Kızlar yaa
dün akşam fal baktı komşu.. seninkiyle işiniz olmıcak dedi.. başkası giricek senin hayatına dedi.. o kişiyle çok mutlu olucaksın buna bakıp ben buna mı üzülmüşüm diceksin dedi
dogruya dogru olcak olan bişiy bu dediklerin canım ooof sabretmek gerek ama günler gözümde büyüyo bilmiyorum ....şurdan bi bakıyorum da ohooooooo taaaa seneye gelcek:18::18:
yok yok şık olmuşsun beğendim bentam şekli belli olmuo tatlım fotoda.. üstü biraz dökümlü gelio.. amann napıymm bu kadarı yeter
Sen iböyle alayım o zamanduyguşş bana bikaç kitap önersisinde bulunurmusun...
haftasonları canım çok sıkılıyorrr...
aynen canım benimde günler gözümde büyüyor valla.. ama geçicek başka yolu yok sağsalim kavuşcaz inşallah askerlerimizeönce 300 leri gelmeyi düşün canım sonra 200 100 devamı gelir zaten :) benimde şafak 355 200leri bekliyorum bende :) :)
fala inanma falsız da kalma demişler incimm
çok takma bencee....
banada neler neler çıkıyo fallarda da daha olanı hiç yokk
Biten : 352
Kalan : 108
Ha gayret aşkım az kaldı vuslatımızaa:16
slm kızlar nasılsınız bakalım?
kendi adıma bu sabah iyiyim canım tşkkürler,sen nasılsın ?
selam canım iyidir sen nasılsın?
biizimde tam tersi gibi birşey
kızlarrrrr nasılsınız bakalımmmmm hepinizee kucak dolusu sevgi ve şefkat yolluyorum ki kendinizi iyi hissedin
hadi bakalım güzel asker yarenleri moralleri bozmak yok tam gaz şafakları attırmaya devam....
bitecek bitmeye mahkummmmmve veeee şafak 273
kızlarrrrr nasılsınız bakalımmmmm hepinizee kucak dolusu sevgi ve şefkat yolluyorum ki kendinizi iyi hissedin
hadi bakalım güzel asker yarenleri moralleri bozmak yok tam gaz şafakları attırmaya devam....
bitecek bitmeye mahkummmmm
ve veeee şafak 273
Allah iyilik versin canım..ben de iyiyim çok şükür..çeyiz hazırlıkları başladı benimde..slm Cnm.. ben iyi gibiyim şükür
senden naber?
Slm cnm hoşgeldnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?