Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kader arkadaşıyız yasemincim :) sabahtan beri geziniyodum öle bunalımda şimdi senle tanışmak yüzümü güldürdü gidiyim de ders çalışıyım akşam sınavım var tatlım gece şafak attırmaya geliriz:)
iyi bak kendine üzülme ağlama sakın

Tamam canım allah kolaylık versinn öpüyorum seni arkadasım
Görüşürüz akşam evettt bir gün daha karalarızz :))) hasret bi yana buda cok zevkliii bir gün daha bitiyooooorrrr

Şafak karanlık daha 2 ay oldu gideli ama yanımda tuzlada :)))) cumartesi günleri görüşüyoruz :))) Asteğmen olarak yapacağı için 12 ay yapacak 1 ay sonrada kura çekilcek nereye düşerse artık şansımız (

Canımmm 2 ayı devirmişsiniz önce bunun için tebrik ederimm..bizde daha 1 ay bile yok ((
e görüşüyorsunuz buda güzell tadını çıkar...bizde böle şansta yok...12 ay yapcak daha ne arıyosun :)) bizde seçimden sonra düşsede 12 ay olsa en azından diyoruzz..burdan da yırttın
umarım güzel rahat bi yere düşer...rahat rahat şafak sayarsın tamam mı canım...şükret haline..bizden kat kat ii durumunn..Allah kavuştursun tatlım

Amaann bugün burlara kimse uğramıyor ne oldu bu millete

Ben kimlere ağlayayım şimdi

Şafak 456

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…