canım tikiri tamamlayınca alt tarafında image url yazanyer var oraya tıkla çıkan adresi kopyala ve profilindeki çizelge yazan yere yapıştırr
valla içimde kocaman bi sıkıntı vardı şimdi iyiyim şükür nasıl gidiyoşafak
ben istanbul dayım cnm
aman canım iyi ol buaralar hepimizde bir sıkıntı halleri var Allahh hayra çıkarsın.Şafak yerinde sayıyor sanki canımm ya geçmiyor gibi geliyor :44:
Gnr hoşgeldin aramıza Allah kavuştursun :))
valla hepimizde var demi bi sıkıntı haklısın neyse askerlerimize hep destek tam destek
yok yok geçiyo merak etme sen ben şimdi 300 lü attığım şafakları görüyorum defterlerimde vay beee diyorum
Valla geçsin tatlım ya dönüp bende vayy be diyimmAma şu 300ler kabus gibi geldi bana
canım tikiri tamamlayınca alt tarafında image url yazanyer var oraya tıkla çıkan adresi kopyala ve profilindeki çizelge yazan yere yapıştırr
oldu canım yaptım bişiler tam bilmiyorum o zaman mı terhis olur ama öle görünüyor hayırlısıyla inşallah oooff benim daha çok var kafayı yıcem ya çizelgem de her gün bi çarpı atıyorumm(
300 ler zor ama 200 ler çok kolay canım az daha sabret bak göreceksinn
teşekkürler canım benim amin hepimizi inşallah
oldu canım yaptım bişiler tam bilmiyorum o zaman mı terhis olur ama öle görünüyor hayırlısıyla inşallah oooff benim daha çok var kafayı yıcem ya çizelgem de her gün bi çarpı atıyorumm(
olmuş canımmmm güle güle say bakalım günleri şimdi
Öyle diyor herkes bakalım 19 gün sonr 300lerdeyim kısmetse canımm
Amin canımm Ankaraya göndermişsin galiba inşallah ustasıda iyi bir yere çıkar rahat edersiniz
ee az kalmış canım maşallah
evet canım ya zpt şoförü olanlar genelde istanbul kıbrıs trakya ya falan yolluyolarmıs
şöyle yamacıma yakınıma gelse baska bişi istemem allahtan şimdiki yeri rahat arayabiliyor sürekli
zor zor asker beklemek yok böyle bi acıı ooff
yeniii gelenn arkiiidaşşlarr hoşşgeldinizzz sefalarrrr getırdınızzzz allaahh kavustursunnn kıııçeelerrrr
aramızaaa katıldınızzz cokk iyii ettınızzz zman sı gıbııı akıp gecsin inşalllahhhh
Hayırlısı inşallah yakın ve rahat olabileceği bir yere düşer.
Bu durumu ancak yaşan bilir yaşamadan bu acıyı kimse anlayamaz.Ama şöyle düşün askerlik bitipte kavuştuğumuzda herşey eskisinden çok çok daha güzel olucak çünkü önümüzden büyük bir engel kalkıcak
evet aynen öyle askerlilk olmadan vermedi babam napalım mecbur işi gücü herseyi yarıda bıraktık gitti
bi gelsin görücem babamı gerci tutusmaya basladı :))
sende hoşgeldin yavrucumm
haooşbuldumm yavrucumm gecc olduu ama napım 2 kişiyikkk gelen geleneeepembe maskeee satıyomm habıreee amaa sormıyınn etkısııı neka dogruu bılmımmm:86::86: bakalımm kullansınlarr sonaaa haber verırımmm:90::90:
79tlcik canımmm benımmmbırazzcıkınn pahalıı ama etkısııı güzellll bakkk satarımm sana ıstersennn
benim cildimin pembe maskeye ihtiyacı yokkkkız dışarda çok pahalı onlar neden o kadar ucuz ozamannnn
anammm bennde zatennn bılmedıgımm urunu ancak musterıye satarımmm sen arkadasımsınnn sana satarmıyım hiçççç bennn datlummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?