Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ahh canim ya.. üzülme.. Cok yogundur canim.. Biliyorsun öyle yerlerde cok yogun oluyorlar..
Kötü seyler düsünme canim benim.. Arar seni ilk firsatta..

Ahh canim ya.. üzülme.. Cok yogundur canim.. Biliyorsun öyle yerlerde cok yogun oluyorlar..
Kötü seyler düsünme canim benim.. Arar seni ilk firsatta..

nette orası ıcın cook kotu seyler yazıyo allahım yaa nasıl gecıcek bu gunler telefonu var yanında belkı sonra acar dun bı numara armıs benı baktım sımdı hakkarının kodu demekkı ıyı allahım canım ne zor yaa bu gece dogru durust uyuyamadım sureklı aklım onda

Canim benim, anliyorum seni.. insan hemen kuskulaniyor aramadiginda..
Ama genellikle ya elektrikler gitmis oluyor, ya telefon sirasi cok oluyor,
ya cok yogun oluyor.. haberleri falan izleme.. arastirma okuma..
Bisey yokken uzulursun durmadan..
Zaman ucup gececek cnm..

umarım oyle olur canım yaa sen nasılsın mahsallah safagına da ınsallah bızde goruruz o gunlerı

babyke gunaydın canım

Günaydin cnm...
Nasilsin?

günaydın babykem&meralim nasılsınız görüşmeyeli?
Meralim belli olmuş sanırım sizin ustabirliği, üzme tatlı canını benim de nişanlım o taraflarda internette yazılanları takma sen kafana hiç okumada boşuna, biraz zaman geçsin yoğunluk bitsin o seni arayıp anlatacaktır herşeyi.. şimdi evrak işlemleri, yerleşme, etraftaki karakollara dağıtım, telefonda kuyruk, kim neci olucak, .. gibi telaşlar vardır onlar bitsin ilk fırsatta arar zaten

insallah canım onun bellı oldu hakkari merkez 5 komando taburu tim soförü allahım yardımcımız olsun ne dıyım canım yaa su hattını acıp ben ıyıım dese o kadar rahatlıycam kı 3 gundur haber yokk

hakkarıde hat cekmıyo demısler oyle sey olmaz demı canım artık heryerde hatlar cekıyo nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…