Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

heyyyyoooo benn gellddimm güzellikklerr iyiii gecelerrrr şafakımııı attırmaya geldimmmm... geçç olduu ama dayımlaraa gıttım bıde baktımmkı kapıda kınaa gecesıı var bendenn kacarmııı dıdımmm ındımmm dagıtttımm vallaa oyna:87::87: oynaa ıcımm dısıma cıktııı iyiii geldii amaa varyaa tavsıyee ederımmm niyseee dagada geçç kalamdann şafakımııı attrırımmmm
82 plakalaaraaaaa geldimmm sonnn allahımaaa şukurrr darısıııı peşimden takipp edenlereeee inşallahhhh

organiiiiikkkkkimmm kuzummm sana msj atamadimm benimmm forumdaki mesajlar 100 gecmeliymis ondannnn yinede cok sagol canim benim yanimda oldugun icin. Oncedende forumda yazmistim ama gormemissindir yine tekrar sagollll buarada askimla konustummmmm

canım benim iyi gelmes mi bende ing kursumda latin dansına başladım 2 hafftalık 2saat sürüyo ama iyi kafa dağattırıyo...çok özledim anam kıs seniiii

organiiiiikkkkkimmm kuzummm sana msj atamadimm benimmm forumdaki mesajlar 100 gecmeliymis ondannnn yinede cok sagol canim benim yanimda oldugun icin. Oncedende forumda yazmistim ama gormemissindir yine tekrar sagollll buarada askimla konustummmmm

canımmm benımm gordummm gorrmemmıı bende sımccıkk onlara bakıyodummm bakkk benn sana nee didiiiimm gorrdunnmuu ısıs varmışşş dımııı yaaa ohh nee mutluu sanaaa

canım benim iyi gelmes mi bende ing kursumda latin dansına başladım 2 hafftalık 2saat sürüyo ama iyi kafa dağattırıyo...çok özledim anam kıs seniiii

kuzuummm valllaa senıı cokkk tempooo gorrdummm haydıınn hayırlsııı baakaamm latınn matınnn hadıı bakeemm bı kaccc fıgurrrde bızeee ogreett ayolll kocişşlerımızzlee yapalımm bendeee sinii özledeımm amaaa yogunsun herhaal bı aksılıkk yok ınsalllh demü

ev durumlarında huzursuzluklar var canım içimden hiç bişey yapmak gelmiyo bilg bile as giriyom...öğretirim tabi anam çok zevkli işmiş

:92: 29.05.2011:92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...82 organiik ...

...82 melissa_melissa...

...85 minnaksultan...

...85 qizz...

...110 flzbkr ...

...111 Latilokum ...

...129 zeynelim ...

...172 busra3...

...196 sewwde...

...196 cagla22...

...196 mmeerraall...

...196 sevgilim_benim...

...197_kvsr_...

...198 umursuna...

...198 mesutugba...

...198 pembe_ojem...

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...249 AskimAskerim...

...250 ebruliebus...

...251 bubabur...

...274 ftmgl06...

...274 fatsib...

...274 daisygirl...

...275 smsyh ...

...276 10_nefise_10...

...276 minnne...

...276 subat10...

...276 tuana_lalin...

...280 madambonus...

...280 merdiyet...

...285 diptisdiptis...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...304 miracletly...

...318 ecm...

...322 mujuum...

...323 parlayanyildizim...

...356 beggy_...

...357 deryaW...

...358 AYSIZGoKYuZu...

...360 cadikazani23...

...360 sultan90...

...373 yudum2602...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...451 mylovem...

...452 minnik...

...453 m3rc3m...

...454 lluviaprincesa...

...457 gnr...

...HERSEY VATAN IÇIN...

BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK

pazartesiii benn senınnn lıstenndee olmıycammmm cnımmm biyandannn üzülüyommm bıyandanda sewınımmmm ellerınee saglıkkk canımmm

kızlar yine gidiyorum sınava sabahtan 1 saatde olsa askerimle görüştüm gazı aldım yüzünü gördüm mutluyum gelince devam edeceğim yine konuşmaya dua edinde sınavım güzel geçsin artık bu son canlarım

Açıkögretim dimi bende simdi geldim benim sabahtı :) Allah kolaylık versin

bir gün gelecek bir gün kalacak mı cidden:) allahım bir an önce geçsin zaman.... beklemek hiç bu kadar zor olmamıştı.. dile kolay 460 gün beklemek! inşallah değer beklediğimize! dün de aramadı zaten! bugün arar umarım! sinirliyim zaten! ara be adammmmm! inek gibi telefon başında beklemekten yoruldum hele bir gel nasıl intikam alacağım... 460 günlük tüm gözyaşlarımın stresslerimin intikamı ....:) :97: bir arkadaşım daha evlendi dün :) gelde duygulanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…