Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok fena damardan giriyorum yanlız kızlar

[video=youtube;XIWwEwtfLJA]http://www.youtube.com/watch?v=XIWwEwtfLJA&feature=related[/video]

ben bunu benimki askerken izleyip izleyip ağlardım be
Mardin'deydi bi de göremiyodum,terörden de korkuyodum off ne zordu

kızlar hepiniz kavuşcaksınız aşklarınıza peşpeşe..
bitmeyen şafak yok

Son düzenleme:
hoşgeldin canım ben yaptım bir ara baya faydası oluo ama tembellik olduğu için bıraktım bende

hoşbuldum tatlım..hangisini yapmıstın??12 gun sonra safak dogan gunes dıcem kendımı bakıma aldım birde sıkılassam super olur diorum

gercı benım hayatım duzensız oldugu ıcın ısten dolayı bazen sabah yapcam bazen aksam hangısı ıyı olur bılemedımm:26:

bitmeyen şafak yok

Bitsin vala canım cok özledimmmmmmmmm

:84::84::84::84::84: Şu izin bi belli olsaydı artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bitmeyen şafak yok

aminnn tez zamanda kavuşalımm..Ozamanlar senin durumun çok daha zordur eminim canım hem özlem hem korku,bu film gerçekten çok etkiliyo insanı şarkıda tam uymuş

offff fena oldum ben cnmı istiorummm:84:
bende bende istiyorummmmmmmm

bugün formunda burasıı
maşallahh walla

Öyle yapmaya çalışıyorum canım bende bu takıntı hali varken zor geçer günler
takıntıları bırakmaya bak

ben geleyim ozman arada banamı rastgeldi beni görenmi geldi
ayağını sürüdün heralde canikom, sen hep gel zaten kuzum benim
şimdi aşkımla konuştum, ayağına göre ayakkabı bulamamışlardı, dün küçük ayakkabıyla ayakları yara olduydu, bugün başka birliklerden ayakkabı getirtmişler kocişime, bu sefer de büyükmüş, ama buna da şükür

kızlaar biri beni çanakkeleye götürsünnnnnn:95:
ayy kelin merhemi olsa keşke be canımmm, ama bana izin çıktı artık, olmadı çanakkale tarafından gidiveriririm seni de bırakırım aşkına

git len git süpriz yap ama bnmkı supriz sewmedınden haber verom hep
yok kızz daha süpriz yapamam, çarşıya çıkacak mı çıkmayacak mı bilemiyorum, daha belli değil, ama sedadan izin çıktı, gitcem artık
gidiş sıklıklarımı da seda belirleyecek walla, o git demezse gitmem, bana kalırsa sonra suyunu çıkartıyorum ben

Son düzenleme:
offf bizde bu filmi beraber izlemiştik çok fena yapıyo bu şarkı beni

Götür beni gittiğin yere dedim.
Yanımdasınya zaten dedi sen kalbimdesin her zaman merak etme dedi
Beni dahada üzdü bu şarkıyı dinlerken

Senin süpürgenin modeli canım ona göre ya sen ya cadı kazanı en erken hanginizinki gidiyor.
Elektirikliyse geliyorum senle
canım benimki jetli hemen gidio gözünü kapa yeterli
canım hepsi işe yarar şallının platesi garantili bakıma al kendini plates çabuk sıkılaştırır her şekilde
Bitsin vala canım cok özledimmmmmmmmm
allah kavuştursun

kızlaaaar bunalım yooookkk

ama bu filme bende nişanlımla askere gitmeden önce gitmiştim hungur hungur aglamıstm..o yuzden artık hiiiiiç dinlemiorumm..

kendınıze acı cektırmeye calısmayın..olumlu dusunun kıslaaarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…