şafak 12 den sonra 451..
bu gece de sabah sesini duymak hayaliyle uyucam
allah sabır versin hepimize kızlar
ben burdayımm
herrrkezeee iyiiii akşammlarrrr kızllaarrrdüzzzceliii geldiiii sizeee düzzcedennn selam geldiiii
81
iyiyim canım şafağın atmasını bekliyorum napalım başka yapcak birşey yoksen nasılsın napıosunn..
kuzumm hadi gözünaydınn plakalara geldin sonunda ayy nasıl mutluyum senin adına çok az kaldı kavuşmanızaa
bende tv izliyodum sıkıldım geldimm öyle canım az kaldı bir gün daha atıcak şafaklarımızz
evet canım az kaldı attrcaz :) yukarda msj yazdım ama bir biilgin var mı??
kuzumm hadi gözünaydınn plakalara geldin sonunda ayy nasıl mutluyum senin adına çok az kaldı kavuşmanızaa
bende tv izliyodum sıkıldım geldimm öyle canım az kaldı bir gün daha atıcak şafaklarımızz
herrrkezeee iyiiii akşammlarrrr kızllaarrrdüzzzceliii geldiiii sizeee düzzcedennn selam geldiiii
81
sağoolll bıtanemmm yaaa cokk farkklııı allahımmm hepınızeeee nasıpp etsınnn kııı sizde gelıceksınızzz emınnn olunnn canlarımmm hecc merakk etmıyıınnn ewettt az kaldııı dimiii :44::83::83:
oyyyyyy çoooookkk sevindimmm canım darısııı başımaaa
yakın şafaklardayız :) sorma... sormaaa.... o 460 günden bu yana gelen biz değiliz sanki ... ilk gittiği günler hayata resmen küsmüştüm .. ağlak zırlak embesil kızlar gibi dolaşıyordum.. işteyken insan unutuyor ama eve gelince bastırıyor hüznü... şimdi plakalara geliyoruz senle:) allah hepimizi kavuştursun... böyle bekleyen kızları zor bulurlar kendimizle gurur duymalıyız :) birgün" yupppiiii yarın geliyoooooorr" cümlelerini de yazmak dileğiyle burayahadi ya sabır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?