- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
Öylemi sağol canım..
Telefonu kontrol ediyorum acaba bozukmu sesimi çıkmıyor
İyiden pskopata bağladım
ohh kız hazır buldun adamı yavaş yavaş engellerde kalktı üzerinizden evlen anam ben onayı verdim size evlenirkene bir çikolatada ben istiom ama bide camdan yayın bendende istesin bende onay verirsem olur zordur almak bizden kızı
ilk 2 hafta zorlanır aramakta canım kart bulamıolar yada sıra oluo zmanları yetmio bugün arar büyük ihtimalle biraz daha alışmıştır
Tamam canım istesin senden ama sende çok zorlama,vermezsen kaçarım
olsun tatlımmm ya ne kusuru, önemli değilgünaydıııınnnn şekerimmmm kusuraabakmaa iş yerındeyımmm yaaa hemenn cewap atamadımmm canımmm
ehehe, benim kaynanamı muaf tutalım bu durmdan be tertom, ben severim kendisiniahahha olsun tertip ozman sen genede oyna boşver kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odunu atmalı
bitti bitti, inan artık sipidiiiiiivallahi yaaa artık bitti inanamıyorum diyebilirim
ayyy yazıkkkkk , unutulur mu beee, ahh ahhh ne hoş bee, gözümde canlandı walla o an:))Aynen canım,ilk gülerde garip bir çekingenlik vardı bende,dokunmaya utanıyordum; sen beni unuttun mu dedi çatlak gözü doldu:)))
ben hala öyleim cnm, tuvalete banyoya bile tlfla giriyorumÖylemi sağol canım..
Telefonu kontrol ediyorum acaba bozukmu sesimi çıkmıyor
İyiden pskopata bağladım
Kart aldıda canım arayamıyor heralde dediğiniz gibi.
Geçer mi bu günler telefon başında.
Offff
bak yaa nereye kaçıosun bulurum seni peşindeyim
Sende zorlama çocuğu ver biran öncede düğünüme gel:))
ben hala öyleim cnm, tuvalete banyoya bile tlfla giriyorum
geçicek cnm bizde sizin gibiydik ama alıştık sizde alışıcaksınız tabi çok zor özlüoruz merak edioruz ama alışmayıda öğrenioruz
ayyy yazıkkkkk , unutulur mu beee, ahh ahhh ne hoş bee, gözümde canlandı walla o an
İlk günlerin paniği bi konuşsam nasıl iyimi rahatlarım ama
olsun tatlımmm ya ne kusuru, önemli değil
ehehe, benim kaynanamı muaf tutalım bu durmdan be tertom, ben severim kendisini
bitti bitti, inan artık sipidiiiiii
ayyy yazıkkkkk , unutulur mu beee, ahh ahhh ne hoş bee, gözümde canlandı walla o an
ben hala öyleim cnm, tuvalete banyoya bile tlfla giriyorum
iyidir canım emin ol tabiki merak ediceksin bu günlerde geçicek ahh ahh telefonla uyumakta ayrı bir güzel oluo
zorlamam canım merak etme sen tmm hadi iyi günümdeyim verdim gitti kurtlarımızı dökelim bari
Bu durumların tatlı bir acısı var
ohhh sağol şekerimgidicem birazdan yanına müjdeyi veririm
kesinlikle öyle, komşumuz öldü, dün akşam onun tebarekesine gittim, elimde tlfla dua ediyorum yaa, tlf çalmaya başlayınca balkona fırladım hemen...İyi bunu yapan bi ben değilmişim
Bi uzvum gibi oldu her an yanımda
Eksikliğini hissediyorum olmayınca
ayyy benimki de gelince biraz yumuşamış duygusallaşmış olsa keşkeeeZaten hep duygusal ama iyice duygusallaşmış,askerlik psikolojisini bozdu kuzumun bebek gibi davranıyor höt desem ağlıcak:)) çok çabuk üzülüyor,gözü doluyor,bekledim diye habire teşekkür ediyor.
Ben onun için beklemedimki kendim için bekledimben naparım kuzum olmadan
oyna kuzum oyna sen yandan yandanhadi seninkini muah ettim tertip onu saymayalım ohh gene buldum sarkı oynuorum tertip ben yaa
evt canım haline hem güler hem ağlarsın garip ama gerçek
YouTube - ‪Murat Dalkilic-Catlat‬‏
çatlat yeni hazine buldum seni sıkı sıkı sarıcamm hobaaaa yandannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?