severiz bebem yaa ayıp ettin hee bak amcam burda dedim yok benimde az farkla sıyırdık dedeyi
ayy yok san aklına sahip ol, kk nın delileri yeter zatenBeni titretin siz gelirken burda tek başıma kalıyorum ben konuşup ben diliyorum olmuyo zaten saate baka baka kafayı yicem kk ya bi deli kazandırmayalım
inşallah canımhoşbuldum deryacımmm çok teşekkürler darısı tez zamanda başına olsun inşallah
Allah kurtarsınnnMalesef yeni düstümm
allah kurtarsın ozman ayy allah kavuştursun yani
ayy sorma ay sonu hesap planı cıkarıom canuuum
sen yıne nereye gıdıon abkım kır bacagını otur evdeee bak senı doverıııım heeeeeefatıhede solerım
nasıl olayım durum baba yatar şafak atar işte
bu lafı yeni öğrendim şafak az kalınca öyle deniyormuş
bizde ana yatar şafak atar diyelim bari:86::86:
yazdıklarımdan az çok anlamışsındır durmumu durumsen nasılsın canım?[/B]
ayy yok san aklına sahip ol, kk nın delileri yeter zaten
kuzu gene çağlayla çıkıoruz len az kafa dağıtıyım dün yetmedi yaaa
Yürü bee kim tutar seni tertipp
bende bayılıyorum bu sözee
valla iyi görünüyosun cnmm maşallahhh
bende iyi şükür işte 8gün sonra 99 diyicem onu bekleye bekleye bi hal oldum... Onun haricinde herşey aynı iştee
saol yeğen sende iyiki geldindedelerim amcalarım iyiki varsınız
saol canım allah sizede nasip etsinMaşallahh süper bi enerjin varr
Saol bu arada :)
saol canım ağlayıp sızlamakla şafak bitmio onu anladım devamı geldi çok şükür iyiyim bomba gibinim
aynen bende dun gece ogrendım askım nasılsın dedım cevaap şafak atar baba yatar dedi bana
Yürü bee kim tutar seni tertipp
bende bayılıyorum bu sözee
valla iyi görünüyosun cnmm maşallahhh
bende iyi şükür işte 8gün sonra 99 diyicem onu bekleye bekleye bi hal oldum... Onun haricinde herşey aynı iştee
Yalnız bırakmayın ozaman sıyırmaya az kaldı
Sağol canım benim
Sesim okadar titrediki kendimi zor tuttum
Çok acele konuştum 1 dk bile sürmedi seni seviyorum bile diyemedim tutuldum
Biliyorum benim iyiliğime ihtiyacı var ama çok duygusal biriyim herşeye ağlayabilirim ne yapacağım bilmiyorum canım
aynen bende dun gece ogrendım askım nasılsın dedım cevaap şafak atar baba yatar dedi bana
sen var ya seeen ah ahhhhh tam sopalık olmusun hıc koca sozu dınlemıon ben sana pazar gunu ne dedım gezmeyı azalt demedım mı
ben gezemıom yaa kıskanıom
tımam tatlım bırakmayızYalnız bırakmayın ozaman sıyırmaya az kaldı
safak 127çok harika bi tespit sedacım brawoooo valla askerin çok şanslı
naber mervecim nasıl gidiyo şafak attır bakiim bi
oooh yedik bitirdik lokumum ya maşallah bize darısı burdaki tüm güzel hatunlaraa
hazırlıklarda var mı gelişme?
oy oy oy canım torunum benim seni hiç yalnız bırakır mıyız istediğin zaman çık gel derdine derman oluruz biiizzz
saol yeğen sende iyiki geldin
oy oy oy canım torunum benim seni hiç yalnız bırakır mıyız istediğin zaman çık gel derdine derman oluruz biiizzz
tımam tatlım bırakmayız
cumartesiydi o bebem beynin sulandı gene kocişim bidahaki buluşmada döf beni doya doyaananla beraber
tımam tatlım bırakmayız
Sakın canımmm sakınn telde ağlama
sana dediğime bakma bende zamanında çok ağladımm....
Ama bu sevdiğini üzmekten onun orda moralini bozmaktan başka bi işe yaramıyorr...
Bende çok duygusalım.. heran herşeye ağlayabilirim.. Ama nişanlımla konuşurken kendimi tutmayı zorlayıp ağlamamayı öğrendimm...
sende böyle yap.. İkiniz içinde daha iyi olurr...
ve sabırrr...
devooooooooooooooooooooooo
Sakın canımmm sakınn telde ağlama
sana dediğime bakma bende zamanında çok ağladımm....
Ama bu sevdiğini üzmekten onun orda moralini bozmaktan başka bi işe yaramıyorr...
Bende çok duygusalım.. heran herşeye ağlayabilirim.. Ama nişanlımla konuşurken kendimi tutmayı zorlayıp ağlamamayı öğrendimm...
sende böyle yap.. İkiniz içinde daha iyi olurr...
ve sabırrr...
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?