- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
ah kuzumm keşke öyle uçup gitme ihtimalim olsa
bak cadımm götürüyo beni atla sende süpürgeye:86:
çok fena damardan giriyorum yanlız kızlar
benim süpürge de vaaa,atlayın bakem aşkınızın kucaana atıverem sizi yolda
bensız nere gıdıon bkım
Naptın bacım sen ya ben bu şarkıda bitiyorum
[video=youtube;XIWwEwtfLJA]http://www.youtube.com/watch?v=XIWwEwtfLJA&feature=related[/video]
[video=youtube;XIWwEwtfLJA]http://www.youtube.com/watch?v=XIWwEwtfLJA&feature=related[/video]
benim süpürge de vaaa,atlayın bakem aşkınızın kucaana atıverem sizi yolda
hoşgeldin canım ben yaptım bir ara baya faydası oluo ama tembellik olduğu için bıraktım bende
ben bunu benimki askerken izleyip izleyip ağlardım be
Mardin'deydi bi de göremiyodum,terörden de korkuyodum off ne zordu
kızlar hepiniz kavuşcaksınız aşklarınıza peşpeşe..
bitmeyen şafak yok
kısa zamanda varırız valla yaf merak etmeyinNe zamana varıyoz biz bu şekilde kuzum
Koştum geldim
damam takviye süpürgede yaptık hepberaber gidiozbenim süpürge de vaaa,atlayın bakem aşkınızın kucaana atıverem sizi yolda
ben bunu benimki askerken izleyip izleyip ağlardım be
Mardin'deydi bi de göremiyodum,terörden de korkuyodum off ne zordu
kızlar hepiniz kavuşcaksınız aşklarınıza peşpeşe..
bitmeyen şafak yok
bende bende istiyorummmmmmmmoffff fena oldumben cnmı istiorummm:84:
maşallahh wallabugün formunda burasıı
takıntıları bırakmaya bakÖyle yapmaya çalışıyorum canım bende bu takıntı hali varken zor geçer günler
ayağını sürüdün heralde canikom, sen hep gel zaten kuzum benimben geleyim ozman arada banamı rastgeldi beni görenmi geldi
ayy kelin merhemi olsa keşke be canımmm, ama bana izin çıktı artık, olmadı çanakkale tarafından gidiveriririm seni de bırakırım aşkınakızlaar biri beni çanakkeleye götürsünnnnnn:95:
yok kızz daha süpriz yapamam, çarşıya çıkacak mı çıkmayacak mı bilemiyorum, daha belli değil, ama sedadan izin çıktı, gitcem artıkgit len git süpriz yap ama bnmkı supriz sewmedınden haber verom hep
offf bizde bu filmi beraber izlemiştik çok fena yapıyo bu şarkı beni
Senin süpürgenin modeli canım ona göre ya sen ya cadı kazanı en erken hanginizinki gidiyor.
Elektirikliyse geliyorum senle
canım benimki jetli hemen gidio gözünü kapa yeterliSenin süpürgenin modeli canım ona göre ya sen ya cadı kazanı en erken hanginizinki gidiyor.
Elektirikliyse geliyorum senle
canım hepsi işe yarar şallının platesi garantili bakıma al kendini plates çabuk sıkılaştırır her şekildehoşbuldum tatlım..hangisini yapmıstın??12 gun sonra safak dogan gunes dıcemkendımı bakıma aldım birde sıkılassam super olur diorum
hayırlı olsun kuzum hemen kavuş aşkına
gercı benım hayatım duzensız oldugu ıcın ısten dolayı bazen sabah yapcam bazen aksam hangısı ıyı olur bılemedımm:26:
allah kavuştursunBitsin vala canım cok özledimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?