Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gözdemm insan alışınca zor oluyor ya..
kızlar çıkıyorum ben bu arada şafaklar attı hemen yazayım şafağımı
115
hepinizi öptümmm
rüyanızda askerlerimizi görelim inşallah

umarım eskisi gibi oluruz..

diorum o zaman bende çıkarıyım yüzüğü diee olur benim için sorun yok dio..deli edio beni resmen..sabrımı denioo..

aa öle çıkardım sıkıldım olurmu hiç o aşkınızın simgesi neden böle vurdumduymaz davranıoki?

bendee öle düşünüorumm biraz rahatlasın arkadaşlarıyla olmak ona özgürlük hissini veriosaa takılsınn dönüp dolaşacağı yer yine benim yanım diorum bir yandan ama bir yandan da içim içimi yiyo ama sabredicemm 15 ay nasıl sabrettim yine sabredicem..

estafurllah canım benim..bizz aile arasında söz yapmıştık aslında askere gitmeden önce,nişan yapıp yapmıcağımız belli değildi..ki birdee onlarda nişan adeti yokmuş aile arasında yüzük takılınca nişan sayılıomuşş o yüzden nişanlı kabul ediolardı bizi.bizde nişan daha büyük oluo..o zaman bizdee hem belki nişan yapmayız diee,hemdee söz yüzükleri baya bir incee oluo hoşumuza gitmemişti alyans almıştık.askere giderken bana vermişti yüzüğünüü sonra ben hiç bişey demedim yüzüğünü istedi bendee usta birliğinde hiç çıkarmadı ben tak bile demedim hatta..şimdi neden böle yapıo anlamıorum ama altın ondan takmıorum fln dio birdee..yaa böle özgürüm havalarına girdi şimdi o bitti bütün dünya benim elimde gibi..biraz yaşasın özgürlüklerini,,salı günü nişan alışverişine gidicez dedi zaten banaa ben biraz sakin kalayım aramayayım bakalım nolcak o zaman

COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )

$AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ

:119::119::119:

82 DİDEM_EVO

88 BABYKE

89 BUSRAE

93 SONERGİZEM

115 HEJAR12

105 FIDES

141 SUSU

178 ANGELGÖZDE

178 ECEM3004

180 GRIMSI

180 KARDELEN44

180 YENGEC123

184 DUYGU_C

184 MAVIMAVIMAVI

186NURAN07

2276 NEFESİM

KARANLIKTAN AYDINLIĞA
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER

**(....460_230....)**

...236 saysaybitmiyor...

...263 kelebek1238...

...268 choqşeqer...

...274 thetis...

...274 siyahincim...

...274 miracle07...

...274 wbluebluew...

...274 tepkiselmi...

...275 qizz...

...276 melegim...

...276 queen...

...278 rcd...

:124:...303 xdurux...:124:

:124:...318 pissy...:124:

:124:...318 lady_cici...:124:

:124:...319 zeynelim...:124:

:124:...385 cagla22...:124:

:124:...386 mmeerraall...:124:

:124:...386 sevgilim_benim...:124:

:124:...387 _kvsr_...:124:

:124:...387 umursuna...:124:

:124:...387 mesutugba...:124:

:124:...387 pembe_ojem...:124:

umutla mehtaP bekLeyenLer

lady_cici===>askeri izinde
mmeerraall===>aşkısıyla beraber
_kvsr_===>aşkısıyla beraber
mesutugba===>aşkısıyla beraber
cagla22===>aşkısıyla beraber
wbluebluew===>31

...HERŞEY VATAN İÇİN...

BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK

Kızlarrr askerımleee ınanılmaz guzel gunler gecırıyoruzzzz nostalji kentttinde Amasyadaydık Izın aldı alalı her gun sözlumle başbaşaydım Insalllah rahat eder carsısı olursa bende 15 tatılde gıdebılrım..ALLAHIN iznıyle...

aman allahım benim devommu kim üzmüş böle

lalem canım yeni gördüm yazılanları çok üzüldüm
ya neden böle oluyo bu erkekler anlamıyorum
biz onları dört gözle 15 ay beklerken bunu nasıl yapabiliyolar şaşıyorum. ama sonuçta siz sözlüsünüz ve kaç yıllık ilişki bence zaman vermek en doğrusu görünüyo biraz daha sabret lalem sonra bak nasıl tıpış tıpış dediğine gelicek. işte o vakit ağzından burnundan getirirsin
şimdi onlar hem özgürüm ayaklarındalar hemde düşünüyoki ya bu kız beni 15 ay ben yanında yokken bekledi nasıl olsa hep benim havalarında ama bu fazla sürmez merak etme inş en kısa zamanda düzelir güzel haberler bekliyoruz.
bende böle şeyler okuyunca şükrediyorum halime benim askerimde çok şükür böle değişiklikler olmadı ya herşey dahada güzel gidiyo hem onun ailesi benden artık haberdar ve mutlular ben olduğum için. bizde tek sorun benim ailem işte ama bizede zaman gerekiyo ve zaman istedim askerimde anlayışla karşıladı bakalım bizim sonumuz ne olucak

burada herkes birbirinin dert ortağı oldu beraber şafak saydık tükettik halen sayanlarda var . istiyoruzki hepimizin sonu mutlu bitsn. inanın aranızdan biri bile mutlu sona kavuşunca kendi mutluluğum seviniyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn

yine mi kimsecikler yookk kızzlarr nerdesinizz yhaaaa $aFak 93 a$kım msn e giricek birazdan oleeyyyy

herkese gunaydın slm kızlar ben uzun zamandır gıremıyorum hepınızı cook ozledım

Bu listedeki son günüm şükürler olsun yarın plakalar

huu hhuuuu şafağımız 70 ullleeeennnn son 70 başka yoook gelsin 60laaarrr 50leeerrr 40laaarrr 30laaarr 20leerr 10laaarrr =)))

Kızlarrrr nabersinizz... Ben iyiyim çok şüküürrr biraz önce markete gittim bizim buranın en ünlüsü japon pazarına aneemmm 1 saat geçirmişim onu incele bunu incele derkenee aktarlarda bulamadım şeyi orda gördüüm sonracınaa cilt lekeleri için bi krem keşfettim meğersem baya ünlüymüş kullandıktan sonra sizlerlede paylaşırım..cıcak çikolata aldımm kankim gelcek birlikte kaynatırken içeriz artıkın.. oraya gidiş amajım streç almaktı onu almadan da geldimm sonracımmaa aşkımlada çok şükür iyiyiz son 5 gün mutluyum heyecanlıyım bi acayibim birazda gribim.. :2: işte bende olan biten bu kadarr

selaaaaaaam güzel hatunlar.bayram,iş yoğunluğu falan bayadır gelemedim.sitemiz de yenilenmiş.şafaklar azalmış.eee keyifler nasıl bakalım asker sevdicekleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…