Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

zırlayınca tsk onları geri göndermio malesef, öle olaydı burdakilerin hiçbirinin sevdiceği askerde olmazdı heralde
topluca ağlarsak gönderirler mi acaba:26:

Denemedikki acaba topluca zırlama eylemi yapsak geri gönderirlermiki heç belli olmaz yani

Bence şu kadınların zırlamalarını susturun ne istiyorlarsa verin derler
bence de, walla ben bile dayanamam heralde o kadar zırıltıya
zaten hiç zırlayasım da yok dün akşamdan beri, ağlayıp rahatlamak istedim ama beceremedim... Ve galiba askerim gittiğinden beri ilk kez kafam başka birşeyle meşguldü:26:

Öylemi bende bir meşkuliyet bulsam kendime şu saate ve telefona bakmaktan gözümü bir alabilsem bi ilgimi başka birşeye yoğunlaştırabilsem başım çatlıyor iki gündür.

yanına gıdıom ya sımdık 10 hazıran bunun dogum gunu ona cıkolata yaptırdım harflerden ustunde ıyıkı dogdun yazıyor.

bırde defter yaptım kendım gunluk gıbı ajanda seklınde resımler
sıırler
mektuplar
ne ararsan var
yanı
bunu kargoluycam cumartesı gunu onun orda bır arkadasınn dukyanına ama solemıycem tabı o cocukta solemıcek pazar gunu oylesıne gıtmıs gıbı yapıcam zeynele ve oda dıcekkı sana kargo var bende tabı kıskanclık yapcam az kımden fılan dıe sonra accak bakcak benden

yanına gıdıom ya sımdık 10 hazıran bunun dogum gunu ona cıkolata yaptırdım harflerden ustunde ıyıkı dogdun yazıyor.

bırde defter yaptım kendım gunluk gıbı ajanda seklınde resımler
sıırler
mektuplar
ne ararsan var
yanı
bunu kargoluycam cumartesı gunu onun orda bır arkadasınn dukyanına ama solemıycem tabı o cocukta solemıcek pazar gunu oylesıne gıtmıs gıbı yapıcam zeynele ve oda dıcekkı sana kargo var bende tabı kıskanclık yapcam az kımden fılan dıe sonra accak bakcak benden

Bu çok ilginç bir fikirmiş :44:
Çok mutlu olacağı kesin

Öylemi bende bir meşkuliyet bulsam kendime şu saate ve telefona bakmaktan gözümü bir alabilsem bi ilgimi başka birşeye yoğunlaştırabilsem başım çatlıyor iki gündür.
Benimki pek hoş bir meşguliyet durumu değildi cnm, ama sen güzel güzel bişeylerle ilgilenip kafanı dağıtabilirsen güzel olur tabi

wayy bee romantik şey seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…