kızlarbenim ki yeni gitti şafak 458 şimdilik çok karanlık ama gün gelicek 15 ayın sonunda sarılacak kutlicaz bu zaferi....tıpkı şarkımızda ki gibi sonunda zafer bizim olacak sabret....
çok özledim ben
benımdeeee kossskoocaaa 83 benn napımm canımmm pesındeyıkkk bızdeee onu duusüüünnn
kızlarbenim ki yeni gitti şafak 458 şimdilik çok karanlık ama gün gelicek 15 ayın sonunda sarılacak kutlicaz bu zaferi....tıpkı şarkımızda ki gibi sonunda zafer bizim olacak sabret....
çok özledim ben
çok teşekkür ederim arkadaşlar hep birlikte bu şafağı aydınlatalım inşallah
sizleride rabbim kavustursun ooo oof ama ne bilim diyorum taaaa seneye gelicek bu zaman nasıl geçicek :2:biz 6 yıldır birlikteyiz bunu atlaksak tamamdır
ne güzel sizlerin şafagı düşmüş en yakın en tez zamanda kavusun inşallar aşklarınıza
geçer canım geçer..
askerlik dönemi bir ilişki için aşka dair en iyi sınavdır..100 puanla atlatacaksın:)
ewet canım benim bende öyle düşünüyorum en zor sınavımızı veriyoruz şuanda
peki nerde asker sizinkiler benim ki ankara / etimesgut zpt şförü yemin törenini sabırsızlıkla bekliyorum
ewet canım benim bende öyle düşünüyorum en zor sınavımızı veriyoruz şuanda
peki nerde asker sizinkiler benim ki ankara / etimesgut zpt şförü yemin törenini sabırsızlıkla bekliyorum
kızlar bu arada yazıyor ya 3 ay 2 hafta gibi onu nasıl yapıyorsunuz özendim de :)
inş. canım inş. allah büyüktür yardım eder sabrını verir diye düşünüyorum
bak kalbimiz aynı şehir için atıyor
2 gün geçti en azından artık gecen günler lehimize yahu bi yandan mutluyum
hoşgeldin canımmmmm
hoşbulduk tatlımmmm nasılsınn ?
daisypath diye bi siteden yapıyoruz canım sen bi bak eğer olmazsa yardımcı olurum ben
filizcim ve organik tertibim sayesinde baya iyileştim sen nasılsın bakiiiim
canım o siteye girdim yaptım da buraya nasıl eklicem onu bulamadım biraz daha bakayım
iyiyim canım ben hayırdır ne oldu sanaaa
sen hangi şehirdesin canım?merak etme sabrını veriyor rabbim canım
ben istanbul dayım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?