Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar benim ki yeni gitti şafak 458 şimdilik çok karanlık ama gün gelicek 15 ayın sonunda sarılacak kutlicaz bu zaferi....tıpkı şarkımızda ki gibi sonunda zafer bizim olacak sabret....
çok özledim ben

hoşgeldinn aramıza
merak etme geçecek gidecekk biraz sabır biraz fedakarlık en sonunda bitiyo:)

benımdeeee kossskoocaaa 83 benn napımm canımmm pesındeyıkkk bızdeee onu duusüüünnn

baya yedik canım ya bak sende 2 gün sonra plakalardasııınn

kızlar benim ki yeni gitti şafak 458 şimdilik çok karanlık ama gün gelicek 15 ayın sonunda sarılacak kutlicaz bu zaferi....tıpkı şarkımızda ki gibi sonunda zafer bizim olacak sabret....
çok özledim ben

hoşgeldin canım öncelikle allah kavuştursun

ben buraya geldiğimde hada sewdiceğimin askere gitmesine 2 hafta vardı askerliğin 370 gününü buradaki biricik arkadaşlarımın destekleriyle yedik yedik bitirdik sende bizlerle yiyip bitireceksiiiiinn

çok teşekkür ederim arkadaşlar hep birlikte bu şafağı aydınlatalım inşallah
sizleride rabbim kavustursun ooo oof ama ne bilim diyorum taaaa seneye gelicek bu zaman nasıl geçicek :2:biz 6 yıldır birlikteyiz bunu atlaksak tamamdır
ne güzel sizlerin şafagı düşmüş en yakın en tez zamanda kavusun inşallar aşklarınıza

geçer canım geçer..

askerlik dönemi bir ilişki için aşka dair en iyi sınavdır..100 puanla atlatacaksın:)

geçer canım geçer..

askerlik dönemi bir ilişki için aşka dair en iyi sınavdır..100 puanla atlatacaksın:)

ewet canım benim bende öyle düşünüyorum en zor sınavımızı veriyoruz şuanda
peki nerde asker sizinkiler benim ki ankara / etimesgut zpt şförü yemin törenini sabırsızlıkla bekliyorum

peki nerde asker sizinkiler benim ki ankara / etimesgut zpt şförü yemin törenini sabırsızlıkla bekliyorum

En güzel şekilde atlatacaksınız canım hiç merak etme bizde geçen sene bu zamanlar ayrıldık bak koskoca 1 seneyi devirdik çok şükür darısı sizin başınıza bu arada benim askerimde ankara'da ama mamak'ta

benim ki kısa dönem..kahramanmaraş askerlik şubesinde görev yapıyor..

inş. canım inş. allah büyüktür yardım eder sabrını verir diye düşünüyorum
bak kalbimiz aynı şehir için atıyor
2 gün geçti en azından artık gecen günler lehimize yahu bi yandan mutluyum

sen hangi şehirdesin canım?merak etme sabrını veriyor rabbim canım

canım o siteye girdim yaptım da buraya nasıl eklicem onu bulamadım biraz daha bakayım

canım tikiri tamamlayınca alt tarafında image url yazanyer var oraya tıkla çıkan adresi kopyala ve profilindeki çizelge yazan yere yapıştırr

iyiyim canım ben hayırdır ne oldu sanaaa

valla içimde kocaman bi sıkıntı vardı şimdi iyiyim şükür nasıl gidiyoşafak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…