Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

herkese merhaba
filizcim sınavım öğleden sonra idi girdim geldim iyimiydi iyi gb diyelim ama beklentim çok yüksek değil bir dersten emeğimin karşılığını alamazsam üzülürüm inşallah yarın ki daha güzel geçer

Organikkk canimmm ozelden msj atmissin cok tsk ederimmmmm yanimda oldugun icinnn.... ama ben geri cevap yazamiyorummm cunku 100 msj yazman gerekmis forumlarda o yuzden burdan yazim dedimmmmm

iyiyim canım napıyım bir yandan tezimle uğraşıyorum bir yandanda buraya bakıyorumm sen neler yapıyosun

bende sabahtan beri askimin aramasini bekliyorum dunde aramadi bugunde acaba ne oldu aklim ondan dokunsan aglicak durumdayimm yaaa...

kiz sen bitirmedin mi temizligi oglen baslamistin :26:

bende sabahtan beri askimin aramasini bekliyorum dunde aramadi bugunde acaba ne oldu aklim ondan dokunsan aglicak durumdayimm yaaa...

kiz sen bitirmedin mi temizligi oglen baslamistin :26:

hay sen çok yaşa emi tezle kuzum temizlikle değil finallerim başlıcak tezimi bitirmem lazım
Ama sen neden bu kadar üzüldün canım işi vardır ondan arayamamıştır akşama arar denetimler varmışş bilmiyorum haberin varmı ondan yoğun oluyolar bu aralar sıkma sen canını iyi düşün

aaayy pardoonnnnnnn valla ben oyle okumusumm direk tez nedir bilmiyom ondan galiba oyle okumusum hahaha yurtdisinda kaliyorumda oyle konularda fazla bilgim yok

Vallahi bilmiyorumm canimm benimki kendi yerinde degil saglik kontroluna baska yere gittiler diyarbakirda ordada hergun ariyordu ama dunde bugunde aramadi cok kotu oldumm yaa.. insanin eli kolu bagli olmasi ne kotuymussss yaaaa

anladım canımm ödev hazırlıyorum işte :86::86: Tatlım asker sonuçta bunlar illa ki işleri çıkmıştır ondan arayamamıştır sen içini ferah tut müsait olduğu ilk anda arar zaten benim ki bazen 2 3 gün bile arayamıyor düşünn haline şükret hergün arıyomuş

Haklisinda kalbimmm soz dinlemiyorrr bu konuda insan cok ozleyince dusunemiyorrr bazi seyleri haklisin canim.. Insallah arar cabucaaakk.....

sen ne uzerine okuyorsun tatlim?

Haklisinda kalbimmm soz dinlemiyorrr bu konuda insan cok ozleyince dusunemiyorrr bazi seyleri haklisin canim.. Insallah arar cabucaaakk.....

sen ne uzerine okuyorsun tatlim?

Sende haklısın canım ben sana böyle söylüyorum ama sor bakalım uygulayabiliyormuyum insan ister istemez tedirgin oluyor merak ediyor..
Ben grafik tasarım okuyorum canım sen okuyormusun ?

Sende haklısın canım ben sana böyle söylüyorum ama sor bakalım uygulayabiliyormuyum insan ister istemez tedirgin oluyor merak ediyor..
Ben grafik tasarım okuyorum canım sen okuyormusun ?

evett cok kotu bir duygu gercekten dusmanimin basina vermesinnnn..... meraklada kalmiyor ozlem bile bir baska oluyooorrrr sanki yakip kavuruyor

bende hukuk uzerine okuyorum canim... =)

Son düzenleme:
evett cok kotu bir duygu gercekten dusmanimin basina vermesinnnn..... meraklada kalmiyor ozlem bile bir baska oluyooorrrr sanki yakip kavuruyor

bende hukuk uzerine okuyorum canim... =)

Bir avukat daha çıkıcak topiğimizden desene :)) Canımm ben yemeğe gidiyorum şimdi sonra gelirim burda olursan konuşuruz yine öptüm senii

çok sevindimm canımm inşallah emeğinin karşılığını alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…