Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Biraz önce balkona çıkmıştım hava almak için 2 dk sonra dank etti Telefon diye içeri bir koşuşum var seyirlik

hee selam söle enişteye ver müjdeyi onada verdim seni
A.s canım söylerim kk konusu açılır böylelikle :) kullanıcı adımı soruyor söylemiyorum,ilk defa bişeyini bana söylemiyosun ordakilerin kadın oldugunu ne biliyorsun diyor psikopat sevgilim :)
Yazdıklarımı okusun istemiyorum bende,kız kıza sohbet ediyoruz şurdasöylemicem işte:))

ayyy benimki de gelince biraz yumuşamış duygusallaşmış olsa keşkeee
İnşallah seninkindede aynı etkiyi bırakır canım,benimki zaten hassas bizde odun taraf benim:) Kız gibi ince ince düşünür sağolsun bitanem çok duygusaldır. Şimdi tam bebek olmuş:))

Sorma he bana kimse askerlik mi yaptın sen demesin nerden bilcen diye saçmalamasın alasını yapıyoruz burda telefon başında

Allah kavuştursun canım,usta birliğine geçince telefon konusunda rahatlarsın. Şimdiki sıkıntını anlıyorum,uyku yeme içme hatta banyoda bile rahat edemiyosun:)) bütün düzenin bozuluyor.
arayınca ulaşabilmek büyük nimetmiş.

söleme tabisi valla biz tescilli bayanız erkekler banlanıo hemen anlaşılıo

Sorma canım ya siz nasıl dayandınız bomboş hissediyorum herşeyi gün bitmiyor telefon çalmıyor..

hepbirlikte askeriz valla canım bizde tel başında iştima alıoruz

Biraz önce balkona çıkmıştım hava almak için 2 dk sonra dank etti Telefon diye içeri bir koşuşum var seyirlik
O an koşarken düşseydin işte tam seyirlik olurdu walla

ayy inşallah, birazcık hassaslaşsa yeter zaten
Ben hiç bahsetmedim bile kk'dan, çünkü kullanıcı adımı öğrenmeden bırakmaz, sonra da hiç üşenmez oturur bütün yazdıklarımı okur...
Ayrıca %100eminim o da derdi buradakilerin bayan olduğunu nereden biliosun die
çoğu zaman dilimin ucuna geldi ama yine de sölemedim, çünkü benimkinin internete karşı bi takıntısı var

Sorma canım ya siz nasıl dayandınız bomboş hissediyorum herşeyi gün bitmiyor telefon çalmıyor..

bir zman sonra allah sabrını verio alışılıo canım bizde ilk günler senin gibiydik ama alıştık biraz olsun hala çok zor geçio günler ama sabretmeyi öğrendik hepberaber

söleme tabisi valla biz tescilli bayanız erkekler banlanıo hemen anlaşılıo
Erkekler hemen anlaşılıyorda,bizimki bunu anlamıyor :)) İlk defa birşey saklıyorum ama sohbetimizi okuması ayıp bence:))
çatlasın

Ben tamamını hasta geçirdim nerdeyse,tvde her habere ağlıyordum bahane edip :)
8 kilo verdim toplamda,2 haftadır iştah şurubu almış gibiyim,verdiğim kiloları geri alamsam daha iyi olacaktı aslında
Gelince bir sarılıyorsun bi kokluyorsun herşey bitiyor,sanki hiç gitmemiş gibi oluyor inan.

benimki bilio valla ben çok eskiyim çünküm henüz istemedi ama şifreyi bir isterse anammm yandım valla ayy bende düşene çok gülerim hee kendimde çok komik düşerim kendimede gülerim

O an koşarken düşseydin işte tam seyirlik olurdu walla

Tökezledim ayağım balkonun girişine takıldı

bir zman sonra allah sabrını verio alışılıo canım bizde ilk günler senin gibiydik ama alıştık biraz olsun hala çok zor geçio günler ama sabretmeyi öğrendik hepberaber

İnş bende alışırım zamanla şuan çok zorlanıyorum aynı mahallede oturuyorduk o yüzden çok zorlanıyorum herkezi ona benzetiyorum ama değil zor vallahi

çatlasın tabi ondanda eksik kalsınlar yaa biz zeynelimle görüştük bu hafta onlardaydım kk buluşmasınada katıldım 2 defa baya tanıdık var burda

ağlaya sızlaya geçirdik canım, çok zor çok acı ama zamanla hafifliyor acı, wallahi bak inan...

İnanıyorum canım size ilk günlerin rehaveti kalmayacaktır biliyorum zamanla daha sakin bir hal alacaktır bi geçse bu günler.

ben arada millete bön bön bakıorum benzetip millette bana deli gibi bakıo bu nie bakıo die aşkımda orduda öle oluomuş askerlere bakıomuş bön bön ona çok güldüm valla adamları bana benzetio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…