bugün kalabalığızzzzzzzzzzzcadikazani23+ ecm+ subat10+ stillex flowerb cagla22 mujuum deryaw+ nefesim latilokum+ mentol+
vaooooooooooooooooooov herkesler burdaaaa
hoşbuldum şekercim nasılsıınnn
süperler maaşallah :)
çok güzel bi gündü, güzel bi hatıra oldu:)
saol canım benim
ben de bir zamanlar şırnaka götüren olsun diye beklerdim, bak bitti 4 aydır yanımda çok şükür, az sabır canım benim, allah yardımcınız olsun :)
saol canım bende özlemişim valla herkezi idare eder canım çok şükür biraz hasta ameliyat olucak bakalım sen nasılsın aşkın nasıl
tamam kuzuuu, sen demeden gitmemhe valla tertip ayağımı sürüom ben izin vermeden gitme çarşı belli olsun bakalım hemen gidiver sonrasını ben ayarlıcam sana
ilk günler normal öle olması, zamanla o da alışacak cnmAşkıkm aradı şimdi.şimdi konuştuk sesi çok kötü geliyordu.
Ağlamamk için kendimi çok zor tuttum çok zor kızlar.
Ben onu çok özledim ya
wallahi yaa, bi ara 14 üye vardıcadikazani23+ ecm+ subat10+ stillex flowerb cagla22 mujuum DeryaW+ nefesim Latilokum+ mentol+
vaooooooooooooooooooov herkesler burdaaaa
geçmiş olsun canımiyiyiz şükkürler olsun şafak sayıyoruz işte bugün 274
canım ilk günler normal bu ses tonu üzme kendini bu kadar geçicek bunlarda emin ol güven bize
iyiyim canımm sen nasılsınn ?
İlk defa böyle duyuyorum sesini gittiğinden beri ilkdefa konuştuk sesini öyle duyunca çok kötü oldum
Çok bağırmaktan dedi ama ben inanmadım var bişey
İlk defa böyle duyuyorum sesini gittiğinden beri ilkdefa konuştuk sesini öyle duyunca çok kötü oldum
oh oh maşallah kuzum 358havamı basıyım bende hafiften olmayan havamı
ilk günler normal öle olması, zamanla o da alışacak cnm
:
canım gerçekten bağırdıkları içindir yemin törenine hazırlanıyolar ya sesleri kısılıyo ama tabi üzgün olmasıda etkilemiştir sesini
doğru söylüo canım çok bağırmaktan oluo daha sonra alışıolar merak etme sen
patlamaya hazır bomba gibiyim17,15 olsada çıkıp eve gitsem die sabırsızlıkla bekliyorum :97:
öptüm hepinizi çok çok canlar
ben bi turliim kkde.. uğrarım gene tabii ki..
bitmeyen şafak yok,unutmayın..
sabır diliyorum her birinize..
olsun olsunn canım 400 lerden düşmüşsün hatta 300 lerden düşcen yakında daha nolsun
canım endişe etme bizlerde senin gbiiydikama gerçekten bağırmaktan öyle oluyo canını sıkma hiçç
aynen wallahee hepiciğimiz burdayızz kuzumm
ağlanmıcak gibi değildi ki canımmm
iyi yapmışsın canım, özledim walla seni, napiyim işte saymaya devam, değişiklik yok başka. Bu yakınlarda aşkıma gitmeyi süpriz yapmayı düşünüyorum bakalım, ama daha düşünce aşamasındayımhoşbuldumm canımmnapıyım fırsat buldum hemen geldim sen napıyosun bakiiimmm
aynı eski günlerdeki gibiibugün kalabalığızzzzzzzzzzz
şişşşşttt noluo bakiiim, sen su koyuverirsen ben de başlarım bakamin canım saol çabuk geçsin günlerde kavuşayım aşkıma yaa of bende çok özledim len su koyvercem bende şimdik kk yı su basıcak ondan korkuom
benimkinin de sesi kısılmıştı bağırmaktan, bi garip çıkıodu, sanki başkasının sesi gibiydi ilk zamanlar, üzülme canım, oluo öle yaniİlk defa böyle duyuyorum sesini gittiğinden beri ilkdefa konuştuk sesini öyle duyunca çok kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?