söyleyeceklerini bi kağıda not al, yoksa aradığında hepsi aklından uçuyor, hiç birini söleyemiosun
Evet cnm ya bır de karnım agrıyorrrr . Saol cnm yuzuk takma ew de yapalım dedık ama kalabalık oluyor en ıyısı ufak şirin bi salon tarzı tutalım diye düşündük nişandan bi farkı olmıycak ndha ek olarak bir daha nişan yaptırırmıyım askerdn askerm gelınce bılmıyorum ama bı cok kısı daha gerek olmadıgını soyluyor
Evet cnm ya bır de karnım agrıyorrrr . Saol cnm yuzuk takma ew de yapalım dedık ama kalabalık oluyor en ıyısı ufak şirin bi salon tarzı tutalım diye düşündük nişandan bi farkı olmıycak ndha ek olarak bir daha nişan yaptırırmıyım askerdn askerm gelınce bılmıyorum ama bı cok kısı daha gerek olmadıgını soyluyor
kızlar herkes kednine ii baksın bgnünüzde çbk geçsin şafaklar atsın.yüzlerinizden gülücükler eksik olmasınallaha emanet olun bnde çıkıorum bb:92:
Neyse kızlar ben çıkıyım akşam sınavım var az daha çalışayım ....ŞAFAK 194
kızlar herkes kednine ii baksın bgnünüzde çbk geçsin şafaklar atsın.yüzlerinizden gülücükler eksik olmasınallaha emanet olun bnde çıkıorum bb:92:
Neyse kızlar ben çıkıyım akşam sınavım var az daha çalışayım ....ŞAFAK 194
madem bir yer tutup nişan gibi yapacaksınız, sonradan tekrar nişan yapmanıza gerek yok bence cnm, zaten nişan gibi olacakmış. Boşun masraf etmeyin tekrar tekrar, o parayla evinize birşey alırsınızEvet cnm ya bır de karnım agrıyorrrr . Saol cnm yuzuk takma ew de yapalım dedık ama kalabalık oluyor en ıyısı ufak şirin bi salon tarzı tutalım diye düşündük nişandan bi farkı olmıycak ndha ek olarak bir daha nişan yaptırırmıyım askerdn askerm gelınce bılmıyorum ama bı cok kısı daha gerek olmadıgını soyluyor
evet cnım aynen öyle ama işte askerimin tarfta çağırcak bizim tarafta ev öyle acayıp genıs değil ınsanlar sığar fakat rahat etmeleri de önemliiii geçen gün bi yüzük takmaya gıtdık tanıdığın sıkış sıkış tı ınsan daralıyor...şimdi kucuk şirin bi salon ayarlanıyor.bir de ben elbisemi beyendım bileöyle akla gelmicek şeyler değildi çok özledim seni seviyorum teraneleriydi ama ben öyle bi şoka girdim ki adam iki saniyede bir sesin niye kötü doğru söyle bişi var ne oldu ya demekten adam gibi konuşamadık zaten 1 dk tutmadı toplam konuşmamız oda benim sorularım yüzünden gitti bitti
evet cnım aynen öyle ama işte askerimin tarfta çağırcak bizim tarafta ev öyle acayıp genıs değil ınsanlar sığar fakat rahat etmeleri de önemliiii geçen gün bi yüzük takmaya gıtdık tanıdığın sıkış sıkış tı ınsan daralıyor...şimdi kucuk şirin bi salon ayarlanıyor.bir de ben elbisemi beyendım bileEve çok fazla gıtmez falan dıye dusundum abiye oldugu ıcın tabı gıyen gıyıyo en azından salonda rahatlıkla gıyerm
ben olsam çok yakınları çağrır evde yapardım aile arası bir yüzük takardım canım ama tabi önemli olan senin ne istediğin
allah tamamına erdirsin canımm bencede gerek yok ikinci defa nişana tabi senin gönlünden ne geçiyor bilemem
madem bir yer tutup nişan gibi yapacaksınız, sonradan tekrar nişan yapmanıza gerek yok bence cnm, zaten nişan gibi olacakmış. Boşun masraf etmeyin tekrar tekrar, o parayla evinize birşey alırsınız
Selam kızlar
Benimki aradı tam 52 dakika konuştuk
evet cnım aynen öyle ama işte askerimin tarfta çağırcak bizim tarafta ev öyle acayıp genıs değil ınsanlar sığar fakat rahat etmeleri de önemliiii geçen gün bi yüzük takmaya gıtdık tanıdığın sıkış sıkış tı ınsan daralıyor...şimdi kucuk şirin bi salon ayarlanıyor.bir de ben elbisemi beyendım bileEve çok fazla gıtmez falan dıye dusundum abiye oldugu ıcın tabı gıyen gıyıyo en azından salonda rahatlıkla gıyerm
ooo hadi gene iyisin, gözün aydınSelam kızlar
Selam kızlar
önemli olan senin ne istediğin canım dediğin gibide güzel olur elbisenide seçmişken
Ne kadar güzel baya baya konuşcaklarınızı konuşmuşssunuzdur.
Rahatlamışssındır şimdi.
Ben konuştum şimdi 1 dk bile sürmedi tüm söyleyeceklerim ağzıma tıkandı söyleyemedim
az bişey kalmış mesai bitimine sonra eve gidip dinlenirsin canımm sıcaklarda çalışmak daha çok sıkıyo insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?