diyarbakır silvandaa meslekci canım bende sinopluyum edebiyat bölümü okuyorum acıkögretimden
sorma yaww..bwnım şafak bıter mı..benımkı sivas'a atandışafak sayacağım mesafelere
hosbulduk canım naber nasıl gidiyor
haydı hayırlısı..uzak mesafe ilişki sizinkıde oyleyse..
İyiyim tatlım saoll şu denetlemeler yüzünden kuzucuğumun sesine bile hasret kaldım yaa.Sen nasılsın canımm ?
hadi yaaa off siz evlenin artık,olmucak valla böylee:90:
İyiyim tatlım saoll şu denetlemeler yüzünden kuzucuğumun sesine bile hasret kaldım yaa.Sen nasılsın canımm ?
öyle canım napalım askerlik
hakıkaten yaa..ben konya o sıvas..ee 2,5 yıl oldu..memur da olduk daha ne..bır yerleşsınde ıstemeye gıderız artık
ne ögretmenisin canım hangi bölüm
yok canım 2 3günde bir iznini bile 2 ay sonraya atmışlar yazıcı olmasaydı keşke diyorum bazennn yaüzüldüm canım hicmi konusamıyosunuzbenim o yönden sorunum yok Allah tan
hakıkaten yaa..ben konya o sıvas..ee 2,5 yıl oldu..memur da olduk daha ne..bır yerleşsınde ıstemeye gıderız artık
yok canım 2 3günde bir iznini bile 2 ay sonraya atmışlar yazıcı olmasaydı keşke diyorum bazennn ya
siz şanslıymışsınız cepte taşıyor galiba ne güzel
değişiklik yapıp sizmi gidiceksiniz istemeye..
Bencede vakti gelmiş artık beklemenin manası yokk git al çocuğu :90:
üzüldüm canım hicmi konusamıyosunuzbenim o yönden sorunum yok Allah tan
gidip alacağım bır gece yarısı atımın terkısıne dehleyeceğim ama sivas kangalıda korkutmuyor değil şimdi
aşk insanın gözünü kara eder kızım ne sivas kangalı yahuu
aşk kara edıyor da sıvas kangalı paçadan tuttumuda benım göz kararacak bayılırken
şaka bir yana o kadar şafak saydıktan sonra kavuşamamakta zordur ya,onun için hemencik evleninnn
strese gırıyor ınsan..yanyana olamadık..kamerada sayılı göruştuk..ee hep cam ardı sıkıyor ınsanı..temmuzda görüşelım dıyorduk bu atama oldu şükür aileler tanışır ınşallah tatılımde
ama o zaman kadar napcaz bılmem..bunada şükür..beklerız bıraz daha..hep bırarada olma krıterlerı tamamlandı sayılır..askerlıık ve işin üstunu çizdikALLAHIM herkese nasip etsın bırarada olmayı..
gelsin teskereli askerler
Amin canımm inşallah herşey istediğiniz,planladığınız gibi olur sizinde.Dediğin gibi ne iş ne askerlik bir engel kalmamış artık sizin önünüzde.Zor olanları başarmışsınız gerisi gelir artıkk
sadece bana değil her kalbı temıze nasıp olsun yaw..içi çirkini bıraz beklesın
ne fenayım ha
allah gönlumuze göre olanı hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze göre kılsın..bıızmkı oyle olduğu için mutluyum..eh görüşememe sıkıntısıda eşantıyonu olsun
askerlerımıze allah kolaylık versın..tez zamanda bekleyenlere dönsunler..önemli olan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?