Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

amin canım saol çabuk geçsin günlerde kavuşayım aşkıma yaa of bende çok özledim len su koyvercem bende şimdik kk yı su basıcak ondan korkuom

he valla tertip ayağımı sürüom ben izin vermeden gitme çarşı belli olsun bakalım hemen gidiver sonrasını ben ayarlıcam sana
tamam kuzuuu, sen demeden gitmem

Aşkıkm aradı şimdi.şimdi konuştuk sesi çok kötü geliyordu.
Ağlamamk için kendimi çok zor tuttum çok zor kızlar.
Ben onu çok özledim ya

ilk günler normal öle olması, zamanla o da alışacak cnm

cadikazani23+ ecm+ subat10+ stillex flowerb cagla22 mujuum DeryaW+ nefesim Latilokum+ mentol+
vaooooooooooooooooooov herkesler burdaaaa
wallahi yaa, bi ara 14 üye vardı

canım ilk günler normal bu ses tonu üzme kendini bu kadar geçicek bunlarda emin ol güven bize

İlk defa böyle duyuyorum sesini gittiğinden beri ilkdefa konuştuk sesini öyle duyunca çok kötü oldum
Çok bağırmaktan dedi ama ben inanmadım var bişey

İlk defa böyle duyuyorum sesini gittiğinden beri ilkdefa konuştuk sesini öyle duyunca çok kötü oldum

canım gerçekten bağırdıkları içindir yemin törenine hazırlanıyolar ya sesleri kısılıyo ama tabi üzgün olmasıda etkilemiştir sesini

doğru söylüo canım çok bağırmaktan oluo daha sonra alışıolar merak etme sen

öptüm hepinizi çok çok canlar

ben bi turliim kkde.. uğrarım gene tabii ki..

bitmeyen şafak yok,unutmayın..
sabır diliyorum her birinize..

Son düzenleme:

canım endişe etme bizlerde senin gbiiydik ama gerçekten bağırmaktan öyle oluyo canını sıkma hiçç

canım gerçekten bağırdıkları içindir yemin törenine hazırlanıyolar ya sesleri kısılıyo ama tabi üzgün olmasıda etkilemiştir sesini

doğru söylüo canım çok bağırmaktan oluo daha sonra alışıolar merak etme sen

Siz öyle diyorsanız canlar size inanıyorum yoksa kafayı yerim ilk defa böyle bu kadar kötü duyuyorum sesini benim sevdiğim o cıvıl cıvıl ses gitmişti

patlamaya hazır bomba gibiyim 17,15 olsada çıkıp eve gitsem die sabırsızlıkla bekliyorum :97:
hayırdır canım çokmu yoruldun sıkıldın

öptüm hepinizi çok çok canlar

ben bi turliim kkde.. uğrarım gene tabii ki..

bitmeyen şafak yok,unutmayın..
sabır diliyorum her birinize..

teşekkür ederiz canım hoşçakalll

hee hepiciğimiz burdayızz kuzumm

ağlanmıcak gibi değildi ki canımmm
aynen walla

hoşbuldumm canımm napıyım fırsat buldum hemen geldim sen napıyosun bakiiimmm
iyi yapmışsın canım, özledim walla seni, napiyim işte saymaya devam, değişiklik yok başka. Bu yakınlarda aşkıma gitmeyi süpriz yapmayı düşünüyorum bakalım, ama daha düşünce aşamasındayım

bugün kalabalığızzzzzzzzzzz
aynı eski günlerdeki gibii

amin canım saol çabuk geçsin günlerde kavuşayım aşkıma yaa of bende çok özledim len su koyvercem bende şimdik kk yı su basıcak ondan korkuom
şişşşşttt noluo bakiiim, sen su koyuverirsen ben de başlarım bak

benimkinin de sesi kısılmıştı bağırmaktan, bi garip çıkıodu, sanki başkasının sesi gibiydi ilk zamanlar, üzülme canım, oluo öle yani

Hasretin yakıyor yüreğimi. Gözlerimden akan yaşları silecek ellerin yok artık. Ağlama sus derdin ama sende ağlıyorsun biliyorum. Sende dayanamazsın bensizliğe, kalbin yanar da anlatamazsın kimselere derdini. Ben seni senden iyi bilirim. Bana sıkma canını derken bile yandı için ama ne yapalım gül kokulu yârim. Bugünler de geçer elbet. Kavuşunca bırakmayız birbirimizi, asla kopamayız artık birbirimizden. Seni benden ayıran yıllara, yollara inat hep aynı sevgimle, hasretimle bekliyorum seni.
Anlatıyorsun oraları, bence mutlu rolü yapıyorsun. Ben bilirim seni, mutlu olamazsın yabancı yerlerde. Başkaları anlamaz derdini.
Ne desem boş be sevdiğim tek bildiğim seni çok sevdiğim. Hasretine hasret eklediğim sevdiceğim. Kokusuna, sesine, gülüşüne kurban olduğum erim. Sağ salim dön gel yeter ki, ben hep burada seni bekleyeceğim.
Gelişine umutlar ektim, nolur gel. Dönme bir daha geri kokunu alıp tekrar gitme hep yanımda kal artık. İstemiyorum sensiz geceyi, sensiz sabaha uyanmak istemiyorum artık.
Allaha emanet ol sevdiğim.
Kendine iyi bak. Unutma sayılı gün çabuk geçer.
Seni çok seviyorum askerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…