zırlayınca tsk onları geri göndermio malesef, öle olaydı burdakilerin hiçbirinin sevdiceği askerde olmazdı heralde
topluca ağlarsak gönderirler mi acaba:26:
bu kadar kadının ağlamasına dayanamazlar heralde yaaaDenemedikki acaba topluca zırlama eylemi yapsak geri gönderirlermiki heç belli olmaz yani
bu kadar kadının ağlamasına dayanamazlar heralde yaaa
bence de, walla ben bile dayanamam heralde o kadar zırıltıyaBence şu kadınların zırlamalarını susturun ne istiyorlarsa verin derler
bence de, walla ben bile dayanamam heralde o kadar zırıltıya
zaten hiç zırlayasım da yok dün akşamdan beri, ağlayıp rahatlamak istedim ama beceremedim... Ve galiba askerim gittiğinden beri ilk kez kafam başka birşeyle meşguldü:26:
zırlayınca tsk onları geri göndermio malesef, öle olaydı burdakilerin hiçbirinin sevdiceği askerde olmazdı heralde
ayyy ne süprüzü ne süprüzüüü, merak ettüümm:26:
ayyy ne süprüzü ne süprüzüüü, merak ettüümm:26:
yanına gıdıom ya sımdık 10 hazıran bunun dogum gunu ona cıkolata yaptırdım harflerden ustunde ıyıkı dogdun yazıyor.
bırde defter yaptım kendım gunluk gıbı ajanda seklınde resımler
sıırler
mektuplar
ne ararsan var
yanı
bunu kargoluycam cumartesı gunu onun orda bır arkadasınn dukyanına ama solemıycem tabı o cocukta solemıcek pazar gunu oylesıne gıtmıs gıbı yapıcam zeynele ve oda dıcekkı sana kargo var bende tabı kıskanclık yapcam az kımden fılan dıesonra accak bakcak benden
Benimki pek hoş bir meşguliyet durumu değildi cnm, ama sen güzel güzel bişeylerle ilgilenip kafanı dağıtabilirsen güzel olur tabiÖylemi bende bir meşkuliyet bulsam kendime şu saate ve telefona bakmaktan gözümü bir alabilsem bi ilgimi başka birşeye yoğunlaştırabilsem başım çatlıyor iki gündür.
wayy bee romantik şey seniiiiyanına gıdıom ya sımdık 10 hazıran bunun dogum gunu ona cıkolata yaptırdım harflerden ustunde ıyıkı dogdun yazıyor.
bırde defter yaptım kendım gunluk gıbı ajanda seklınde resımler
sıırler
mektuplar
ne ararsan var
yanı
bunu kargoluycam cumartesı gunu onun orda bır arkadasınn dukyanına ama solemıycem tabı o cocukta solemıcek pazar gunu oylesıne gıtmıs gıbı yapıcam zeynele ve oda dıcekkı sana kargo var bende tabı kıskanclık yapcam az kımden fılan dıesonra accak bakcak benden
bu çok ilginç bir fikirmiş :44:
çok mutlu olacağı kesin
benimki pek hoş bir meşguliyet durumu değildi cnm, ama sen güzel güzel bişeylerle ilgilenip kafanı dağıtabilirsen güzel olur tabi
Wayy bee romantik şey seniiii
öfff sıkıldım ben be ruhum daraldı çok sıkıştım ruhum daralınca yerim dar
oooooooooooo selammm, şafak bitmeden karşılaştıkselam gençlik :80::80: ŞAFAK: 192
oooooooooooo selammm, şafak bitmeden karşılaştık
gel halay cekek :87::87::87::87::87: Tiriliililiilililiil
oooooooooooo selammm, şafak bitmeden karşılaştık
çekelim bide apachi dansı yapalım
daha çok karşılaşırız bu şafak bitmezzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?