miiyeebaaaaşekerrlüükkleriimmm benimmmm
79 KİLİSEEE SELAMMM YOLAA devam diyelimm durmakkk yokkk
:92::92::92::92::92:
merhaba kızlaar nasılsınız bugün konuşamadık kötüyüm ben
Sağol canım iyiyim desem yalan olur o gelmeden iyi olamam benben konustum 3 kere ama yetmiyo yetmio yetmiooooo onsuz hayat hiç çekilmiyo
çok haklısın hiç çekilmiyo öyle boşluktayım ki ben debi de sesini duyamayınca dönüp duruyorum evde sabahtan beri dua edip sabretmekten başka çaremiz yok tatlım senin de daha yeni gitmişti sanırım dimi benim 451 daha şafak
çok haklısın hiç çekilmiyo öyle boşluktayım ki ben debi de sesini duyamayınca dönüp duruyorum evde sabahtan beri dua edip sabretmekten başka çaremiz yok tatlım senin de daha yeni gitmişti sanırım dimi benim 451 daha şafak
evett canım benimkide yeni şafağımız aynı senle arkadasım şafak malesef 451 şuan inan bunu yazarken aglıyorum akıyor göslerimden yaslar...ama ne kadr güsel ki biribirimze kader ortaklıgı yapabiliyors ayrı yerlerden ayrı şehirlerden ..
baktım profiline ankara da yasıyormussun canım ankarayı okuyunca daha da bi kötü oldum aşkım orda asker benim ayın 24ünde gidicem yemin törenine llah nasip ederse etimesgutt
senin ki nerde asker
evet canım burdaki arkadaşlarımın desteğini hiç unutmıcam bu şafak 0 olduğunda bile burdaki herkesin değeri apayrı kalıcak gözümde çünkü senin gibi olmayanlar seni hiç anlamıyor..burdaysa herkes birbirine destek oluyor bu çok güzel bi durum.ben de olur olmadık yerlerde ağlıyorum hepimiz için her şey çokçok güzel olsun 450 gün sonra da başka dertlerimizi heycanlarımızı paylaşalım inşallah
inanamıyorum kendimi bugune kadar gene biraz dayanıklıydım ama bugun cok fenayımm bogazımda kocaman bi düğüm var hissediyorum sürekli telefona bakıyorum belki aradıda duymadım halbuki ona imkan yok boynumda asılıyor telefon heryerde yanımda ..evet canım benim çok güsel söyledin burda herkes üsgünde olsa birbirinin derdine ortak oluyor motive ediyor şafak dogan güneş yazacagım zaman herkesi öpmek tek tek kucaklasmak istiyorum biz buralara geldik diyee
aay kıyamam ya etimesgut çok yakın bana ben de ordan gelip geçerken hep burağım buraya düşse diye dua ediyorum :) benimki çanakkalede tatlım inşallah usta birliği ankara ya da yakın biyer olur
aynen ya bunu bi mesajımda ben de sölemiştim şafak bittiğinde hepinizi kucaklamak istiyorum kızlar diye:) sıkma canını bitanem şunu düşün ankarada askerlik gerçekten zor olmuyo sevgilin rahat hem aramış da kaç kez daha arar akşama kadar yemin töreni dağıtım izni derken geçicek hem belki istanbula ya da yakın biyere düşücek her hafta sonu görceksin.benim de sevgilim istanbullu biliyomusun sen de ordaymışsın :)
evet ya çok mutlu oldum ne güzel ortak yanlar çıktıişe bak canım ya ne kadar ortak yanımız varmıs senle istanbul / ankara / çanakkale allahın işi işte şimdi senle burda sohbet etmekte varmıss tamam anlastık ben askerini sana yollim ankaraya sende bna yolla orda buraya memedimi
evet ya çok mutlu oldum ne güzel ortak yanlar çıktı
hep dua edelim tatlım inşallah 70 gün sonra çok güzel yerlere çıksın askerlerimiz burda paylaşalım
ben yemin törenine gitmeyi çok istiyorum ama çanakkale çok uzak napcam bilmiyorum
evet ya çok mutlu oldum ne güzel ortak yanlar çıktı
hep dua edelim tatlım inşallah 70 gün sonra çok güzel yerlere çıksın askerlerimiz burda paylaşalım
ben yemin törenine gitmeyi çok istiyorum ama çanakkale çok uzak napcam bilmiyorum
evet ekledim ben seni arkadaş olarak kabul etmek istersen eklersin canım benimm...
Kendimi sana çok yakın hisseetim şimdi şafaklarda aynı yarın 450 dicez düzel dimi :13:
Ankara / çanakkale arası 10 saat kadar bişi canım keşke gidebilrsen inan çok isterimm..
İstanbul / ankara da 6 saat falan sürüyomus gidicem bende bakalım gece biner sabah oraya cıkarım
Bu arada ismini öğrenebilir miyim canım ? ben genelde isimleri soruyorum hitap edebilme rahatlıgı acısından
ankara istanbul arası yakın allahtan canım:)
ben de gidebilmek için elimden geleni yapıcam.ismim gizem tatlım şimdi kabul ediyorum seni ben de çok yakın hissettim ve çok memnun oldum tanıştığıma
evet aştide inceksin canım ordan tam önünden yok minübüs ama biraz yürüceksin eskişehir yoluna çıkcaksın kime sorsan gösterirler zaten.ordan etimesgut zırhlı birlikler diye bi sürü minübüs otobüs geçer önünde de indirirlerCanım benim sorayım sana hazır ankara lı bulmusken ben şimdi otogardan inicem sanırım aşti diyolar oraya ..orda etimesguta giden minibüsler mi var ya da / otobüs ...
ona daha soramadım detaylı zaten zaman kısıtlı oluyor telde bunları sorup zaman kaybetmek istemiyorum gerçi abisiyle gidicem ama bi sorayım dedim sana
evet aştide inceksin canım ordan tam önünden yok minübüs ama biraz yürüceksin eskişehir yoluna çıkcaksın kime sorsan gösterirler zaten.ordan etimesgut zırhlı birlikler diye bi sürü minübüs otobüs geçer önünde de indirirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?