Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aman canım iyi ol buaralar hepimizde bir sıkıntı halleri var Allahh hayra çıkarsın.Şafak yerinde sayıyor sanki canımm ya geçmiyor gibi geliyor :44:

ben istanbul dayım cnm

Gnr hoşgeldin aramıza Allah kavuştursun :))

aman canım iyi ol buaralar hepimizde bir sıkıntı halleri var Allahh hayra çıkarsın.Şafak yerinde sayıyor sanki canımm ya geçmiyor gibi geliyor :44:

Gnr hoşgeldin aramıza Allah kavuştursun :))

valla hepimizde var demi bi sıkıntı haklısın neyse askerlerimize hep destek tam destek

yok yok geçiyo merak etme sen ben şimdi 300 lü attığım şafakları görüyorum defterlerimde vay beee diyorum

valla hepimizde var demi bi sıkıntı haklısın neyse askerlerimize hep destek tam destek

yok yok geçiyo merak etme sen ben şimdi 300 lü attığım şafakları görüyorum defterlerimde vay beee diyorum

Valla geçsin tatlım ya dönüp bende vayy be diyimm Ama şu 300ler kabus gibi geldi bana

B]Amin canımm Ankaraya göndermişsin galiba inşallah ustasıda iyi bir yere çıkar rahat edersiniz[/B][/QUOTE]

evet canım ya zpt şoförü olanlar genelde istanbul kıbrıs trakya ya falan yolluyolarmıs
şöyle yamacıma yakınıma gelse baska bişi istemem allahtan şimdiki yeri rahat arayabiliyor sürekli
zor zor asker beklemek yok böyle bi acıı ooff

Hayırlısı inşallah yakın ve rahat olabileceği bir yere düşer.
Bu durumu ancak yaşan bilir yaşamadan bu acıyı kimse anlayamaz.Ama şöyle düşün askerlik bitipte kavuştuğumuzda herşey eskisinden çok çok daha güzel olucak çünkü önümüzden büyük bir engel kalkıcak

yeniii gelenn arkiiidaşşlarr hoşşgeldinizzz sefalarrrr getırdınızzzz allaahh kavustursunnn kıııçeelerrrr
aramızaaa katıldınızzz cokk iyii ettınızzz zman sı gıbııı akıp gecsin inşalllahhhh

sende hoşgeldin yavrucumm

evet aynen öyle askerlilk olmadan vermedi babam napalım mecbur işi gücü herseyi yarıda bıraktık gitti
bi gelsin görücem babamı gerci tutusmaya basladı :))

evet aynen öyle askerlilk olmadan vermedi babam napalım mecbur işi gücü herseyi yarıda bıraktık gitti
bi gelsin görücem babamı gerci tutusmaya basladı :))

iş ciddiye binince tutuşmuştur tabi bu babaların hepsi böylee:90:

pembe maskemiii Kaça satıyosunuz bakıyım

79tlcik canımmm benımmm bırazzcıkınn pahalıı ama etkısııı güzellll bakkk satarımm sana ıstersennn

benim cildimin pembe maskeye ihtiyacı yokkk kız dışarda çok pahalı onlar neden o kadar ucuz ozamannnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…