bilinn bakemm kim geldiyaaaa bi türlü gelemdimmm şekerlerrr kusra bakmeyınn:78::78::78: kendimi derse adadım deli gibiyim artıkkk yakında hunimide takıcam kafamaaaa
kızlar nasılsınızz
şafak attırıp çıkıcam... Atarsa 274
hepinize iyi geceler kendinize çok iyi bakınnnn....
bııllldımmm bennn bıldımmmm hünngeneralll buu iştee taa kendısıııı
hoşgeldin canımmmm ahh ahh bendehürüm artık diye bağırmak istiyommmiyi geceler kızlar...
bi hürgeneral daha geldi...
ahhhh ahhhhh rüzgar gibi geldi geçti 4 gün birliktydik ama hiç bişeycik anlamdım bitiverdi hemencikkkzatenn yaklaştıkça heycandan kalbim duracaktı zaten otobüsten indim direk sarıldımmmm zten hemen ayuptur sülemesi öpcükledimm hemennn aynıydııı hiç değişemiştii bi sene sonra sadece artık yaşını gösteriyoduuu büyüüştü yani akıllı davranıyoduuu öle garip bişey iştee darısı hepnizin başınaa
organikk mentol gitcek pekim bana depük atmaya gelcekler miii
hoşgeldin canımmmm ahh ahh bendehürüm artık diye bağırmak istiyommm
canım benim nasıl ağzım ballandı öle güsel anlatıvermişin bende görsem hiç acımam atlarım kucağına valla3haftadır camerada da göremedim deli gibi özledimmm
sevimmm seni selinimmmmmmm:82::82:
biliiiiiimmm sendeeee bılırsıınnnn bendeee senııı sewımmmm
amaaaa gelmessen küserim heeeeee:93::93::93kuzummmm benn gelcemm mentollcükktee gelırrr burdaaa hepımızzz sanaaa atarızzz depükcügünüüüü
zten resil olduk heen gittik sarıldım fealn adam soruyo hangisi sizin valiz diye bende tık yok sarılmaya devamm adam en sonunda hanfendi hangisi diye söyleneye başlakdı
benimi yicen yawrımmmmmm:82::82::82::82::82:
oo nerdennn cıkkmışşş beaaaa:86::86: olsunnn genedeee yırımm dıceeemmm dee zatennn çubukumsunnn oyussdennn askınn yesınnn bı yıyımmlikkk canın varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?