Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Zor olur tabikide:26:
Ama olsun bak yemin törenine gidiceksin.
Ne kadar gurur verici bisi.
Keske bende gidebilsem

Son düzenleme:
Ankara / Etimesgut / Zırhlı Birlikler Okulu
75 gün acemilik yapcak ama bir ay sonra yemin töreni var sabırsızlıkla bekliyorum gidicem annemle ooooff geçsin zman geçsinn yada düşsün su askerlik ne bu ya

cok sanslısın onun yemin törenine gidebilceksin ne güzel ailende biliyo

Bizi motive etseneee
ah canım benimm ya bak daha sizinkiler acemideler dağıtım iznine gelecekler ozaman bol bol hasret giderirsiniz sonra ustaya gittiklerinde yakın bir yere çıkar inşallah sizde gidersiziniz ziyaretlerine eee birde çarşı izinleri olucak kameradan idare ediceksiniz öyle yada böyle zaman geçicekk sırf motive etmek için değil söylediklerim gerçekler tatlım
canımmmmm senin az kalmıs diyelim bize göre :)) baksana sen yaklasmıssın benim gelin hanım taaa nerde :18:

Benimkide pek yakın sayılmaz hani.Ben ne uğraşlarla götürdüm o kızı oralara biliyomusun

canım benim ne güzel bak 6 ay bitmiş yolun yarısından hayırlısıyla gelsin kollarına inşallahh

canım herkes insallah benim kadar sanslı olur yoklugunu aramıyorum cünkü sabah 8 den aksam 7ye kadar mesajlasma imkanımız var ondan sonrada 1 saat konusuyoruz ondan zor olmuyo cabuk geciyoo insallah herkese böyle nasip olur

Sağolun arkadaslar evet yemin törenine gideceğim için çok mutluyum ne olursun gel yanımda ol dedi
ailemde yıllardır biliyor artık bi imzamız eksik oda askerden gelsin anında cakıcam imzayı
sözlüm diyor ki babama söle 15 ay sonra teskereyle kapısındayım
vermedi adam ya :18:

valla canım ne diim öyledir tabi herkes yasadıgını kendi bilir

canım herkes insallah benim kadar sanslı olur yoklugunu aramıyorum cünkü sabah 8 den aksam 7ye kadar mesajlasma imkanımız var ondan sonrada 1 saat konusuyoruz ondan zor olmuyo cabuk geciyoo insallah herkese böyle nasip olur

ayyy ne güsel masallah ya tü tü tü nazar değmesin bitanem nerde asker senin ki tel kullanıyor demek ki kimi yer var kullanamıyor.bende hep dua ediyorum ya istanbula yani yanıma düşsün ustalık yada tel kullanabilsin rhat yer olsun şimdi ankara da askerim

Gitmem imkansız Ama biraz zaman geçsin alısırız napalım
Seninki nerde peki şafak kac?

diyarbakır silvanda canımm cok rahat meslekci benimki bide onun faydası var kendilerine has televizyonları var banyoları var bilgisayarları var neti yok müzik dinleyebiliyo sadece ama askeriyenin icinde yavas calıssada bi net cafe var anlıcagın rahatız bayaa

valla canım ne diim öyledir tabi herkes yasadıgını kendi bilir
evet ama birbirimizi en iyi biz anlarız canımm

Gitmem imkansız Ama biraz zaman geçsin alısırız napalım
Seninki nerde peki şafak kac?

Anladım canım sende benim gibi bekliceksin ozaman.Bende gidemiyorum izin vermiyo benimki
Benim askerim çanakkalede canım şafağımız 318

Anladım canım sende benim gibi bekliceksin ozaman.Bende gidemiyorum izin vermiyo benimki

Ne güzel 300lere düsmüssünn

Kuzen sizin kadar rahat kimse olamaz sanırım

ne kadar güzel canım benim ya çok şanslısın süper süper kalan zman güsel geçer hiç üzülme canım

evet canım bizii dediğin gibi anca biz anlarız gel içelim

çanakkalede okumustum bende üniversite

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…