kader arkadaşıyız yasemincim :) sabahtan beri geziniyodum öle bunalımda şimdi senle tanışmak yüzümü güldürdü gidiyim de ders çalışıyım akşam sınavım var tatlım gece şafak attırmaya geliriz:)İnşallah gidebilirsin canım benim bol bol fotograf cekersiniz sonra kalan aylarda onlara bakar en azından bi nebze olsun ferahlamıs zaman geçirirsin..bende öyle yapmayı düşünüyorum..çok merak ediyorum onu kamuflaj içerisinde..
Allah razı olsun canım benim inan bende çok memnun oldum seni tanıdıgıma gizemcim :)
yeni keşfettik birbirimizi hersey tamamen aynı şafakların aynı olması ayrıca sevindirdi beni aynı zaman da kavusucas inşallah bitanemm..
kader arkadaşıyız yasemincim :) sabahtan beri geziniyodum öle bunalımda şimdi senle tanışmak yüzümü güldürdü gidiyim de ders çalışıyım akşam sınavım var tatlım gece şafak attırmaya geliriz:)
iyi bak kendine üzülme ağlama sakın
Şafak karanlıkdaha 2 ay oldu gideli ama yanımda tuzlada :)))) cumartesi günleri görüşüyoruz :))) Asteğmen olarak yapacağı için 12 ay yapacak 1 ay sonrada kura çekilcek nereye düşerse artık şansımız (
şişşşşt ben varım uleyyynnnkimsecikler yoookk
Şafak 273 :26:
bizi adamdan saymıomusun yaw:26:Amaann bugün burlara kimse uğramıyor ne oldu bu millete
Ben kimlere ağlayayım şimdi
Şafak 456
iyiyim tatlım, senden naber? 2 gündür topiğişereflendiriosun bakıorum dacanımm naberr
iyiyim tatlım, senden naber? 2 gündür topiğişereflendiriosun bakıorum da
işte geldim burdayım
evet canım çok kaçak oldum, işten kaytarıorumm
hoşgeldin yawruu
ewet telepatik olarak çağırdım cadıyı, o da geldiişte geldim burdayım
bizi adamdan saymıomusun yaw:26:
işte geldim burdayım
ewet telepatik olarak çağırdım cadıyı, o da geldi
Stillex bak ağlayacak adam arıodun, bitane daha geldi
boşver yaa, iş güç... bunlar fani şeyler tatlım yaaevet canım çok kaçak oldum, işten kaytarıorumm
Ama ben seni görmedimki aşşağıda birtek benim adım vardı
Hoşgeldin dedem
boşver yaa, iş güç... bunlar fani şeyler tatlım yaa
hoşbulduk torunum
Ne yapasınız nasılsınız görüşmeyeli :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?