Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Siz öyle diyorsanız canlar size inanıyorum yoksa kafayı yerim ilk defa böyle bu kadar kötü duyuyorum sesini benim sevdiğim o cıvıl cıvıl ses gitmişti

öyle canım öyle benimki dağıtım iznine geldiğinde bile hala sesi kısıktı aklına kötü şeyler getirmee

şaka kız ben ağlamam şimdik hem napalım ağlasam gelebilcekmi sankim yok onun için şaka diom

benimkinin de sesi kısılmıştı bağırmaktan, bi garip çıkıodu, sanki başkasının sesi gibiydi ilk zamanlar, üzülme canım, oluo öle yani

Anladım canım resmen şok a girdim duyunca sesini hiçbirşeyde diyemedim halbuki biriktirdiğim okadar cümlem vardiki hepsi bi anda uçtu gitti

öyle canım öyle benimki dağıtım iznine geldiğinde bile hala sesi kısıktı aklına kötü şeyler getirmee

İçim rahatladı canım sağolun

karnımmmmmmmmmmmmmmmmm akşaaaaaaaaaaaam sınavım var bu final haftasıda strese boğuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar birde askerım 6 bucuk aydır ızne gelmedııııııııııııııı her an delirebılırım kapı çalarsa çok özledim çokkkkkkkk. Sınavlardan 2 hafta sonra bütünleme haftası eger bütünlemeyeeeeeeeee kalmassam askerim de o zamanda gelmezseeeeee İZMİRE tatile gidicezzzzzzzzzzz izmirden gelincede nişanımız olucaaaaaaak izin 1 ay şimdiden çok ama çok heycanlıyım

Ee şey ben muaf olsam daha şimdi konuştumda içim bi hoş ağlasam azıcık

Görüşürüz

ağlama kız oyna bah biz göndereli ne kadan çok oldu biz ağlıyomuyuz sen ağlarsan bizim haykırmamız gerek ağlama bakem bah yolarım heee size çok pis soğuk espri ederim görürsünüz

Sınav stresi ve askerlik stersi ikisi bir arada çok zor oluyor canım anlıyorum seni.
Nişan mı yapacaksınız ne kadar güzel Allah tamamına erdirsin canım

ağlama kız oyna bah biz göndereli ne kadan çok oldu biz ağlıyomuyuz sen ağlarsan bizim haykırmamız gerek ağlama bakem bah yolarım heee size çok pis soğuk espri ederim görürsünüz

Çok pis tırstım yalnız
Tmam tamam ağlamaktan vazgeçtim bak gülüyorum
Neme lazım süpürgenle döversin sonra

güle güle tertommm yine gel

Anladım canım resmen şok a girdim duyunca sesini hiçbirşeyde diyemedim halbuki biriktirdiğim okadar cümlem vardiki hepsi bi anda uçtu gitti

İçim rahatladı canım sağolun
söyleyeceklerini bi kağıda not al, yoksa aradığında hepsi aklından uçuyor, hiç birini söleyemiosun

sınavlarında başarılar canım...
Gözün aydın, Allah tamamına erdirsin inşallah

Sınav stresi ve askerlik stersi ikisi bir arada çok zor oluyor canım anlıyorum seni.
Nişan mı yapacaksınız ne kadar güzel Allah tamamına erdirsin canım

Evet cnm ya bır de karnım agrıyorrrr . Saol cnm yuzuk takma ew de yapalım dedık ama kalabalık oluyor en ıyısı ufak şirin bi salon tarzı tutalım diye düşündük nişandan bi farkı olmıycak ndha ek olarak bir daha nişan yaptırırmıyım askerdn askerm gelınce bılmıyorum ama bı cok kısı daha gerek olmadıgını soyluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…