200lere düşmüşsün gözün aydınnnn
aa ne şekersin sen fılavırım benim yaaa,maşallah sana
merak etme tatlım, haber veririm sana
ayyy açamıyorum netten yaa, tekrarı var mı ki?
hee, hayret walla.. şimdiden geçmiş olsun tatlım yaa, hava değişimi alır kesin
naparsın be kızanım, edirnelere mi gidersin bakayım sen
günleri bile saymak zorken sen saatleri sayıyorsun, canım yapma böle, herşeyi daha da zorlaştırırsın
aşkın da var mı yanında begüm ?
günleri bile saymak zorken sen saatleri sayıyorsun, canım yapma böle, herşeyi daha da zorlaştırırsın
kızım benim bildiğim saç sefasan tırnak cefadan uzarmışşş, ya deerse çocuk ben gittim die sefa sürmeye mi başladın diedertten uzadı aşkım dersin
ayyy benim de canım çekti yaaa, sedaaaaaaaaaaaaaaaa ben de gidebilir miyim aşkımaaaa? ama bu haftasonu:26:iveeeeeeeeeeeeeet edirne yolcusu kalmasııııııın pazar gunu sabah 7 otobusu ıle gıdıom 9 da ordayım aksamda 5 de bıncem 7 de evdeyım ayyyy heyecan yaptım her gıdısımde boleyım
olur mutlaka kızlar üzülmeyin
yanımdaki nişanlım canım :) onu da görmüş oldunuz hehe :)
saol bebeğim ewt ya 200lere düştüm ama artık bndede güç tükenio gibi sanki.çok özledim ya off.biz hiç bukdr ayrı uzak kalmamıştık:84:
yaa nişanlınmııı çok yakışıosunuz nazar değmesinolur mutlaka kızlar üzülmeyin
kızım benim bildiğim saç sefasan tırnak cefadan uzarmışşş, ya deerse çocuk ben gittim die sefa sürmeye mi başladın die
ayyy benim de canım çekti yaaa, sedaaaaaaaaaaaaaaaa ben de gidebilir miyim aşkımaaaa? ama bu haftasonu:26:
flowerb senmisin o trt deki begüm
konuyu daha yeni anlıyorum bende bu kızlar ne anlatıyor diyorum
ne kadan hoşsun
begümmmmm
aile boyundaki sen misin?
gördümm azda olsa nişanlınıda gördüm oh be ayy canım çok şekersin maşallah
walla ben burada kendimi unutuyorum, çok iyi geliyor buradakilerle yazışmak, hele ilk günler daha kalabalık oluodu, 1 dk başka şeye baktınmı sayfaları kaçırıodum, okurken yazarken akşam oluodu, şafağaı attırıp çıkıodum, dene sen de iyi gelioAhh canım bende bilmiyorum ne yapacağımı oyalancak birşey bulamadıkça saate takılıyorum
karşısında kanlı canlı gördü mü saç baş görmez gözü diosun yaneeekızım o teori yanlış aşkım der adam ztn özlemiş mevoş gidince onumu sorcek
du bir düşüneyim gitsenmi gitsenmi:26: hımm kızım duruonmu be imkanın varsa hemen git beee valla ayy nasıl özlemişsindir git git benden onay çıktı
mehtap yokmu görünürde canımm
yaa nişanlınmııı çok yakışıosunuz nazar değmesin
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 2 ziyaretçi)
KK Pro Üyecadikazani23
ecm+
Latilokum
DeryaW+
mujuum
kardelen44+
nefesim
flowerb
stillex
zeynelim+
ayy bugün iyi gördüm burayı
walla ben burada kendimi unutuyorum, çok iyi geliyor buradakilerle yazışmak, hele ilk günler daha kalabalık oluodu, 1 dk başka şeye baktınmı sayfaları kaçırıodum, okurken yazarken akşam oluodu, şafağaı attırıp çıkıodum, dene sen de iyi gelio
karşısında kanlı canlı gördü mü saç baş görmez gözü diosun yaneee
ayyy du bak şimdi aklıma soktun gitmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?