evt canım bayadır ara ara uğruodum idare ediorum sen nasılsın ameliyat olucak canım kafasında kemik büyümesi var gün belirlenicekmiş
sor bakem tanıolarsa iyi olur bende ona ulaşmaya çalışıodum mektup yazarım kankaya bari seninkinin sayesinde sürpriz olur morel olurolabilir canımm sorarım benimkine aradığında
sağlık bu ihmale gelmezz başka doktora gidin canım hemen bir çözümü vardır illaki ne demek birşey yapamayızz
saat kaçta kız yarışma izleyelim seni bana el salla bende sana el sallıcam beni gör taammı
oooohooooo o ameliyatı kim bilir ne zaman yaparlar, askerlik biter be o zamana kadar
hoşgeldin yawyuuum
iyiyim canım çok şükür nasıl olsun işte günler bir şekilde geçip gidiyor
çok geçmiş olsun canım
manyaakzeki mürende bizi görecekmiii :86::86:
yapma yaaa hangi kanaldaydı o nasıl tanıcaz seni yakana kırmızı gül taksaydınn
saat kaçta kız yarışma izleyelim seni bana el salla bende sana el sallıcam beni gör taammı
ahha çakma küfte yoğuralım gitsin body dün sarma makinesi aldık anamla yapmaya çalıştık adam bizi kazıklamış yaa 2 saat uğraştım 1 tane bile saramadım heryer pirinç oldu annem terlikle kovaladı valla tam komediydi görcektin yaa
şu anda trt1 de; tahmin edin hangisiyim
ahahahhaa allah senı delı ben kesın coum bızım bır komsu parayla sarıo ona sıparısı verdım cumartesıye bır kılo sarma bır kılo kadayıf dolması yapcak bana bende pazar askumaaaa goturceeem
sende ben yaptım dicen dimiii çakalll çakallll
herelde yan, ne sandın ne kadaaaaan hamarat karım var diceeek sonaaa bana aaaaa
ben sölicem gör sende dicem yalan onları parayla yaptırdı dicem nıhahha yaşasın kötülük
şu anda trt1 de; tahmin edin hangisiyim
ahahha kotuusun sen kotu saclarlada kandırcam baaaak nasılda uzatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?