Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hadi yaaa off siz evlenin artık,olmucak valla böylee:90:

İyiyim tatlım saoll şu denetlemeler yüzünden kuzucuğumun sesine bile hasret kaldım yaa.Sen nasılsın canımm ?

hakıkaten yaa..ben konya o sıvas..ee 2,5 yıl oldu..memur da olduk daha ne..bır yerleşsınde ıstemeye gıderız artık

üzüldüm canım hicmi konusamıyosunuzbenim o yönden sorunum yok Allah tan
yok canım 2 3günde bir iznini bile 2 ay sonraya atmışlar yazıcı olmasaydı keşke diyorum bazennn ya
siz şanslıymışsınız cepte taşıyor galiba ne güzel

hakıkaten yaa..ben konya o sıvas..ee 2,5 yıl oldu..memur da olduk daha ne..bır yerleşsınde ıstemeye gıderız artık

değişiklik yapıp sizmi gidiceksiniz istemeye..
Bencede vakti gelmiş artık beklemenin manası yokk git al çocuğu :90:

gidip alacağım bır gece yarısı atımın terkısıne dehleyeceğim ama sivas kangalıda korkutmuyor değil şimdi

şaka bir yana o kadar şafak saydıktan sonra kavuşamamakta zordur ya,onun için hemencik evleninnn

strese gırıyor ınsan..yanyana olamadık..kamerada sayılı göruştuk..ee hep cam ardı sıkıyor ınsanı..temmuzda görüşelım dıyorduk bu atama oldu şükür aileler tanışır ınşallah tatılımde

ama o zaman kadar napcaz bılmem..bunada şükür..beklerız bıraz daha..hep bırarada olma krıterlerı tamamlandı sayılır..askerlıık ve işin üstunu çizdikALLAHIM herkese nasip etsın bırarada olmayı..

gelsin teskereli askerler

bu arada sivaslı bırı varsa zara ilçesını bana bır anlatıversın ya..

Amin canımm inşallah herşey istediğiniz,planladığınız gibi olur sizinde.Dediğin gibi ne iş ne askerlik bir engel kalmamış artık sizin önünüzde.Zor olanları başarmışsınız gerisi gelir artıkk

sadece bana değil her kalbı temıze nasıp olsun yaw..içi çirkini bıraz beklesın
ne fenayım ha

allah gönlumuze göre olanı hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze göre kılsın..bıızmkı oyle olduğu için mutluyum..eh görüşememe sıkıntısıda eşantıyonu olsun

askerlerımıze allah kolaylık versın..tez zamanda bekleyenlere dönsunler..önemli olan bu

bu arada flzbkr..senemmesut..nılay87..mervesr..organık..mavımavımasmavı..

ve tum dığer :79:süper hatunlar..slm olsun sızede:80:

bır görüşemedık ya..

Allah bizi biliyor canım gönlümüzden geçen herşey olur hayırlısıyla.bizim hayallerimizin gerçekleşmesi için zamana ihtiyacımız var bizde bekliyoruz yapıcak birşey yok.Ne demişler sabreden derviş muradına ermişşşş:90::90::90:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…