slm kızlar:80:bayadırlı giremiodum buraya.bizim şafak bu ayın sonunda 300 den düşcek artık bende 200leri saymaya başlıcam.bu arada sivaslıyım sivastayım merkez deil ama kızlar yardımcı olabilirim elimden geldiği kadarıyla
Allah bizi biliyor canım gönlümüzden geçen herşey olur hayırlısıyla.bizim hayallerimizin gerçekleşmesi için zamana ihtiyacımız var bizde bekliyoruz yapıcak birşey yok.Ne demişler sabreden derviş muradına ermişşşş:90::90::90:
slm kızlar:80:bayadırlı giremiodum buraya.bizim şafak bu ayın sonunda 300 den düşcek artık bende 200leri saymaya başlıcam.bu arada sivaslıyım sivastayım merkez deil ama kızlar yardımcı olabilirim elimden geldiği kadarıyla
slm hatun..hoşgeldın..
şafak hayırlı olsun
sivas- zara hakkında bılgı vrebılır mısınız?
Hoşgeldin canım :)
sen 200lere düşş arkandan bende geliyorum
anasınıfı öğretmenıyım..
ne kadar zaman oldu?gelsın evlenıverın
zara durduğum yere yakın cnm küçük biryer tam olarak sormak istediğin varsa onu cvplım?
yok canım 2 3günde bir iznini bile 2 ay sonraya atmışlar yazıcı olmasaydı keşke diyorum bazennn ya
siz şanslıymışsınız cepte taşıyor galiba ne güzel
cok güüzell bende cok seviyorum o bölümü
16 ay oldu daha yasım 19 canım erken daha okulum var hem ilk yılındayım
Nazar değmesin kankim günde 1 -2 saat konuşuyosunuz
Ben 5 -10 dk
oo çok çok erkenmış pardon
yaşın uğurlu olsun
acemidee benimde öyleydi kankaa hep soruyodum niye cok az cok aaz diye ama simdi cok rahat hepsi ama herkesin öyle acemide usta birliginde bile konusma sıkıntısı ceken var
ulaşımı,sosyal hayatı,insanları vb durumları merak edıyorum..
hayırlı olsun canım bende 200lerdeyim senin askerin nerdeydi tatlım ben hic safak sayamıyorum yaaa
ulaşımı merkeze 2 3 saatlik yol bnm durduğum yerdede zaralı çok onlardan bildiğim kdryla iii insanlar.zarada daha yeni yeni büyümekte ama gzl yer cnm sıkıntılı sorunlu biryer deil
benm askerm konya da cnm aslında bnde sayamıodum ama bna kendisi söledi bu ayın sonunda 200lere başlıcaz die yoksa ben daha 340larda sayıodum
ya ıkı üç mahallelık bır ilçe olmasın da..benım görev yaptığım yer oyle..ve dağ eteğı..nasıl ilçe yapmışlarsa..
oraları bu nedenle merak edıyorum..
Sınavdayken 5 kere aramışş konuşamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?