zaten bunu düşünmekle geçiyor günlerim kardeşim hep hesaplar peşindeyim
bir ay sonra görürüm diyorum sonra 2 ay daha acemilik yapar izinde görürüm diyorumm
oofff sözlümü çok özledim ya 6 yıldan sonra bide askerliği beklemek çok canımı yakıoo
onsuz hayat kafes kadar darr
Ankara / Etimesgut / Zırhlı Birlikler Okulu
75 gün acemilik yapcak ama bir ay sonra yemin töreni var sabırsızlıkla bekliyorum gidicem annemle ooooff geçsin zman geçsinn yada düşsün su askerlik ne bu ya
biten 370
kalan 77
Artık nefesinle uyanmak zor anımda omzunda ağlamak istiyrum gamzeli yarim seni çok seviyorum
ah canım benimm ya bak daha sizinkiler acemideler dağıtım iznine gelecekler ozaman bol bol hasret giderirsiniz sonra ustaya gittiklerinde yakın bir yere çıkar inşallah sizde gidersiziniz ziyaretlerine eee birde çarşı izinleri olucak kameradan idare ediceksiniz öyle yada böyle zaman geçicekk sırf motive etmek için değil söylediklerim gerçekler tatlımBizi motive etseneee
canımmmmm senin az kalmıs diyelim bize göre :)) baksana sen yaklasmıssın benim gelin hanım taaa nerde:18:
canım benim ne güzel bak 6 ay bitmiş yolun yarısından hayırlısıyla gelsin kollarına inşallahh
biten 370
kalan 77
Artık nefesinle uyanmak zor anımda omzunda ağlamak istiyrum gamzeli yarim seni çok seviyorum
ah canım benimm ya bak daha sizinkiler acemideler dağıtım iznine gelecekler ozaman bol bol hasret giderirsiniz sonra ustaya gittiklerinde yakın bir yere çıkar inşallah sizde gidersiziniz ziyaretlerine eee birde çarşı izinleri olucak kameradan idare ediceksiniz öyle yada böyle zaman geçicekk sırf motive etmek için değil söylediklerim gerçekler tatlım
Benimkide pek yakın sayılmaz hani.Ben ne uğraşlarla götürdüm o kızı oralara biliyomusun
canım herkes insallah benim kadar sanslı olur yoklugunu aramıyorum cünkü sabah 8 den aksam 7ye kadar mesajlasma imkanımız var ondan sonrada 1 saat konusuyoruz ondan zor olmuyo cabuk geciyoo insallah herkese böyle nasip olur
ah canım benimm ya bak daha sizinkiler acemideler dağıtım iznine gelecekler ozaman bol bol hasret giderirsiniz sonra ustaya gittiklerinde yakın bir yere çıkar inşallah sizde gidersiziniz ziyaretlerine eee birde çarşı izinleri olucak kameradan idare ediceksiniz öyle yada böyle zaman geçicekk sırf motive etmek için değil söylediklerim gerçekler tatlım
Benimkide pek yakın sayılmaz hani.Ben ne uğraşlarla götürdüm o kızı oralara biliyomusun
ayyy ne güsel masallah ya tü tü tü nazar değmesin bitanem nerde asker senin ki tel kullanıyor demek ki kimi yer var kullanamıyor.bende hep dua ediyorum ya istanbula yani yanıma düşsün ustalık yada tel kullanabilsin rhat yer olsun şimdi ankara da askerim
evet ama birbirimizi en iyi biz anlarız canımmvalla canım ne diim öyledir tabi herkes yasadıgını kendi bilir
Gitmem imkansızAma biraz zaman geçsin alısırız napalım
Seninki nerde peki şafak kac?
evet ama birbirimizi en iyi biz anlarız canımm
Anladım canım sende benim gibi bekliceksin ozaman.Bende gidemiyorum izin vermiyo benimki
Benim askerim çanakkalede canım şafağımız 318
diyarbakır silvanda canımm cok rahat meslekci benimki bide onun faydası var kendilerine has televizyonları var banyoları var bilgisayarları var neti yok müzik dinleyebiliyo sadece ama askeriyenin icinde yavas calıssada bi net cafe var anlıcagın rahatız bayaa
diyarbakır silvanda canımm cok rahat meslekci benimki bide onun faydası var kendilerine has televizyonları var banyoları var bilgisayarları var neti yok müzik dinleyebiliyo sadece ama askeriyenin icinde yavas calıssada bi net cafe var anlıcagın rahatız bayaa
Kuzen sizin kadar rahat kimse olamaz sanırım
evet ama birbirimizi en iyi biz anlarız canımm
Anladım canım sende benim gibi bekliceksin ozaman.Bende gidemiyorum izin vermiyo benimki
Benim askerim çanakkalede canım şafağımız 318
bende bu kadar beklemiyordum gercekten ama baya iyiyizbi carsımız yok o kadarda olsun
bende bu kadar beklemiyordum gercekten ama baya iyiyizbi carsımız yok o kadarda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?