Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evt canım bayadır ara ara uğruodum idare ediorum sen nasılsın ameliyat olucak canım kafasında kemik büyümesi var gün belirlenicekmiş

iyiyim canım çok şükür nasıl olsun işte günler bir şekilde geçip gidiyor
çok geçmiş olsun canım

olabilir canımm sorarım benimkine aradığında

sağlık bu ihmale gelmezz başka doktora gidin canım hemen bir çözümü vardır illaki ne demek birşey yapamayızz
sor bakem tanıolarsa iyi olur bende ona ulaşmaya çalışıodum mektup yazarım kankaya bari seninkinin sayesinde sürpriz olur morel olur

iyiyim canım çok şükür nasıl olsun işte günler bir şekilde geçip gidiyor
çok geçmiş olsun canım

saol canım sanada çok geçmiş olsun istanbulda olsaydınız yardımcı olmaya çalışırdım ama oraları pek bilmiorum allah şifa versin

ahahahhaa allah senı delı ben kesın coum bızım bır komsu parayla sarıo ona sıparısı verdım cumartesıye bır kılo sarma bır kılo kadayıf dolması yapcak bana bende pazar askumaaaa goturceeem

Bugünün bitmesine 10 saat 10 dk kaldı
Bugün biterse bir gün daha atacak günlerimiz
456 Olcak.

Bu saat oldu hala aramadı.
Ne olacak bu işin sonu oyalanacak birşeyler bulmam lazım

ahahahhaa allah senı delı ben kesın coum bızım bır komsu parayla sarıo ona sıparısı verdım cumartesıye bır kılo sarma bır kılo kadayıf dolması yapcak bana bende pazar askumaaaa goturceeem

sende ben yaptım dicen dimiii çakalll çakallll

ben açtım şuan izliyorum gördüm begümü çok tatlı kız
yanılmıyrsam ismi begümdü

takılıo be ben bakamıom kim kimmiş nihalle gülü gördüm diğer masadada bayan varmış tahmin edemiom işte hıhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…