Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

insallah canım onun bellı oldu hakkari merkez 5 komando taburu tim soförü allahım yardımcımız olsun ne dıyım canım yaa su hattını acıp ben ıyıım dese o kadar rahatlıycam kı 3 gundur haber yokk

Tabiki cnm.. zaman uctu gitti..
Seninde oyle olucak.. hic merak etme..

önce bi orayı tanması lazım, komutanlarıyla tanışması lazım bence telefonu kullanabilmesi için, allah korusun yakalanırsa başının belaya girmeyeceğinden emin olması lazım bence ondan açmıyordur bak gör bi kaç gün daha geçsin arar mutlaka.. hem o tarafların şöyle bi sıkıntısı oluyo elektrik kesiliyo bi kaç gün gelmiyor sonra gelince yüzlerce kişi kuyruk oluyor, bi arıza yapıyo telefon yine günlerce tamire giden olmuyor, bunlar da kulağına küpe olsun canım.. çok iyi anlıyorum bi sesini duysan herşey geçecek içindeki, her gün 2 saniye de olsa arayıp iyim dese yeter diyceksin ama bazen maalesef bu sebepkerden arayamayabiliyolar (
bak maaşallah bizim şafak bugün 69, ne günler geldi geçti neler... allah yardımcınız olsun sizin de inşallah çok zorlanmazsınız sizin de hemencecik geçer :)

allahtan bizim böle bi sorunumuz yokkk acemilikte bi kaç gün zorluk çektik ama şimdi iyiyizzz canım komutanı da bnm ki ile yaşıt aşkımın hiç sıkıntı olmuo maşallahhh

ah canım benım sagol ya burasıda sızlerde olmasanız ne yaparım bılmıyorum bugun gıdıp ıs bakıcam kendıme yoksa bu gunler gcemıycek bı turlu mansallah safagına canım o ıyı olsunda ben sesını duymayıverıyım yeterkı ıyı olsun

günaydınlarrrrr asker güzelleri

günaydııın hoşgeldin :)

hakkarıde hat cekmıyo demısler oyle sey olmaz demı canım artık heryerde hatlar cekıyo nerdeyse

olabiliiirrr.. bak benimkinin olduğu yerde de sadece vodafone çekiyomuş mesela..

Flowercum..
Iyilik cok sukur..sen nasilsin cnm?

idare eder güzelim yaa benimkiyle konuyoduk ya dün akşam, yine gelmişler ona, ordakilere kızmış benle de çok sevimli konuşmadı o yüzden canı sıkkındı, güzel bi konuşma olmadı yani çok hevesli kapatmadım telefonu o yüzden yazamadım sana da sıkıldık bunaldık artık iyicene, hayırlısıyla biz daha fazl aincinip kırılmadan bitse iyi olucak...

slm kızlar nasılsınızzzzzzz

günaydııın gözdem idare eder işe geldik bayram sonrası boğuşma.. senden naber?

allahtan bizim böle bi sorunumuz yokkk acemilikte bi kaç gün zorluk çektik ama şimdi iyiyizzz canım komutanı da bnm ki ile yaşıt aşkımın hiç sıkıntı olmuo maşallahhh

oohh maaşallah ne güzel canım hep böyle gider inşallah :)

darısı gözdeler gibi başınıza meralcim :)
evet burası çok iyi geliyo ama bence de iş bulman lazım, çok daha iyi geçer zaman bak maaşallah :)

canım askerın nerde

bayramdan once bulammastım yıne denıycem sansımı bakalım

cnm ben sana özelden yazarım askerimin yerini bu siteler dışarıdan okunduğu için ben burda paylaşmayı uygun görmüorum tmm mı tatlım bak özelini yazim sana

tamma canım benım bende dun farketım onu remımı kaldırdım

ben kacıyorum kızlar yıne gorusuruz opuyorum cook sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…