nolduuu looooooooooo?öfff sıkıldım ben be ruhum daraldı çok sıkıştım ruhum daralınca yerim dar
evet karşılaştık kaç senin şafak ne kadar kaldı
daha çok karşılaşırız bu şafak bitmezzzz
451 450 449 448 447 446 445 444 443 442 441 400 399 398 397 396 395 394 393 392 391 390 oooooooooffffff keşke böyle yazdıgım gibi akıp gitse zamann...
ama şu üçyüz leri bile yazmak hosuma gitti he
şu 400lerden bi kurtulsamm
nalet olası 400ler nalet. 300ler çabuk geçiyor nasıl geçtiğini anlamazsın az daha sabret
kızlar ben çıkıyorum, dünkü bu saatler oldu yine, ama dünkü kabusu yaşamak istemiyorum bir daha
dün de çıkıorum mesai bitti demiştim ama meğersem bitmemiş:85:
herkese iyi akşamlar, sağlıcakla kalın
Gel tezkere gel tezkere bitsin bu hasret...
Bugün aramadı
allah nazardan saklasın bu mutluluğunu... ve allahım asker bekleyen herkese böyle mutluluklarla sevindirsin sonunda.. o kadar gözyaşlarımız üzüntülerimiz bekleyişlerimize değsindarısı başımızaaaa allahım hepimize evli mutlu çocuklu olmayı nasip et bir an önce gel teskereee gel...
Filizciğim selam şafak kaç
selam canım:) atarsa 107 tatlım 100 ler bitiyor çok şükür bu arada kutlarım seniiii artık en güzel adımlar atılmaya başlamışş
Ohh 7 gün sonra tamamdır fazlalıklar gidiyoosağol tatlımm darısı başına en zoru olan evide bi halletsek artık bi sorun kalmıyo
canım aradıgı zaman sesi nasıl geliyor morali felan nasıl? benimkinin sanki morali bozuk gelior sesi felan.
selamlar... of bu saatler niye hiç geçmiyor ya
selam canım şafak sayma, sayınca geçmiyor çalışıyorsan bir şekilde oyalan, ya da bol bol ona gelince okutmak için yaz ben öyle yapıorum onunla konuşuyormuş gbi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?