hayırdır canım çokmu yoruldun sıkıldın
Siz öyle diyorsanız canlar size inanıyorum yoksa kafayı yerim ilk defa böyle bu kadar kötü duyuyorum sesini benim sevdiğim o cıvıl cıvıl ses gitmişti
aynen walla
iyi yapmışsın canım, özledim walla seni, napiyim işte saymaya devam, değişiklik yok başka. Bu yakınlarda aşkıma gitmeyi süpriz yapmayı düşünüyorum bakalım, ama daha düşünce aşamasındayım
aynı eski günlerdeki gibii
şişşşşttt noluo bakiiim, sen su koyuverirsen ben de başlarım bak
benimkinin de sesi kısılmıştı bağırmaktan, bi garip çıkıodu, sanki başkasının sesi gibiydi ilk zamanlar, üzülme canım, oluo öle yani
çok yoruldum canım ya, uykumda geldii :26:
şafak karanlık
452 :98:
24 gün sonra iskenderun
benimkinin de sesi kısılmıştı bağırmaktan, bi garip çıkıodu, sanki başkasının sesi gibiydi ilk zamanlar, üzülme canım, oluo öle yani
öyle canım öyle benimki dağıtım iznine geldiğinde bile hala sesi kısıktı aklına kötü şeyler getirmee
aferimm sanaa, ama ben şaka yapmıorum he, ağlarım dersem cidden ağlarım, ona göreşaka kız ben ağlamam şimdik hem napalım ağlasam gelebilcekmi sankim yok onun için şaka diom
ooo mehtap saymaya bile başlamışsın canım, hoşgeldin bu arada:80:şafak karanlık
24 gün sonra iskenderun
kızlar bende kaçar az işlerimi yapıyım zaman kalırsa gelirim öptüm hepinizi
YouTube - ‪AL KIZINI KOY ÇUVALA SALLA SALLA VUR DUVARA KAYNANA:))))‬‏
giderkende şarkımı koyım oynayın arkamdan ağlayanı duyarsam çok pis yolarım heee haydeeee hoppp göbekleri göreyim
şafak karanlık
24 gün sonra iskenderun
kızlar bende kaçar az işlerimi yapıyım zaman kalırsa gelirim öptüm hepinizi
giderkende şarkımı koyım oynayın arkamdan ağlayanı duyarsam çok pis yolarım heee haydeeee hoppp göbekleri göreyim
Ee şey ben muaf olsam daha şimdi konuştumda içim bi hoş ağlasam azıcık
Görüşürüz
karnımmmmmmmmmmmmmmmmmakşaaaaaaaaaaaam sınavım var bu final haftasıda strese boğuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar birde askerım 6 bucuk aydır ızne gelmedııııııııııııııı her an delirebılırım kapı çalarsa çok özledim çokkkkkkkk. Sınavlardan 2 hafta sonra bütünleme haftası eger bütünlemeyeeeeeeeee kalmassam askerim de o zamanda gelmezseeeeee İZMİRE tatile gidicezzzzzzzzzzz izmirden gelincede nişanımız olucaaaaaaak izin 1 ay şimdiden çok ama çok heycanlıyım
ağlama kız oyna bah biz göndereli ne kadan çok oldu biz ağlıyomuyuz sen ağlarsan bizim haykırmamız gerek ağlama bakem bah yolarım heee size çok pis soğuk espri ederim görürsünüz
güle güle tertommmkızlar bende kaçar az işlerimi yapıyım zaman kalırsa gelirim öptüm hepinizi
söyleyeceklerini bi kağıda not al, yoksa aradığında hepsi aklından uçuyor, hiç birini söleyemiosunAnladım canım resmen şok a girdim duyunca sesini hiçbirşeyde diyemedim halbuki biriktirdiğim okadar cümlem vardiki hepsi bi anda uçtu gitti
İçim rahatladı canım sağolun
sınavlarında başarılar canım...karnımmmmmmmmmmmmmmmmmakşaaaaaaaaaaaam sınavım var bu final haftasıda strese boğuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar birde askerım 6 bucuk aydır ızne gelmedııııııııııııııı her an delirebılırım kapı çalarsa çok özledim çokkkkkkkk. Sınavlardan 2 hafta sonra bütünleme haftası eger bütünlemeyeeeeeeeee kalmassam askerim de o zamanda gelmezseeeeee İZMİRE tatile gidicezzzzzzzzzzz izmirden gelincede nişanımız olucaaaaaaak izin 1 ay şimdiden çok ama çok heycanlıyım
Sınav stresi ve askerlik stersi ikisi bir arada çok zor oluyor canım anlıyorum seni.
Nişan mı yapacaksınız ne kadar güzel Allah tamamına erdirsin canım
güle güle tertommmyine gel
söyleyeceklerini bi kağıda not al, yoksa aradığında hepsi aklından uçuyor, hiç birini söleyemiosun
sınavlarında başarılar canım...
Gözün aydın, Allah tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?