Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

cnm sen plakalara geldiğin gün ben kavuşmuş ve kocişimle 21gündür aynı havayı solumuş olacağım

inş canım benim inş ben plakalara sende kocişine kavuşursun
kız dur banane bende sevdim torun yaptım aa hemen bozma kanım kaynadı devreyi bilioz bak devremi yakma

Tamam ben kabul ediyorum torunun olmayı devrenin önemi yok

cnm sen plakalara geldiğin gün ben kavuşmuş ve kocişimle 21gündür aynı havayı solumuş olacağım

nireye nireyeee kızzz tertom ben istanbul'a gelirsem zaten istanbul dağılır be anacımmm

bakırköye balık ekmek yemeye ordanda gecelere akıcaz tatlım gel dağıtırız istanbulu valla aşkım kızıo artık 1 günde kır dizini evde otur die adam haklı valla dünde nargileye gitmiştim

kız dur banane bende sevdim torun yaptım aa hemen bozma kanım kaynadı devreyi bilioz bak devremi yakma

HAHAHA
kız niye kandırıyon kendinii
bekle zamanını seninde torunların gelecekk
senin devren kaç oluyo?

Latilokum inş hemencecik geçer zamanda görürsün plakaları
Torunum ya artık kimin olduğu önemli değil en çok gün bende bitmezz..

İnşallah canım darısı başınaaa
benim ve 90/2 devrelerin torunusun sen
dedenim diyen her devreye kanma sen emi cnm

Tamam ben kabul ediyorum torunun olmayı devrenin önemi yok

hehh gel benim torunum gel yafrum sarayım senide kıllı kollarıma senin sevgiye ihtiyacın var şimdik kuzum tabi zeynelimde amcam oluo zati

o kabul etti bikerem yafrum 91/1 im ben kuzum

kız kuş lokumum yirim seni heee ayy canım çekti bah seni görünce aklıma hep lokum gelio zati

Kesin var bişe etkileşiyonuz heralde :27Diyorum var sizde bişe dürtüşüp bi etkileşip geliyonuz aynı anda vereyim benide dürtüverin gelirken :82: :82:
dürtelim cnm yaa, ayıpsın

inşallahhhh

bakırköye balık ekmek yemeye ordanda gecelere akıcaz tatlım gel dağıtırız istanbulu valla aşkım kızıo artık 1 günde kır dizini evde otur die adam haklı valla dünde nargileye gitmiştim
ohhh iyiymiş bee, ordan da beni üsküdar'a bırakırsan gelirim

İnşallah canım darısı başınaaa
benim ve 90/2 devrelerin torunusun sen
dedenim diyen her devreye kanma sen emi cnm

Off offf öyle diplerdeyimki kim dese torunum atacam kollarına kendimi

hehh gel benim torunum gel yafrum sarayım senide kıllı kollarıma senin sevgiye ihtiyacın var şimdik kuzum tabi zeynelimde amcam oluo zati

Çok sevgiye muhtacım anlatamam biraz sevgi biraz ilgi biraz kıllı kol olur yani

Off offf öyle diplerdeyimki kim dese torunum atacam kollarına kendimi [/COLOR]

hoppp sakin ol bakimmm salma kendiniiii
burda teselli edecek hatun çokturrr...

Benimde duyguşum ederdi teselliiiiiiiiiiii
ama şafak azalınca o bile kesmiyoooo
tavan yapıo hasretttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…