Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Görcezmi o günleri kuzum bizde torunlarımız dicezmi çok istiyorum ya bitsin şu şafak burda şafağı en çok ikimiziz ahh ahh

rica ediyorum canım arkadaşlarım bunlar teselliden çok yaşayacağınız gerçekler durun ben size salya sümük ağlayarak yazdığım mesajları bulayım da zıcık daha gülün

Bul canım benim bul bugünde konuşamadım bildiğin stres doluyum

kızlar aslında mayısta yani yaz gunu gittiği için üzülüyodum ya ..
bosverin daha ii olmus yaz gunu gitmeleri bu ilk günleri zor günleri yazın sıcagında uzun günlerde atlattık mı gerisi gelir..çivi çiviyi söker ...baslangıc zordur..hem kış bana hüzün veriyor mahvediyo o aylarda duruma biraz daha ayak uydurms olucas zaman da geçivercek :))

hooopp yaz gelcek hooopp aşkımız gelcek :))

Bu kadar kolaymı canım benim inanmak istiyorum bu yazdıkların şıp diye geçsin zaman istiyorum :97:

Bu kadar kolaymı canım benim inanmak istiyorum bu yazdıkların şıp diye geçsin zaman istiyorum :97:

Bunları yazan bennn ama aynı şeyleri senin gibi hisseden de ben..
arada geliyor öyle ne bileyim geldiği anı düşününce yazıorum böle..sonra küsüyorum gene aylara günlere

kızlar bunu 02/02/2010 da yazmışım

merhaba kızlar.uzun süredir gelemiyorum.ama güzel haberlerle geldim.nişanlım bana süpriz yaptı.acemilik75 gün demişti.meğer 1 aymış.geldiiiii.bir hafta gezdik.dün gece usta birliğine gönderdim.usta birliğide çok şükür iyi gibi bakalım. şafakta baya ilerlemiş 300 lere son 18 :)

her aksam 8 bucuk 9a dogru arıyorr ama çok sıra bekliyor kıyamam ya allahım inş. çok sıra yoktur arasııınnn.. aslında bugun 3 kere konustum şükrediyorum ama yetmio

bi görim onu böle öpcem

ayyyy kıyamam canım benim yaaa...bak ne güzel 2 ayın kalmıs canımm duygulandım valla okuyunca inan...en güzel dualarım senin olsun canım kavusun emi :)

31/05/2010

bakın daha eskisini bile buldum

hoşbuldum canım.evet hasretin bağrına yeni düştük düşmesine ama baya bi dokundu şimdiden ama şafak 450miş turkbayragi

bakın kızlar bu da gönderdikten 5 gün sonra yazılmış geçen sene bugün yazmışım

şafak olayını anlamış değilim 1 hafta oldu silüs alalı yine de 450 mi şafağımız canım?bilmiyorumkismile

ayyyyyy konustum konustum kızlar kalbim nasıl atıyor anlatamam titriyorum çok güzel konustukk nasıl kostum telefona anlatamam diyoo eğitimi bitmiş ooff kıyamam askıma ya

pişt bak bigün daha geçti alcamm kıs seni dedi
ayyyy aaaaskımmmmm çok seviyorum seniiiiiiii

hadi hemen ararsın sizinkilerde konusun inşallah ararlarrrr

Ay canım benim adına ne kadar sevindim anlatamam.

Benim telefon çalmadı bugün :97:

Baslarda baslarken nekadar karanlikti safagimiz...
Dipsiz bir kuyuya giriyormus gibi, karanlik bi tunelin baslangici gibi...
Acaba isigi nezaman görücegiz, görebilecekmiyiz...
Nasil dayanacagiz, bütün bu zorlugu yenebilecekmiyiz...
Bitirebilecekmiyiz safagi, safak bizi bitirmeden...
Sabredebilecekmiyiz sesini duymadigimiz zamanlar...
Hayat bizi nasil bi noktaya sürükliyecek...
diye BIRSÜRÜ ENDI$E...

Mecburduk göndermeye... isterse sonsuz endiseler olsun...
Safak gözümüzde dag gibi görünsede...
Pes etmeyip sabirli olmaliydik...
Tek kendimiz icin degil, askerimiz icinde...
Yoksa nasil güc verebilirdik... nasil destek olurduk...

O orda bizde uzaktayken... bizde sanki yapa yalniz kalmistik...
Okadar insan etrafimizda varken, okadar insan icindeyken... yapayalniz...
Cünkü bizi anlamiyorlardi... cünkü neler hissettigimizi bilemezlerdi...
cünküüüü ates düstügü yeri yakar... anca dertli anlar dertlinin halinden...

460gün, 15ay nekadar uzun bi zaman oldugunu,
Hergün 12yi bekleyip safagin atmasini beklemek ne demek kavrayamazlardi...
En azindan bizim kadar degil...
Nerden bilebilirlerki yasamadan, askere göndermeden...
Paylasamazdik icimizdekileri istedigimiz sekilde...
Belki bu yüzdem icimize atar yada icimize kapanirdik...

TAKi BIRGÜN BURAYI BULANA KADAR.....
Buradaki sicakligi, arkadasligi, paylasimi görene kadar...
Artik yalniz degildik dertlerimizle...

bu da bizim şafakçı süper hatunumuz susu nun yazdığı harika cümleler

31/05/2010

hoşbuldum canım.evet hasretin bağrına yeni düştük düşmesine ama baya bi dokundu şimdiden ama şafak 450miş turkbayragi

Bunları okuyunca daha da bi umutlandım canım benim ya :))
Üzülme yasemin diyorum kendi kendime özledin evet ama kavusmak için gün sayıyosun geldikten sonra daha beklemek yok diyorum ..birazcık mutlu oluyorummm...telefonda konusması çok mutlu etti beni..

evett ikimizin şafağı aynı..çok belli oluyo durumumuz zaten topic te ikide bir oflayıp pufluorus
şafagı az olanlar moral veriyolar sagolsunlar ama kıyamam onlar da beklioo

Daha toy olduğumuz yazılarımızdan belli zaten
Bunları yazan bennn ama aynı şeyleri senin gibi hisseden de ben..
arada geliyor öyle ne bileyim geldiği anı düşününce yazıorum böle..sonra küsüyorum gene aylara günlere

Ahh aylara küsmek çare olsaydı :97:

31/05/2010

Senin o hallerinde şimdi kendimi görüyorum canım benim bizde aynı haldeyiz şimdi

ayyyy kıyamam canım benim yaaa...bak ne güzel 2 ayın kalmıs canımm duygulandım valla okuyunca inan...en güzel dualarım senin olsun canım kavusun emi :)

hepimiz kavuşalım inşallah canım

oleeeyy hadi gözün aydın canım

Ay canım benim adına ne kadar sevindim anlatamam.

Benim telefon çalmadı bugün :97:

çalar canım senin de çalar az sonra

kızlar bana musade
öpüyorum hepiciiinizi iyi bakın kendinize iyi akşamlaaaaaar

Resmen duygularımıza tercüman olmuş arkadaşımız.Burasıda olmasa iyiden bunalrdım ben kendi adıma iyiki varsınız canlar kim anlardı halimden yoksa

çalar canım senin de çalar az sonra

kızlar bana musade
öpüyorum hepiciiinizi iyi bakın kendinize iyi akşamlaaaaaar

Sağol canım herşey için iyi akşamlar sanada

Sağol canım benim inanıyorum hepinizin samimiyetine..birbirimizi görmesekte yüreğimiz aynı şeylere ortakk

İnşallah arar canım benim inşallahhhh

Aynı acıyı çekiyoruz bizi bizden iyi kimse anlayamaz.İnş canım bekliyorum telefon başında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…