı allahtan annem dayanamdı yoks anneanmelerde olucaktım sımdı ama neysekı burdayım safagın kac canımm

aaaaaaaaaaa niye istemiyo ki :S sevmedim biriyle nasıl mutlu olucaksınki

kendıne gore cook sebebı var kardesımd eıstemıyo canım annem unut onu askerden gelsde vermme falan dedıı ama ben umursamıyorum artık yoruldum ercanda gıtıı hakakrıyee ıyıce yalnız kaldım ama ınsallah allahım sag salım doner o zaman verıcekmı vermıycekmı gorucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…