Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbulduk canımm giremiyorum okuldu stajdı derken.. :26:
biz bitirdik izinleri tertip yaa en son 3 ay önce gördüm teskereye de 3 ay var burnumda tütüyo

arada gel be tertip tezkerecii kraliçeler oldukkkkk kutlarız

az daha sabır tertip bi gelicekler bi daha yanımızdan ayırmıcaz

amin canım inş..darısı başınıza..

bekleyin sonu çok güzel oluyor inanın..
:)inşallah değer beklemeye. bizlerde senin gibi ileti kısmına "artık nişanlı" yazarız inşallah :) bir başkasından böyle mutlu haberler görmek ne hoş.. 460 günün hediyesi :) ayakkabının altına üstüne adımızı yazıver:) gelir gelmez nikah masasına oturtcam bu gidişle allahın izniyle:)))

çok güzel olmuş canım hayırlı olsun demiştim daha önce görmedin heralde tekrar hayırlı olsun canımm ee düğün ne zaman ?

sağol bitanem..bu ara çok giremedim,görmedim sanırım..rüya gibiydi herşey..hala inanamıyoruz..iki mutluluğu beraber yaşadık..

düğünü eylülde düşünüyoruz nasip olursa..

sağol bitanem..bu ara çok giremedim,görmedim sanırım..rüya gibiydi herşey..hala inanamıyoruz..iki mutluluğu beraber yaşadık..

düğünü eylülde düşünüyoruz nasip olursa..

çok güzel canım yaaa rabbim tamamnına erdirsin.

desene arka arkaya yapıcaz düğünleri bu arada seninle msn de görüşecektik adresini bana bi daha yollayıverde özelden şu gelinlik mobilya işini falan laflarız ara ara

inan askerlik çok zorlu bir süreçti..15 ay dile kolay..ama çok şükürki güzel geçti bizim..karşındaki insanın çok anlayışlı olması lazım,tabi seninde ona karşı anlayış göstermen..inş sende yazrsın o iletiyi..az kalmış hayırlısıyla..tabi yazarım ayakkabıma..

öyle tertip ya

bizim düğün 09.10.11 canım salonu tuttuk eşyaları aldık gelinlik modeli belirlendiii

sizin ne zaman bakalım?

oo az kalmış canım ya tam kavuşcaksınız askerlik bitince ne güzel
bizim daha belli değil benim atanmam lazım diye hiç düşünmemiştik ama birkaç aydır artık yeter demeye başladık geldiğinde konuşcaz en geç seneye inşallah

evet canım 1 ay arayla olacak nasipse..

haftaya bizde bakıcaz mobilya işine..valla çok iyi olur..veriyorum özelden..

rabbim izin verirse öyle olucak tertibim sizde beklemeyn daha fazla tamamen kavuşun birbirinizeee

evet canım 1 ay arayla olacak nasipse..

haftaya bizde bakıcaz mobilya işine..valla çok iyi olur..veriyorum özelden..

bekliyorum tertiibimmmm

daha erken diyoduk ama askerlik tamamen fikrimizi değiştirdi hayırlısıyla olur inşallah

ben çıkayım tertibim dersler beni bekler
görüşürüz yine iyi geceler

askerlik baya bi değişrtiriyo insanın düşüncelerini demi tertibim

hayırlısı olsun canım

hadi bakalım iyi bak kendine gel arada sırada laflayalım

kızlar benim ki yeni gitti şafak 458 şimdilik çok karanlık ama gün gelicek 15 ayın sonunda sarılacak kutlicaz bu zaferi....tıpkı şarkımızda ki gibi sonunda zafer bizim olacak sabret....
çok özledim ben

hoşgeldin canım aramıza şafakların su gibi aksın geçsin inşş

bende bi şafak attırayom kızlar... atarsa 276

uyku tutmayan yada uyuyamayan asker kızlarıı...nasılsınız bakalım..

bugün acayip bi duygusallık var üstümde her şey bna onu hatrlattı ve sürekli ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…