Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Canlarım teslim olalı 2.gün hala aramadı gözüm telefonda.
Çokmu erken bekliyorum.
İlk günler arayamazmı ?

Çok garip bi duygu;hem özlem var hem yeni çıkmaya başlamış gibi tatlı tatlı çekiniyorsun:)

Sedaaaa sonunda karşılaştık hoşgeldin

hoşbulduk canımm harika bir foton var çok güzel allah başka ayrılık vermesin size inş. maşallah gözün aydın darısı başımıza ayyy ne saydım bee yoruldum

Canlarım teslim olalı 2.gün hala aramadı gözüm telefonda.
Çokmu erken bekliyorum.
İlk günler arayamazmı ?
canım sıra çok oluo tlflarda, sıra gelmeden düdük çalıo çağırıolar fln, arayamayabilir cnm, ortama alıştıkça bir yolunu bulur arar, üzülme

Çok garip bi duygu;hem özlem var hem yeni çıkmaya başlamış gibi tatlı tatlı çekiniyorsun:)
ayyy liseli aşıklar gibiiii, ne masum ne hoşşş

ben gelince bahar gelir nıhahha oyna kız oynamayanın kaynanası yanında olsun
kızzz ben oynasam da oynamasam da kaynanam alt katımda oturcak

vbakit tamam sizi terkediyorum geldi artık gün yaaa
ohh ohh olsun olsun terket bizi, git aşkına kavuş artık tamamen

hoşbulduk canımm harika bir foton var çok güzel allah başka ayrılık vermesin size inş. maşallah gözün aydın darısı başımıza ayyy ne saydım bee yoruldum

Amiiin canım Allah ayırmasın birdaha dizimin dibinden
En kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah;bekleyip emeğinin karşılığını görmek çok güzel

ahahha olsun tertip ozman sen genede oyna boşver kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odunu atmalı

Amiiin canım Allah ayırmasın birdaha dizimin dibinden
En kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah;bekleyip emeğinin karşılığını görmek çok güzel

ayy amin canım inş. devamı gelsin sizinde bak duygulandım hee herkezler kavuşuo valla çok güzel bizede sıra gelicek böle inş.

canım sıra çok oluo tlflarda, sıra gelmeden düdük çalıo çağırıolar fln, arayamayabilir cnm, ortama alıştıkça bir yolunu bulur arar, üzülme

Öylemi sağol canım..
Telefonu kontrol ediyorum acaba bozukmu sesimi çıkmıyor
İyiden pskopata bağladım

Hayırlısıyla gelecek canım sizede,burda düğün şafakları saycaz daha Seda :)
Benim evlensim var ya

ohh kız hazır buldun adamı yavaş yavaş engellerde kalktı üzerinizden evlen anam ben onayı verdim size evlenirkene bir çikolatada ben istiom ama bide camdan yayın bendende istesin bende onay verirsem olur zordur almak bizden kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…