Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam tertibimmmmmmmmmm hoşgelsinnnnnnnnnnnnnnnn
şafağın süperrr

hoşbuldum tertibimmm çok saol daha güzel şafaklar senin olsun bu arada bizim torunlar geldilerrrrr

hoşgeldin canım şafağın yakıo

hoşbuldum şekerim darısı tez zamanda senin başına inş.

yeni gelen arkadaşlar yani caaanım torunlarım hepiciniz hoşgeldiniz rabbim hızla attırsın şafaklarınızı

ve sakın unutmayın bir gün gelecek bir gün kalacaak

cadıkazanı bodyyyy yegenım nirdesiiiiiiiiiiiiiiin beni bırakma teeeek sedaaaam kankaaam

Off offf öyle diplerdeyimki kim dese torunum atacam kollarına kendimi

Çok sevgiye muhtacım anlatamam biraz sevgi biraz ilgi biraz kıllı kol olur yani

kıl yok ama pamuktan yaparız anam sen tam yerine geldin ben ne güzel seferim valla merve geldi ona sor anlatsın sana sevgimi

bakırköye balık ekmek yemeye ordanda gecelere akıcaz tatlım gel dağıtırız istanbulu valla aşkım kızıo artık 1 günde kır dizini evde otur die adam haklı valla dünde nargileye gitmiştim

Bizim yerimizede gez eglen

hoppp sakin ol bakimmm salma kendiniiii
burda teselli edecek hatun çokturrr...

Benimde duyguşum ederdi teselliiiiiiiiiiii
ama şafak azalınca o bile kesmiyoooo
tavan yapıo hasretttt

Ben salmayayımda kimler salsın aranızda şafağı en karanlık benim
Bugün konuştum ilk defa sesi berbat geliyordu çok bağırmış
Buralarda o yok canım sıkıyor bunlaıyorum gitmek istiyorum
Bunalımdayım

amin anam eskiyoruz biz bile valla kendimi bir an teyze gibi hissttim

kıl yok ama pamuktan yaparız anam sen tam yerine geldin ben ne güzel seferim valla merve geldi ona sor anlatsın sana sevgimi

Canım benimm sevin beni şafak günü olarak en küçüğünüz benim burda sizler amcalar dedeler olmuşunuz koca koca adamlar olmuşunuz ben minnacık daha emekleyemiyorum bile

Böyle düşünme cnmm
İlk zamanlar zordur evet ama usta birliğine geçtiğinde herşey daha iyi daha rayına oturmuş olucak inan bana
Kendini yıpratma üzme sen aşkına lazımsın.. onun senin iyi sesine moraline çok ihtiyacı olduğu zamanlar bunlarr

Canım benimm sevin beni şafak günü olarak en küçüğünüz benim burda sizler amcalar dedeler olmuşunuz koca koca adamlar olmuşunuz ben minnacık daha emekleyemiyorum bile

severiz bebem yaa ayıp ettin hee bak amcam burda dedim yok benimde az farkla sıyırdık dedeyi

amin canım inşallaaaaahhhhh
evet evet geldilerr...
bu arada nabersin? nasıl gidiyor?

nasıl olayım durum baba yatar şafak atar işte

bu lafı yeni öğrendim şafak az kalınca öyle deniyormuş

bizde ana yatar şafak atar diyelim bari:86::86:

yazdıklarımdan az çok anlamışsındır durmumu durum sen nasılsın canım?

amin anam eskiyoruz biz bile valla kendimi bir an teyze gibi hissttim

maşallah sedacım ya çabuk adapte oldun teselli bile ediyorsun yeni hatunları kocaman nazar boncuğu sana hep böyle ol canım

amcamm dayımm yafrumm bodyy geldim kankam len gel yamacıma aanamm özledim seni kuşum len 2 gündür yoğunsun minnoşşş

ayy sorma ay sonu hesap planı cıkarıom canuuum
sen yıne nereye gıdıon abkım kır bacagını otur evdeee bak senı doverıııım heeeeee fatıhede solerım

Sağol canım benim
Sesim okadar titrediki kendimi zor tuttum
Çok acele konuştum 1 dk bile sürmedi seni seviyorum bile diyemedim tutuldum

Biliyorum benim iyiliğime ihtiyacı var ama çok duygusal biriyim herşeye ağlayabilirim ne yapacağım bilmiyorum canım

saol canım ağlayıp sızlamakla şafak bitmio onu anladım devamı geldi çok şükür iyiyim bomba gibinim

aynen bende dun gece ogrendım askım nasılsın dedım cevaap şafak atar baba yatar dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…