umarım eskisi gibi oluruz..allah allah neden böle oluoki bi kaç arkadaşda ayrıldı sevgilileri askerden gelince acaba disiplinli yerden gelince normal hayata dönmelerindenmi kaynaklanıorki inş bir an önce eskisi gibi olursunuz tatlım üzme sen kendini herşeyin hayırlısı olsun hakkında
diorum o zaman bende çıkarıyım yüzüğü diee olur benim için sorun yok dio..deli edio beni resmen..sabrımı denioo..sıkıntılı günler gerçekten ama bu duruma ne denirki artık bilemicem canım benim..
emir altındaki günlerden sonra napıcanı bilememek,şaşırmak diyelim sadece senin için çok üzücü ama nişanınızda var konusulup halledılcek bi durum.
alyansı parmağından çıkarıp sıkıldım takmicam demek ne demek sen yapsaydın bunu neolurdu?
aa öle çıkardım sıkıldım olurmu hiç o aşkınızın simgesi neden böle vurdumduymaz davranıoki?
bendee öle düşünüorumm biraz rahatlasın arkadaşlarıyla olmak ona özgürlük hissini veriosaa takılsınn dönüp dolaşacağı yer yine benim yanım diorum bir yandan ama bir yandan da içim içimi yiyo ama sabredicemm 15 ay nasıl sabrettim yine sabredicem..devremmm
bırak birazcık kendini toplasın üzerindeki stresi atsın henüz sudan çıkmış balık o çırpınıo.. bu yüzden sana böyle davranıyordur.. sürekli olarak emir altında olduğu için şuan serbestim düşüncesini kendisine aşlıo ve ufacık bir sıkıntıya katlanamıo..biraz zaman ver sevgiline herşey yoluna giricektir..üstüne gitme fazla..
lalem akıl vermek haddime düşmez belki ama ben ufak bir tavsiyede bulunacağım
bence sen arama bir süre nasıl olsa nişanınız var ve alışverişe çıkacaksınız
mutlaka arayacak seni..
alyans meselesine gelince,nişandan önce mi taktınız alyansı anlamadım orasını?
benim nişanlım yüzük vs takmaktan nefret eden bir insandı saat bile takmazdı
alyansa alışma süreci oluyor mesela bazen takıyor bazen unutuyordu
ama şimdi askerde ve orada bile çıkarmıyor,şimdi diyor alyansım olmadan asla:))takında beni yanında hissesiyormuş..
bence askerlik psikolojisinden daha kurtulamamış bir an önce düzelir umarım,seni bu kadar kırmaz..
Bu listedeki son günüm şükürler olsun yarın plakalarCOGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )
$AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ
:119::119::119:
82 DİDEM_EVO
88 BABYKE
89 BUSRAE
93 SONERGİZEM
115 HEJAR12
105 FIDES
141 SUSU
178 ANGELGÖZDE
178 ECEM3004
180 GRIMSI
180 KARDELEN44
180 YENGEC123
184 DUYGU_C
184 MAVIMAVIMAVI
186NURAN07
2276 NEFESİM
Bu listedeki son günüm şükürler olsun yarın plakalar
selaaaaaaam güzel hatunlar.bayram,iş yoğunluğu falan bayadır gelemedim.sitemiz de yenilenmiş.şafaklar azalmış.eee keyifler nasıl bakalım asker sevdicekleri?
Slm miraclem sen nasılsın
iyiyim gözdemmm sen nasılsın şafak baya azalmış maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?