Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Öylemi sağol canım..
Telefonu kontrol ediyorum acaba bozukmu sesimi çıkmıyor
İyiden pskopata bağladım

ilk 2 hafta zorlanır aramakta canım kart bulamıolar yada sıra oluo zmanları yetmio bugün arar büyük ihtimalle biraz daha alışmıştır

Tamam canım istesin senden ama sende çok zorlama,vermezsen kaçarım

günaydıııınnnn şekerimmmm kusuraabakmaa iş yerındeyımmm yaaa hemenn cewap atamadımmm canımmm
olsun tatlımmm ya ne kusuru, önemli değil

ahahha olsun tertip ozman sen genede oyna boşver kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odunu atmalı
ehehe, benim kaynanamı muaf tutalım bu durmdan be tertom, ben severim kendisini

vallahi yaaa artık bitti inanamıyorum diyebilirim
bitti bitti, inan artık sipidiiiiii

:))Aynen canım,ilk gülerde garip bir çekingenlik vardı bende,dokunmaya utanıyordum; sen beni unuttun mu dedi çatlak gözü doldu:)))
ayyy yazıkkkkk , unutulur mu beee, ahh ahhh ne hoş bee, gözümde canlandı walla o an

Öylemi sağol canım..
Telefonu kontrol ediyorum acaba bozukmu sesimi çıkmıyor
İyiden pskopata bağladım
ben hala öyleim cnm, tuvalete banyoya bile tlfla giriyorum

ayyy yazıkkkkk , unutulur mu beee, ahh ahhh ne hoş bee, gözümde canlandı walla o an

Zaten hep duygusal ama iyice duygusallaşmış,askerlik psikolojisini bozdu kuzumun bebek gibi davranıyor höt desem ağlıcak:)) çok çabuk üzülüyor,gözü doluyor,bekledim diye habire teşekkür ediyor.
Ben onun için beklemedimki kendim için bekledimben naparım kuzum olmadan

hadi seninkini muah ettim tertip onu saymayalım ohh gene buldum sarkı oynuorum tertip ben yaa

İyi bunu yapan bi ben değilmişim
Bi uzvum gibi oldu her an yanımda
Eksikliğini hissediyorum olmayınca
kesinlikle öyle, komşumuz öldü, dün akşam onun tebarekesine gittim, elimde tlfla dua ediyorum yaa, tlf çalmaya başlayınca balkona fırladım hemen...
Ne zaman arayacakları belli olmuo, insan her an cwp verebilmek istio haliyle...

ayyy benimki de gelince biraz yumuşamış duygusallaşmış olsa keşkeee

hadi seninkini muah ettim tertip onu saymayalım ohh gene buldum sarkı oynuorum tertip ben yaa
oyna kuzum oyna sen yandan yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…