Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlarrr

nasılsınız ben hala boşlukta gibiyim eşimin yanından geldiğimden beri onsuzluğa alışamadım yaaa şu 57 gün çabuk geçsin artık şafak sıkıştırıyo beniii

şafak attırıp yatam bariiiiiiiii şafak atarsa 108 beni bekle plakalarrrrrrrrrrrr:):) iyi geceler güzellerrr

bende depüklenmek istiyorum hemde kocaman bi depük atıınn banaa inş depüklenecegim gün gelicek

o günlerde gelecekk canım sen hiç meraklanma

selam kızlarrr

nasılsınız ben hala boşlukta gibiyim eşimin yanından geldiğimden beri onsuzluğa alışamadım yaaa şu 57 gün çabuk geçsin artık şafak sıkıştırıyo beniii

hoşgeldin canımm nasılsın nasıl geçtii ziyaret :)

şafak attırıp yatam bariiiiiiiii şafak atarsa 108 beni bekle plakalarrrrrrrrrrrr:):) iyi geceler güzellerrr
iyi geceler canımmm

o günlerde gelecekk canım sen hiç meraklanma

hoşgeldin canımm nasılsın nasıl geçtii ziyaret :)

[/B]

çok güzeldi ya anlatılmaz bi duygu kocamı çok özlemişim o da beni bi nevi sevgili gibi olduk 4 yıllık evlilikten sonra bu askerlik aşkımızı tazeledi o yönden hoşuma gidiyor ama bu ayrılık çok zor

çok güzeldi ya anlatılmaz bi duygu kocamı çok özlemişim o da beni bi nevi sevgili gibi olduk 4 yıllık evlilikten sonra bu askerlik aşkımızı tazeledi o yönden hoşuma gidiyor ama bu ayrılık çok zor

Maşallah maşallah Az kaldı ama biraz daha sabırr,sonra hep berabersiniz hem evlisinizde ne güzel direk evinize gelicek eşinn

Maşallah maşallah Az kaldı ama biraz daha sabırr,sonra hep berabersiniz hem evlisinizde ne güzel direk evinize gelicek eşinn

evet canım evli olmak da bir yönden iyi

ama sizin gibi sevgili de olsaydım diyorum bazen daha mı kolay olursu acaba beklemek sizleri de görünce heralde aynı hasret acısı hepimizin çektiği

sayılı gün çabuk geçermiş inşallah hepimizin günleri su gibi aksın sıra sıra depüklenelim gidelim burdan

kızlar benim askerim bölük komutanının habercisi olmuş nasıl kötümü ya hiç bilmiyorum

canım Allah kavuştursun bnm askermde haberci bölük komutanı nereye askerin oraya bnm askerm bir kaç kere dağa gtti ama öle korkulacak bşey yok sadece komutanı götrmekle görevli spor ve diğer her türlü işlerden kaytarıyo artık şafağımız 75 ama 100lerden beri odada oturduğu içn sıkılıyo kısacası rahat senin askernde rahat olur inşallah

organikcim canım senin şafak atarsa kaç olaracak canım ona göre yapıyım listeyi

bilinn bakemm kim geldi yaaaa bi türlü gelemdimmm şekerlerrr kusra bakmeyınn:78::78::78: kendimi derse adadım deli gibiyim artıkkk yakında hunimide takıcam kafamaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…