- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
incilikommmmmgünaydın kızlar
buluşursun kzım ayyy ne güsel gelio askerin yaaa =) benim ki şubatta geene gelccek =)iyimm tatluuum napim iş çıkmasında yarın Aşkımla rahat rahat bulışıyım diye dua ediyorumm
saolun kızlar çarşamba günü ayrıldık biz kendisi salı günü ya yarın ya hiç dedi misafir geldiğinden çıkamıcağımı söledim ben sölüceğimi söledim dedi sözümden dönmem büyük ant biçtim yemin ettim dedi bende kuzenle çarş.günü bi bahane uydurup çıktık evden geliyorum dedim 1 saatliğine dedim oda 1 saatliğine geliyosan hiç gelme dedi bugün sondu ve bitti benim doğru dediğim insanın nerden bilim yalan ooldğunu ,benim sözüm senettir,şerefimdir dedi bende senin bu kadar basitse bitir o zaman dedim ama sen sözümden dönmem diyorsun bu senin sözün ben 1 saatliğine bile ols ageliyorum ama çekip gidiyorsun bunlar heopsi bir bahane ayrılmak istediğinden kafanda böle bişey tasarladsın dedim ben seni 15 ay bekledim ama sen 1 gün bekleyemediğinden bitirdin senin sevgin bu kadarmış dedim ertesi gün mesaj attım dayanamadım baya konuştuk sonra bana daha mesaj atma dedi ve o gün bugündür konuşmuyoruz
bilmiyorum ama tek istediğim arasın,pişmanım desin bunu çok istiyorum ama affediceğimden değil sadece bunları duymmak istiyorum sonuçta hiç suçum yok facesine hayatta sözler yazmazdı ama hep sözler yazp duruyor acaba hayatında başka biri mi var bilmiyorum sizce geri dööner mi?
Allahın izniyleee Yarın Sabah burdaaa olcakkk babbykeeeemmmkiz yengecimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
seninkimi geldi laaaaaaaaaaaaa
Allahın izniyleee Yarın Sabah burdaaa olcakkk babbykeeeemmm
Çok heycanlıyım birazda stersiyilim karışık duygular içindeyimmm :26:
GOZDEMMMM
hayırlısı olsun burcucum biraz sabret bakalım neler olacak şimdi birşey söylemek için erken diye düşünüyorumsaolun kızlar çarşamba günü ayrıldık biz kendisi salı günü ya yarın ya hiç dedi misafir geldiğinden çıkamıcağımı söledim ben sölüceğimi söledim dedi sözümden dönmem büyük ant biçtim yemin ettim dedi bende kuzenle çarş.günü bi bahane uydurup çıktık evden geliyorum dedim 1 saatliğine dedim oda 1 saatliğine geliyosan hiç gelme dedi bugün sondu ve bitti benim doğru dediğim insanın nerden bilim yalan ooldğunu ,benim sözüm senettir,şerefimdir dedi bende senin bu kadar basitse bitir o zaman dedim ama sen sözümden dönmem diyorsun bu senin sözün ben 1 saatliğine bile ols ageliyorum ama çekip gidiyorsun bunlar heopsi bir bahane ayrılmak istediğinden kafanda böle bişey tasarladsın dedim ben seni 15 ay bekledim ama sen 1 gün bekleyemediğinden bitirdin senin sevgin bu kadarmış dedim ertesi gün mesaj attım dayanamadım baya konuştuk sonra bana daha mesaj atma dedi ve o gün bugündür konuşmuyoruz
bilmiyorum ama tek istediğim arasın,pişmanım desin bunu çok istiyorum ama affediceğimden değil sadece bunları duymmak istiyorum sonuçta hiç suçum yok facesine hayatta sözler yazmazdı ama hep sözler yazp duruyor acaba hayatında başka biri mi var bilmiyorum sizce geri dööner mi?
tamamdır mehtaptaşım düzelttimDuygucum safagim 87 :)
senin ki ne zaman gidio cnmmmBurcucum......
Bencede bir bahane..((
Yengecimm...
Oleyyyyyyyyyy yasasinnnn.. cok sevindim adina laaaaaaaaaaaaaaaaa
a.s cnm iim sen nasılsınselam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?