Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Yürü bee kim tutar seni tertipp
bende bayılıyorum bu sözee
valla iyi görünüyosun cnmm maşallahhh
bende iyi şükür işte 8gün sonra 99 diyicem onu bekleye bekleye bi hal oldum... Onun haricinde herşey aynı iştee

bende bende bende 27 gun sonra 99 DİCEEEM

nbr buarada nasılsın

saol canım ağlayıp sızlamakla şafak bitmio onu anladım devamı geldi çok şükür iyiyim bomba gibinim

çok harika bi tespit sedacım brawoooo valla askerin çok şanslı

aynen bende dun gece ogrendım askım nasılsın dedım cevaap şafak atar baba yatar dedi bana

naber mervecim nasıl gidiyo şafak attır bakiim bi

oooh yedik bitirdik lokumum ya maşallah bize darısı burdaki tüm güzel hatunlaraa

hazırlıklarda var mı gelişme?

Yalnız bırakmayın ozaman sıyırmaya az kaldı

oy oy oy canım torunum benim seni hiç yalnız bırakır mıyız istediğin zaman çık gel derdine derman oluruz biiizzz

Sakın canımmm sakınn telde ağlama
sana dediğime bakma bende zamanında çok ağladımm....
Ama bu sevdiğini üzmekten onun orda moralini bozmaktan başka bi işe yaramıyorr...
Bende çok duygusalım.. heran herşeye ağlayabilirim.. Ama nişanlımla konuşurken kendimi tutmayı zorlayıp ağlamamayı öğrendimm...
sende böyle yap.. İkiniz içinde daha iyi olurr...
ve sabırrr...

aynen bende dun gece ogrendım askım nasılsın dedım cevaap şafak atar baba yatar dedi bana

devooooooooooooooooooooooo

Son düzenleme:
sen var ya seeen ah ahhhhh tam sopalık olmusun hıc koca sozu dınlemıon ben sana pazar gunu ne dedım gezmeyı azalt demedım mı

ben gezemıom yaa kıskanıom

cumartesiydi o bebem beynin sulandı gene kocişim bidahaki buluşmada döf beni doya doya ananla beraber

safak 127
27 gun sonra 99 dıyecem sukur ben ıyım canım yanına gıde gele yıyoz safaga en fazla ayrı kalMAMIZ 2 ay

devooo gecmıs sayfalara bak sana nbr dedım ben 27 gun sonra 99 dıycem dedım cevap vermedın kafama vurma len aptal olcaam

İnan kendimi çok tuttum bugün sesim öyle titrediki iyikide fazla konuşmadık yoksa ağlardım yapamadım.
Çizgi filmde bile ağlıyorum ben kaldı o arayınca kendimi tutmak ilk günlerin yoğunluğuda var tabi belki bir iki ay sonra böyle olmaz alışırım ama şuan aşırı duygusalım canım sabır sabır hepimize sabır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…